leitner Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Dla wszystkich zainteresowanych kolejkami linowymi powstał... symulator kolejki linowej! Zaprojektuj, zbuduj, eksploatuj! Seilbahn-Simulator 2014 powstał we współpracy z Doppelmayr. http://www.exsite.pl/gry_full_games/pc_full_games/1030040-symulator-kolejki-linowej-ropeway-simulator-2014-2014-postmortem.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 (edytowane) Dla wszystkich zainteresowanych kolejkami linowymi powstał... symulator kolejki linowej! Zaprojektuj, zbuduj, eksploatuj! Seilbahn-Simulator 2014 powstał we współpracy z Doppelmayr. http://www.exsite.pl/gry_full_games/pc_full_games/1030040-symulator-kolejki-linowej-ropeway-simulator-2014-2014-postmortem.html Uwaga, to jest przekręt w stylu Pobieraczka! Szkoda, że kolega Leitner się nie zorientował. Żeby grę ściągnąć trzeba podać swój numer komórki. Ja podałem, ale kodu nie otrzymałem. Co gorsza, dopiero wtedy na samym dole strony znalazłem napis wykonany drobną czcionką w słabo widocznym jasno szarym kolorze: Serwis jest usługą subskrypcyjną. Aktywacja tej usługi daje użytkownikowi cytaty filmowe i program do pobierania plików multimedialnych. Koszt tej usługi to 4,92 zł z VAT za każdy odebrany SMS. Tygodniowo będą wysyłane dwa takie SMSy ok. 07:30. Usługa dostępna jest dla sieci: Orange, Plus, T-Mobile, Play. Regulamin serwisu dostępny jest tutaj. Biuro obsługi klienta dostępne jest pod adresem bok@vimeoo.net. Organizatorem serwisu jest firma z siedzibą One Commerce Center, 1201 Orange Street, Suite 600, P.O.Box 511, Wilmington, Delaware 19899-0511 USA Copyright © Pobieralnia.net 2011-2014 PS: Napaliłem się na ten symulator, bo mój najstarszy wnuk jest wręcz wielbicielem kolejek i wyciągów. Za wszystkie swoje uzbierane pieniądze tak długo skupywał elementy modeli kolejek JC (http://tiny.pl/q66pc), aż sobie w pokoju wybudował model Kombibahna, podobnego jak ten na Penken, w Mayrhofen. Edytowane 6 Październik 2014 przez Chris_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Kliknales nie na ten link co trzeba... Sama gra fajna, ale troche za malo narciarska wysłane z tostera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Kliknales nie na ten link co trzeba... A mógłbyś wyjaśnić, w który link należy kliknąć? Bo bez względu na to, który link kliknę, to za każdym razem otwiera mi się to samo okienko na wpisanie numeru telefonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Musisz się zarejestrować na tej stronie (u góry) i wtedy zamiast pól z "Uwaga! Tekst widoczny tylko dla zarejestrowanych użytkowników!" pojawiają się linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Do rejestracji kazali sobie podać imię i nazwisko, miejsce zamieszkania, a wcześniej jeszcze numer telefonu. Gdy kliknąłem alternatywny serwer, to ten koniecznie chciał, żeby sobie zainstalowal jakis downloader od nich :stupid: Po rejestracji i zalogowaniu w końcu pokazał się link do downloadu. Ściąganie darmowe lub za kasę. Wybrałem darmowe i wtedy się okazało, ze plik będę ściągał 16 godzin! Tego to już było dla mnie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi