Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

tylna kanapa vs narty

jodek1

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie że można tylko nie jest to takie "proste". Kiedyś chciałem zamontować worek na narty w EVO X i sobie odpuściłem a co dopiero zmieniać kanapę gdzie trzeba ciąć blachę, zawiasy, belki...chyba że w Skodzie jest to inaczej.

Ale jak pisałeś

grodzi za tylną kanapą.
to ja miałem na myśli, kratki (odpis VATu) - a podmiana kanapy gdzie w większości samochodów są składane to 10-15 min.

Pewnie że można tylko nie jest to takie "proste". Kiedyś chciałem zamontować worek na narty w EVO X i sobie odpuściłem a co dopiero zmieniać kanapę gdzie trzeba ciąć blachę, zawiasy, belki...chyba że w Skodzie jest to inaczej.

Przeciez caly czas ludziska pisza ze jest opcja z ASO, allegro, ja tez wkleilem zdjecia, co jeszcze mozna wyprodukowac w tym temacie ?

Przeciez caly czas ludziska pisza ze jest opcja z ASO, allegro, ja tez wkleilem zdjecia, co jeszcze mozna wyprodukowac w tym temacie ?

W tym temacie to ja bym "NIC" nie produkował, nie mam takiego problemu:) Co do ludzi, różne rzeczy piszą. Ja jedynie nadmieniłem nie zaprzeczałem. Opcja to nie zawsze coś co można zamontować w aucie już "po fakcie" czyli zakupie. Widziałem już samochody w których były składane siedzenia a zarazem w tym samym modelu nie było, a za nimi "ściana-grodź" z blachy. Dlatego nie jestem takim optymistą że tylko samą kanapę wystarczy zmienić:)

W Widziałem już samochody w których były składane siedzenia a zarazem w tym samym modelu nie było, a za nimi "ściana-grodź" z blachy. Dlatego nie jestem takim optymistą że tylko samą kanapę wystarczy zmienić:)

W sedanie tak ale Octavia to hatchback albo kombi a takie bryły zawsze maja skladane fotele a co za tym idzie brak ściany grodziowej.

• Like 1

Bo jodek1 pisze więc szuka dziury ....

...aaaaaaaaaaaaaaaa, a może to nie o tą w Skodzie chodzi :biggrin:

temat zdecydowanie się rozwija :) haha

Z pola bitwy - Serwis Skody nie wie czy oparcie z Oktawii kombi pasuje do hatchback-a - nie ma kanapa kodu .....w systemie (pewnie nie pasuje) - ups ale można zamówić całość .... do konkretnego modelu, kolorów tapicerki jest naście - dobranie to cud :) szukam

Na pierwszy wypad już za chwilę, lecę z jedną osobą, więc na razie się nie pali ..... przeczesuje Alledrogo i wybieram się na giełdę - więc pewnie się temat ogarnąć.