Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 1) Rzut karny jest wtedy gdy go podyktuje sędzia. 2) Brazylia nie potrzebuje pomocy...no może Fifa bała się zamieszek po ewentualnej wpadce gospodarzy. 3) Wiatraki totalnie mnie zaskoczyły Roben to taki Bode Miller - był najszybszy i mijał przeciwników jak tyczki ...Jestem ciekaw kto będzie w bramce Hiszpanii w kolejnym meczu? 4)Dzisiaj Urugwaj mnie rozczarował... fajnie zagrała Kostaryka i bedę im kibicował za walkę i chęć gry.. 5) Anglia 0 - 2 Włochy... ...ja z tego zrozumiałam tylko "Bode Miller" i "tyczki"... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 14 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2014 ...ja z tego zrozumiałam tylko "Bode Miller" i "tyczki"... :wink: wiec sędziowskie pomyłki to takie przejechanie tyczki przez Marcela... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 Brazylia 0 Niemcy 5 do przerwy..... PS DLA WRÓŻKI ; To tak gdyby Bode zjechał na jednej narcie i po pierwszym biegu miał 5 minut przewagi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 7... No coz 1. Niemcy 2. Holandia 3. Brazylia 4. Argentyna Ale teraz musi być płacz w Brazyli... piłka tam jest jak religia a tutaj takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2014 7 - 1 dla Niemców... PS dla Wróżki Bode wygrał zjazd na biegówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Brazylia ma nowego sponsora. Po Mundialu będzie grała w nowych koszulkach.[ATTACH]16100[/ATTACH]Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Po wczorajszym to nie wykluczone że zmieni sie sponsor na Żabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi