JC Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Wiadomość dla SB i Figo. Solda rusza 25 października! Możecie już planować wypad. Sławek bez dowodu i paszportu dojedziesz... chyba . Ceny skipassów w Soldzie na sezon 2014/15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Wiesz dobrze,że my nie planujemy. (my marzymy): Z naszego planowania zazwyczaj wychodzą "nici". Ale Solda w "planach" jest. (jak zwał tak zwał te nasze plany/marzenia) Wyjątkowo ta miejscówka przypadła nam do gustu. Resztę scenariusza dopisze życie.Bo jak to mawia z sarkazmem mój senior. "Co se człowiek w głowie umyśli to przydzie mucha i skryśli".:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Wiadomość dla SB i Figo. Solda rusza 25 października! Tak tam jest co roku, że rozpoczęcie sezonu jest w ostatnią sobotę października, więc to nie jakiś wielki news:tongue:, a zresztą to jest ich cichy plan który często się nie realizuje, tak było w ostatnich 2 latach, że z braku śniegu otwarcie ośrodka było przesunięte o tydzień, albo tydzień z lekkim okładem. Tak czy tak to jak dla nas jest bez znaczenia, bo my jeśli to po 1 listopada, ale z decyzją w ostatniej chwili, główny czynnik decyzyjny to czy jest pogoda:rolleyes::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Ja też,ja też i może jeszcze dzionek w Maso Corto :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Ja też,ja też i może jeszcze dzionek w Maso Corto :smile: No ja nie wiem...nie wiem...: Jak będziesz dalej tak postępował jak dotychczas, to Cię nie zabierzemy:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2014 No ja nie wiem...nie wiem...: Jak będziesz dalej tak postępował jak dotychczas, to Cię nie zabierzemy:stupid: A nie ,nie to ja Was mogę nie zabrać :biggrin::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Chłopaki aż już nogami przebierają i nie mogą się już doczekać tego wyjazdu, hehehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Katarzyna załatwiaj wolne i . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Katarzyna załatwiaj wolne i . Dzwoń też do Papinki, bo wiem, że planuje narty w Maso Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Ja już plan na sezon 2014/15 mam od kilku lat ustalony : ale Solda w tak znakomitym towarzystwie... hmmm... się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Dzwoń też do Papinki, bo wiem, że planuje narty w Maso Mobilnie Jacek Fajnie by było zaś się spotkać i wspólnie ponartować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Solda rusza 25 października! Możecie już planować wypad. No to mamy pierwszy obsów sezonu 2014/2015:mad:: http://www.seilbahnensulden.it/Deutsch/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 No to mamy pierwszy obsów sezonu 2014/2015:mad:: http://www.seilbahnensulden.it/Deutsch/index.php Byle ostatni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Byle ostatni Masz jakieś wątpliwości?: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Ostateczny termin 4.XI.2014 :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Fajna ta Solda tylko coby tyle tych tyczków tam nie stawiali. No i dojazd też nie należy do lajtowych. Ale miejsce swój urok ma i jest tanio. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Fajna ta Solda tylko coby tyle tych tyczków tam nie stawiali. No i dojazd też nie należy do lajtowych. Ale miejsce swój urok ma i jest tanio. Pozdrawiam. Tyczki nastawiane na trasach to jakiś dramat jest.:shocked: I te zakręty do Soldy to masakra jakaś.:mellow: Nikomu bym nie polecał wyjazdu do Soldy.: A sam nie mogę się doczekać kiedy znów zaznam tych "strasznych katuszy".:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Masz jakieś wątpliwości?: :stupid: Co do wyjazdu : Czy obsówki :tongue::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Fajna ta Solda tylko coby tyle tych tyczków tam nie stawiali. Szczerze powiem że osobiście nie odczułem żadnych, ale to żadnych dolegliwości związanych z tyczkami w Sulden, no może taka jedna, kiedy były wolne to sobie jeździłem po nich i raz zahaczyłem nartą i mi ją zerwało, a ja zatrzymałem się z 100 m niżej, a z racji "tłumów" jakie tam panowały nie doczekałem się na nikogo kto jechał by z góry i przywiózł by mi nartę, więc musiałem po nią iść sam:mad::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Szczerze powiem że osobiście nie odczułem żadnych, ale to żadnych dolegliwości związanych z tyczkami w Sulden, no może taka jedna, kiedy były wolne to sobie jeździłem po nich i raz zahaczyłem nartą i mi ją zerwało, a ja zatrzymałem się z 100 m niżej, a z racji "tłumów" jakie tam panowały nie doczekałem się na nikogo kto jechał by z góry i przywiózł by mi nartę, więc musiałem po nią iść sam:mad::. Wyglądało to podobnie jak w Andorze :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Wyglądało to podobnie jak w Andorze :tongue: Naśmiewasz się ze mnie?: Czy o co chodzi?i:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Naśmiewasz się ze mnie?: Czy o co chodzi?i:tongue: A o nic,tak o Zastanawiam się czy miałeś miętkie lądowanie bo w Pirenejach było fajne ,widziałem na własne oczy :laughing: Prawie zazdrościłem tego lądowania :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 A o nic,tak o Zastanawiam się czy miałeś miętkie lądowanie bo w Pirenejach było fajne ,widziałem na własne oczy :laughing: Prawie zazdrościłem tego lądowania :stupid: No tu był ślizg po twardym, ale bez efektu piłeczki pimpągowej:biggrin: Jak chcesz to pokażę Ci gdzie:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 No tu był ślizg po twardym, ale bez efektu piłeczki pimpągowej:biggrin: Jak chcesz to pokażę Ci gdzie:tongue: Ok,czymam za słowo Tylko to ma być w Twoim wykonaniu :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Ok,czymam za słowo Tylko to ma być w Twoim wykonaniu :biggrin: Czytaj ze zrozumieniem:biggrin:, nie napisałem jak, tylko gdzie, a jak myślisz że się mnie pozbędziesz już na etapie podróży to Cię rozczaruję, mam już paszport - nówka nieśmigany:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi