Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Wróżka i wolnej chwili może relację : Nalegam :wink: Kurczę.... no właśnie z tą relacją to jest problem bo nie mam kiedy jej napisać... zaraz remont, zaraz przeprowadzka i tak do końca stycznia jestem uziemiona.... ale cierpliwości, coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 No to po zmianach weekend wygląda tak: Piątek 16.01. 09:15 Cortina d Ampezzo, Włochy - Zjazd kobiet (75min) 10:15 Wengen, Szwajcaria - Zjazd mężczyzn do kombinacji (105min) 14:00 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn do kombinacji (45min) Sobota 17.01 10:15 Cortina d Ampezzo, Włochy - Zjazd kobiet (105min) 12:00 Wengen, Szwajcaria - Zjazd mężczyzn (105min) Niedziela 18.01 10:00 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn, 1. przejazd (60min) 11:00 Cortina d Ampezzo, Włochy - Supergigant kobiet (90min) 13:00 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (60min) E2 17:00 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (45min) (powt.) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Kurczę.... no właśnie z tą relacją to jest problem bo nie mam kiedy jej napisać... zaraz remont, zaraz przeprowadzka i tak do końca stycznia jestem uziemiona.... ale cierpliwości, coś wrzucę A może by tak zrezygnować z przyjemności...: I w wolnym czasie skrobnąć malutką,choćby malusieńką relacyjkę.:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 A może by tak zrezygnować z przyjemności...: I w wolnym czasie skrobnąć malutką,choćby malusieńką relacyjkę.:cheerful: Z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę założyć, że akurat Ty już pewne przecieki miałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Odpowiem za MB Nie miał przecieków,chyba Tak jak Wróżka pisała ma przeprowadzki i takie tam uciechy inne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Odpowiem za MB Nie miał przecieków,chyba Tak jak Wróżka pisała ma przeprowadzki i takie tam uciechy inne :biggrin: Nie mam i nie miałem. Ale znam życie. Też kiedyś byłem młody.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Figo, Ty nadal młody jesteś Czasami jak czytam Twoje posty to mam wrażenie że w podstawówce jeszcze jesteś :biggrin: No dobra, dobra... w weekend wrzucę coś Koniec offtopa i przed TV !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 No dobra, dobra... w weekend wrzucę coś :smile: A co?:tongue: To też?:eek: :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 A co?:tongue: To też?:eek: :biggrin: Prosiłem. Nie posłała.:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2015 Właśnie skończyłem oglądać. Genialny slalom. Wrażenia techniczne, widokowe, estetyczne najwyższa półka. Jednak dobre nocne zawody nigdy nie są złe. Na szczegóły brak czasu, bo Morfeusz woła, bo rano robota :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Sensacja:cheerful:Body Miller-powrócił,nie wiem czy to jednorazowo czy już jest OK. Przed wczoraj 27 (+3,09) straty,dzisiaj 44 (+2,91) Coś czuję że na miesza w SC:rolleyes:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 No to po kolejnych zmianach weekend wygląda tak: Piątek 16.01.09:15 Cortina d Ampezzo, Włochy - Zjazd kobiet (75min) 10:30 Wengen, Szwajcaria - Zjazd mężczyzn do kombinacji (105min) 14:00 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn do kombinacji (45min) Sobota 17.0110:15 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn, 1. przejazd (75min) 11:30 Cortina d Ampezzo, Włochy - Zjazd kobiet (75min) 13:30 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (60min) Niedziela 18.0111:00 Cortina d Ampezzo, Włochy - Supergigant kobiet (90min) 13:00 Wengen, Szwajcaria - Zjazd mężczyzn (90min) E2 17:00 Wengen, Szwajcaria - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (45min) (powt.) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 A u nas dalej nie zmieniono kalendarza-PROSIMY O ZMIANY:frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 No to po kolejnych zmianach weekend wygląda tak: ............................. Tak sobie fajny sposób wymyśliłem, żeby wiedzieć co i jak i kiedy, a mianowicie robię sobie zdjęcie komóreczką programu co wstawia wróżka i mam to tym sposobem w kieszeni zawsze przy sobie:applause: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Sensacja:cheerful:Body Miller-powrócił,nie wiem czy to jednorazowo czy już jest OK. Przed wczoraj 27 (+3,09) straty,dzisiaj 44 (+2,91) Coś czuję że na miesza w SC:rolleyes:: Niestety nie namiesza, nie ma go na liście startowej do SC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2015 Tak sobie fajny sposób wymyśliłem, żeby wiedzieć co i jak i kiedy, a mianowicie robię sobie zdjęcie komóreczką programu co wstawia wróżka i mam to tym sposobem w kieszeni zawsze przy sobie:applause: Znowu odgapiasz :biggrin::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 (edytowane) Ciekawie wyglądają wyniki dzisiejszego zjazdu pań: W sekundzie zmieściło się 14 pań:eek:Pozdrawiam Edytowane 16 Styczeń 2015 przez Piotr_67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Czyżby Janka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Ciekawie wyglądają wyniki dzisiejszego zjazdu pań: W sekundzie zmieściło się 14 pań:eek: Pozdrawiam W sumie dobrze że nie było typowań na ten zjazd bo byłoby wielkie zero 0! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 (edytowane) Czyżby Janka? No ma spore szanse.. Jansrud jeśli pojedzie bez błędów slalom też ma szanse, Bank ma super pozycje wyjściową, Kostelić i Viletta ponad 2 sek ale mogą pojść na całość, a wogóle to licze że Pinturault pójdzie na 200% No to MB 3:51s straty i 34 miejsce, a przypomnijcie mi jak ktoś pamięta, w slalomie chyba jadą wszyscy drugi przejazd tak? coś mi się kojarzy że tak ale nie wiem dokładnie... Edytowane 16 Styczeń 2015 przez smiths23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Maciej B na mecie bardzo brzydko powiedział... Umiem czytać z ruchu warg A swoją drogą wbiło go nieco na odcinku Kernen S. No to teraz czekamy na SL Cieszę się, że nie skonczyli relacji przed przejechaniem MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 No i na najszybszym pomiarze prędkośći miał 145km/h... więc no no... szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 (edytowane) Maciej B na mecie bardzo brzydko powiedział... Umiem czytać z ruchu warg A co sypnął "motyla noga" czy "roztocza stopa":biggrin:: Pozdrawiam PS: No i jest na 36. Brawo. Strata nie jest wielka a będzie jechał po niezbyt zrytej trasie, więc kto wie może jakaś pierwsza 15? Edytowane 16 Styczeń 2015 przez Piotr_67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Cieszę się, że nie skonczyli relacji przed przejechaniem MB Miło się patrzyło na Macieja:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Maciej 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi