JC Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Masz rację, jest minimalnie drożej. Gdzie znalazłeś tę mapę? Na ich stronie ciągle jest stara... Te tereny to Mała Frankowa. Szkoda że tylko jedna trasa jest naśnieżana. Ta druga baaaardzo rzadko będzie czynna. Tadek PS. Już znalazłem. Jak zwykle pod latarnią jest najciemniej:biggrin: Oczywiście aktualna mapa jest na Skionline... :smile: Jacek jest lepszy od właścicieli ośrodka i jego firmowej strony... Mapa jest m.in. na skionline.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
squead89 Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2014 A jak wygląda kwestia jazdy wieczornej na Słowacji. Jeśli mam skipass np na 3 dni na Jasną, Łomnice i resztę to w tym jest dostępna jazda wieczorna czy trzeba jeszcze coś dokupować? Do której można w ogóle tam jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 Jest nowy cennik na Rohacach: http://www.tatrawest.sk/ski-areal/cennik/vianocny-cennik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2014 A jak wygląda kwestia jazdy wieczornej na Słowacji. Jeśli mam skipass np na 3 dni na Jasną, Łomnice i resztę to w tym jest dostępna jazda wieczorna czy trzeba jeszcze coś dokupować? Do której można w ogóle tam jeździć? Jazda wieczorna nie jest w skipassie. Ze skipassem można jeździć do końca stycznia do 15.30, a od 1.02 do końca sezonu do 16.00 Jazda wieczorna jest chyba od 19.00 do 21.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 Vratna obniża ceny! Od 9.03 karnet jednodniowy kosztuje 18€, a od 16.03 do końca sezonu 14€. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2015 a mnie już wychodzi... że w tym roku jeden dzień za 9 jurków był :eek: i to głównie na Chopoku :biggrin: PS. a do końca sezonu wyjdzie z 6 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi