wojmu Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Pewnie że można tylko nie jest to takie "proste". Kiedyś chciałem zamontować worek na narty w EVO X i sobie odpuściłem a co dopiero zmieniać kanapę gdzie trzeba ciąć blachę, zawiasy, belki...chyba że w Skodzie jest to inaczej. Ale jak pisałeś grodzi za tylną kanapą. to ja miałem na myśli, kratki (odpis VATu) - a podmiana kanapy gdzie w większości samochodów są składane to 10-15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Pewnie że można tylko nie jest to takie "proste". Kiedyś chciałem zamontować worek na narty w EVO X i sobie odpuściłem a co dopiero zmieniać kanapę gdzie trzeba ciąć blachę, zawiasy, belki...chyba że w Skodzie jest to inaczej. Przeciez caly czas ludziska pisza ze jest opcja z ASO, allegro, ja tez wkleilem zdjecia, co jeszcze mozna wyprodukowac w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Przeciez caly czas ludziska pisza ze jest opcja z ASO, allegro, ja tez wkleilem zdjecia, co jeszcze mozna wyprodukowac w tym temacie ? W tym temacie to ja bym "NIC" nie produkował, nie mam takiego problemu:) Co do ludzi, różne rzeczy piszą. Ja jedynie nadmieniłem nie zaprzeczałem. Opcja to nie zawsze coś co można zamontować w aucie już "po fakcie" czyli zakupie. Widziałem już samochody w których były składane siedzenia a zarazem w tym samym modelu nie było, a za nimi "ściana-grodź" z blachy. Dlatego nie jestem takim optymistą że tylko samą kanapę wystarczy zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 W Widziałem już samochody w których były składane siedzenia a zarazem w tym samym modelu nie było, a za nimi "ściana-grodź" z blachy. Dlatego nie jestem takim optymistą że tylko samą kanapę wystarczy zmienić W sedanie tak ale Octavia to hatchback albo kombi a takie bryły zawsze maja skladane fotele a co za tym idzie brak ściany grodziowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 W sedanie tak ale Octavia to hatchback albo kombi a takie bryły zawsze maja skladane fotele a co za tym idzie brak ściany grodziowej. To nad czym tak dyskusja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 To nad czym tak dyskusja? Bo jodek1 pisze Niestety tylna kanapa nie jest dzielona - ale to też słabe rozwiązanie -2 osoby z tyłu wtedy nie jest komfortowo. więc szuka dziury .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Bo jodek1 szuka dziury .... ...aaaaaaaaaaaaaaaa, a może to nie o tą w Skodzie chodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 16 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Bo jodek1 pisze więc szuka dziury .... ...aaaaaaaaaaaaaaaa, a może to nie o tą w Skodzie chodzi :biggrin: temat zdecydowanie się rozwija haha Z pola bitwy - Serwis Skody nie wie czy oparcie z Oktawii kombi pasuje do hatchback-a - nie ma kanapa kodu .....w systemie (pewnie nie pasuje) - ups ale można zamówić całość .... do konkretnego modelu, kolorów tapicerki jest naście - dobranie to cud szukam Na pierwszy wypad już za chwilę, lecę z jedną osobą, więc na razie się nie pali ..... przeczesuje Alledrogo i wybieram się na giełdę - więc pewnie się temat ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Na pierwszy wypad już za chwilę, lecę z jedną osobą, więc na razie się nie pali ..... Ja też we dwoje ale coraz częściej słyszę że w większym gronie też fajnie, więc zamiast kanapy pomyśl o wersalce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi