Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Symulator kolejki linowej

leitner

Rekomendowane odpowiedzi

Dla wszystkich zainteresowanych kolejkami linowymi powstał... symulator kolejki linowej! Zaprojektuj, zbuduj, eksploatuj! Seilbahn-Simulator 2014 powstał we współpracy z Doppelmayr. http://www.exsite.pl/gry_full_games/pc_full_games/1030040-symulator-kolejki-linowej-ropeway-simulator-2014-2014-postmortem.html

• Like 1

Dla wszystkich zainteresowanych kolejkami linowymi powstał... symulator kolejki linowej! Zaprojektuj, zbuduj, eksploatuj! Seilbahn-Simulator 2014 powstał we współpracy z Doppelmayr. http://www.exsite.pl/gry_full_games/pc_full_games/1030040-symulator-kolejki-linowej-ropeway-simulator-2014-2014-postmortem.html

Uwaga, to jest przekręt w stylu Pobieraczka!

Szkoda, że kolega Leitner się nie zorientował.

Żeby grę ściągnąć trzeba podać swój numer komórki.

Ja podałem, ale kodu nie otrzymałem. Co gorsza, dopiero wtedy na samym dole strony znalazłem napis wykonany drobną czcionką w słabo widocznym jasno szarym kolorze:

Serwis jest usługą subskrypcyjną. Aktywacja tej usługi daje użytkownikowi cytaty filmowe i program do pobierania plików multimedialnych. Koszt tej usługi to 4,92 zł z VAT za każdy odebrany SMS. Tygodniowo będą wysyłane dwa takie SMSy ok. 07:30. Usługa dostępna jest dla sieci: Orange, Plus, T-Mobile, Play. Regulamin serwisu dostępny jest tutaj. Biuro obsługi klienta dostępne jest pod adresem bok@vimeoo.net. Organizatorem serwisu jest firma z siedzibą One Commerce Center, 1201 Orange Street, Suite 600, P.O.Box 511, Wilmington, Delaware 19899-0511 USA

Copyright © Pobieralnia.net 2011-2014

PS:

Napaliłem się na ten symulator, bo mój najstarszy wnuk jest wręcz wielbicielem kolejek i wyciągów. Za wszystkie swoje uzbierane pieniądze tak długo skupywał elementy modeli kolejek JC (http://tiny.pl/q66pc), aż sobie w pokoju wybudował model Kombibahna, podobnego jak ten na Penken, w Mayrhofen.

Edytowane przez Chris_M

Do rejestracji kazali sobie podać imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, a wcześniej jeszcze numer telefonu.

Gdy kliknąłem alternatywny serwer, to ten koniecznie chciał, żeby sobie zainstalowal jakis downloader od nich :stupid:

Po rejestracji i zalogowaniu w końcu pokazał się link do downloadu. Ściąganie darmowe lub za kasę. Wybrałem darmowe i wtedy się okazało, ze plik będę ściągał 16 godzin!

Tego to już było dla mnie za dużo.