ROCH Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 Wczoraj przyjechałem do miasta stołecznego wcześniej niż planowałem: miałem być o 23:45 a bylem niecałe 3 godz wcześniej. Co tu zrobić? Decyzja mogła być tylko jedna! "Będę za pół godziny" usłyszałem w odpowiedzi - i tak też było ;)Poniżej kilka selfie z naszego spaceru po starówce :laughing: Droga Wróżko, dziękuję 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 To ja dziekuję! Super wieczór w świetnym towarzystwie! Po pierwsze w koncu się poznaliśmy w realu :applause: A poza tym niecodziennie się zdarza żebym mogła w lipcu (jak trwa Mundial) z kimś pogadać o nartowaniu, śniegu, sprzęcie, kontuzjach, ośrodkach narciarskich i... innych ciekawostkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 Jestem zaaa :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2014 Ja też bym tak chciał!!!:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Ja też bym tak chciał!!!:sad: Możesz sobie zrobić takie selfie ze mną. Chcesz???:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Możesz sobie zrobić takie selfie ze mną. Chcesz???:crazy: Uważaj bo się kolejka ustawi :eek: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Uważaj bo się kolejka ustawi :eek: :tongue: pozycja misia z Krupówek jest zagrożona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 pozycja misia z Krupówek jest zagrożona nie jest zagrożona,nie... bo ja tyle nie wypiję co miśki z Krupówek :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 nie jest zagrożona,nie... bo ja tyle nie wypiję co miśki z Krupówek :stupid: Zgadza się nie wypijesz bo więcej rozlewasz :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 12 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2014 Zgadza się nie wypijesz bo więcej rozlewasz :tongue: znaczy się, że tak już mu się ręka trzęsie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi