krait Napisano 2 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2014 (edytowane) Wiesz dlaczego w innym kraju nie ma tzw przez ciebie ścisku dupy? Bo są kraje gdzie takie patologie bardzo skutecznie się eliminuje i nikt się nie wkurwia że babcię za batona ganiają po sądach a z poważnymi sprawami maja problemy bo są luki prawne. W sumie to lepiej jest mieć ścisk dupy niż ucisk na mózgu:biggrin: Ta jasne cały świat to kraina wiecznej szczęśliwości i sprawiedliwości tylko u nas jest źle Proponuje porozmawiać czasem z obywatelami innych krajów zanim się będzie takie opinie wygłaszało. Jeśli chodzi o naszego narodowego pirata drogowego to ma sporo do nadrobienia w porównaniu do tego co niektórzy wyczyniają w twoich krainach szczęśliwości. Co do ucisków to ja tam wole nie mieć ani jednego ani drugiego. Edytowane 2 Wrzesień 2014 przez krait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 (edytowane) Ta jasne cały świat to kraina wiecznej szczęśliwości i sprawiedliwości tylko u nas jest źle Proponuje porozmawiać czasem z obywatelami innych krajów zanim się będzie takie opinie wygłaszało. ...a jak uważasz? Wziąłem to z TVN24???? Opieram wszystko o własne doświadczenia. Wygląda że wciąż nie zrozumiałeś mojego postu jak i tego co przytoczyłem. PS W niektórych krajach ( jak to nazwałeś) z duzym prawdopodobieństwem zostałby nawet zastrzelony. Nie zrozum tego jako pochwały za działania, tylko stwierdzenie faktu. Edytowane 3 Wrzesień 2014 przez Roobs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 ...a jak uważasz? Wziąłem to z TVN24???? Opieram wszystko o własne doświadczenia. Wygląda że wciąż nie zrozumiałeś mojego postu jak i tego co przytoczyłem. PS W niektórych krajach ( jak to nazwałeś) z duzym prawdopodobieństwem zostałby nawet zastrzelony. Nie zrozum tego jako pochwały za działania, tylko stwierdzenie faktu. w PL tez juz zaczeli regularnie strzelac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krait Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 ...a jak uważasz? Wziąłem to z TVN24???? Opieram wszystko o własne doświadczenia. Wygląda że wciąż nie zrozumiałeś mojego postu jak i tego co przytoczyłem. PS W niektórych krajach ( jak to nazwałeś) z duzym prawdopodobieństwem zostałby nawet zastrzelony. Nie zrozum tego jako pochwały za działania, tylko stwierdzenie faktu. Nie no ze stwierdzonym faktem nie będę polemizował więc koniec rozmowy. Tak na pożegnanie analogie do naszego diabła za kierownicą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 To, że gdzieś we świecie także są porypani, co to nagrywają swoje harce motorami i samochodami, to wiadomo. Zauważ tylko, że taka specyficzna otoczka prawno - medialna jak w przypadku "froga", możliwa jest w Polsce. No cóż, twórcy "pomrocznosci jasnej" zapoczątkowali to dziadostwo, które rozpleniło się od prominentnego syna na niższe swery prominentów, podprominentów i podpodprominentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 Jak chodzi o pokazówki, to mnie najbardziej śmieszy ten filmik puszczany na okrągło w TVP, gdzie "udowadniają", że prędkość 50 km/h jest bezpieczna, w przeciwieństwie do prędkości 60 km/h. A tymczasem Pan Biegły orzekł, ze Frog jeżdżąc po Warszawie z prędkością 200 km/h nie stwarzał zagrożenia. KLIK :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2014 KLIK :-) Coz ... trzeba przyznać, że poziom nauk scisłych (jak widać w blogu i komentarzach) zaczyna być żenujący..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi