marczello Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2014 [ATTACH=CONFIG]16304[/ATTACH] Sprzedam kurtkę marki Vist, model Jason , rozmiar z metki S ( dla szczupłej osoby o wzroscie ok 170 cm +- kilka cm , model typu unisex ).Stan idealny.Cena: 700 zł.( do negocjacji ).kontakt : flokon@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 20 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2014 Ogłoszenie aktualne.Zapraszam do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 17 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 Ogłoszenie aktualne. [ATTACH=CONFIG]16304[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16305[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]16306[/ATTACH] Sprzedam kurtkę marki Vist, model Jason , rozmiar z metki S ( dla szczupłej osoby o wzroscie ok 170 cm +- kilka cm , model typu unisex ).Stan idealny. Cena: 700 zł.( do negocjacji ). kontakt : flokon@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 27 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Aktualne.Pytać.Pisać.Targować się.Kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 24 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Kurtka nadal wisi w szafie i jest na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 5 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Kurtka nadal jest na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 i to pewnie twoja aukcja http://allegro.pl/kurtka-narciarska-vist-jason-jacket-i4870883685.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 5 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Moja moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Moja moja Hmmm, to może moglibyśmy wrócić do drugiej przymiarki, syn podrósł. I do negocjacji :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Moglibyśmy.Rzuć propozycje na prw. Kurtka nadal na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi