Zita Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Zapraszam na oficjalny profil ośrodka na fb. http://www.facebook.com/skolnity?fref=ts Zostało podane info, że wyciąg rusza w piątek :happy: Dziś byłem na miejscu i śniegu miejscami mają już sporo, jednak wstrzymują się jeszcze po to, aby w dzień otwarcia warunki były jak najlepsze. Btw. za lajka i udostępnienie posta z ich fanpage można wygrać jeden z trzech 10-wyjazdowych karnetów. Myślę, że na start nie powinno być tłumów, bo mimo wszystko nie każdy słyszał już o tej inwestycji. Gdyby nie moja kontuzja i jednak dość mozolny powrót do zdrowia, to byłbym tam pierwszy w piątek - ale może jeszcze w marcu zdążę zaliczyć upragnione nartowanie :laughing: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Tylko czy przypadkiem w piątek nie ma być odwilż i deszcz? :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Tylko czy przypadkiem w piątek nie ma być odwilż i deszcz? :mellow: Hahahahahahaha!!! :stupid: Czymże jest deszcz i odwilż w konfrontacji z pragnieniem rozdziewiczenia nowego stoku w regionie. Zakładam, że siedząc w pracy wejdę na skionline, a tam już nowy wątek: "Johnny_narciarz testuje skolnity" i pierwsze zdanie "Wszedłem rano na kamerę, żeby zobaczyć, jakie warunki, patrzę, a tam Johnny..." :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Byłem dziś obejrzeć stok, niestety mój telefon nie pozwala na wykonanie jakikolwiek zdjęć w akceptowalnej jakości - dlatego wrzuće parę zdjęć trasy z ich profilu :laughing: Na strone podali informację o 80cm śniegu - nie wiem czy będzie aż tyle, jednak muszę przyznać, że trasa prezentuje się znakomicie - dziś wieczorem pierwsze osoby miały okazję ją przetestować ( rodzina i najbliżsi znajomi ). Z ich relacji wynika, że jest na prawdę dobrze przygotowana przed jutrzejszym oficjalnym otwarciem ośrodka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 Właśnie jadę wyciągiem, ludzi jest chyba 5 a warunki bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 t_c wobec tego czekamy na relacje po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOSTOSTAL Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2015 (edytowane) Ech.. qrde... Wy to macie fajnie! Śnieg, mrozik, wyciągi, nowe, stare.... a u nas..... panta rhei :sorrow:choć są fanatycy na stoku... ciekawe czy mają na sobie pianki...? Edytowane 9 Styczeń 2015 przez MOSTOSTAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 http://www.skolnity.pl/kamera/ pojawiła się kamera na Skolnitym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zita Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 UWAGA!!!!!!!!!!!!! SKOLNITY OTWIERA BRAMKI :) W najbliższą środę 21.01.2015 r. jeździmy za DARMO !!!!!!!!!!!! Zaczynamy od 8.00 do 21.00. Zapraszamy!!!!!!!!!!!! Takie info można wyczytać z ich profilu - także w środę za friko, a na stoku raczej ciągłe pustki :happy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 UWAGA!!!!!!!!!!!!! SKOLNITY OTWIERA BRAMKI :) W najbliższą środę 21.01.2015 r. jeździmy za DARMO !!!!!!!!!!!! Zaczynamy od 8.00 do 21.00. Zapraszamy!!!!!!!!!!!! Takie info można wyczytać z ich profilu - także w środę za friko, a na stoku raczej ciągłe pustki :happy: Chcę pojechać ,ale po 6 dniach konkretnej jazdy w Alpach jedna niebieska trasa to nawet za darmo mnie nie skusi. Od niedzieli 25.01.15 mroźniejsze noce to może czerwoną naśnieżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Chcę pojechać ,ale po 6 dniach konkretnej jazdy w Alpach jedna niebieska trasa to nawet za darmo mnie nie skusi. Od niedzieli 25.01.15 mroźniejsze noce to może czerwoną naśnieżą. Janek a relacja,fotki : Będą :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 UWAGA!!!!!!!!!!!!! SKOLNITY OTWIERA BRAMKI :) W najbliższą środę 21.01.2015 r. jeździmy za DARMO !!!!!!!!!!!! Zaczynamy od 8.00 do 21.00. Zapraszamy!!!!!!!!!!!! Takie info można wyczytać z ich profilu - także w środę za friko, a na stoku raczej ciągłe pustki :happy: Ciekawy jestem czy w środe będą pustki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Janek a relacja,fotki : Będą :wink: Zabieram się ,ale SKS przeszkadza strasznie:frown::Relacji naszej młodej Wróżki też nie znalazłem, może przeoczyłem:confused:: Krótko. Mimo ,ze trzeci raz w tym samym miejscu i naturalnego śniegu wystarczająco było dopiero powyżej 2200m.n.p.m. ,to jak dla mnie było SUPEROWO:smile:Dla jednej niebieskiej, darmowej trasy na Skolnitym ...::confused:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Info z FB: Skolnity Wisła Ski & Bike Uwaga bardzo prze praszamy miało być free a mamy awarie kolei linowej złośliwość przedmiotów martwych prosimy o cierpliwość bedziemy informować o gotowości. Oczywiście dzień darmowy będzie w terminie późniejszym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Jutro na Skolnitym w Wiśle jeździmy za darmo. Szczegółowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 byłem dzisiaj i się zawiodłem, stok dosyć ciekawy lecz zbyt wąski przy dużej ilości narciarzy jest kiepsko, mnóstwo lodu i wiele nierówności co powoduje, że staje się jeszcze węższy, pojawiały się kamienie, przed wieczorną jazdą konieczne ratrakowanie!!! może jak otworzą czerwoną to się rozłoży na dwie i będzie luźniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Są znane dokładne dane kolejki? Na stronie jest tylko podana długość, może ktoś zna przewyższenie (pamiętam że ok. 180m?) i przepustowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Może mi ktoś powiedzieć jak z parkingami ile się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Może mi ktoś powiedzieć jak z parkingami ile się płaci Jeśli staniesz przed wyjściem do góry,to możesz zapłacić 3 zł (ale nie zawsze), za tym wyjściem (parking za płotkiem) ponoć jest darmowy. Ja stanalem na tym pierwszym i zaplacilem,ale gościowi jakoś glupio było,nie garnął się do kasowania i mi powiedział o tym drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Są znane dokładne dane kolejki? Na stronie jest tylko podana długość, może ktoś zna przewyższenie (pamiętam że ok. 180m?) i przepustowość? Przepustowość wynosi 2000os/h. Przewyższenia nie znam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 10 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2015 Podobno od dzisiaj otwarta czerwona trasa. Był może ktoś i podzieli się swoimi wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Podobno od dzisiaj otwarta czerwona trasa. Był może ktoś i podzieli się swoimi wrażeniami? Była otwarta przez chwilę, potem napisali że "chwilowo nieczynna", a ilekroć zaglądam na ich stronę i kamerki, to widzę że trasa wciąż zagrodzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Na Skolnitach odpalili armaty! Temperatura spadła do -5 stopni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Wisła-Skolnity Świetne warunki na Skolnity Na poranną gimnastykę melduję sie o 7.45 na górnym parkingu Mimo nocnych opadów wjazd do góry z rana przygotowany wyśmienicie,brawo panowie,brawo Co do warunków chyba jak wszędzie b.dobre Ludzi może z 15 narciarzy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Taki warun na Skoonitym, a ja nie mam czasu zajrzeć... Dzięki za relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi