afrikaner Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 nareszcie sukces polskiego narciarstwa alpejskiego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Ivica Kostelic pokazał dzisiaj klasę mistrza.(wiadomo komu):smile: A Macieja chcemy częściej oglądać:wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Ivica Kostelic pokazał dzisiaj klasę mistrza.(wiadomo komu):smile: Nooo pokazał! I bardzo dobrze! Oby tak dalej pokazywał - do końca kariery w topie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 I najnowsze info od FIS odnośnie zjazdu kobiet dziś: "Saturdays's Cortina d'Ampezzo Ski World Cup DH has been cancelled due to heavy snowfalls. New programme announced soon." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Jeszcze nowsze The new program has been confirmed as follows: Sunday, January 18th 2015 11:00 CET ladies' downhill Monday, January 19th 2015 10:30 CET ladies' Super-G 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Kogo to dzisiaj zwozili helikopterem podczas slalomu? Coś tam słyszałem, ale nie znam szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Komentujący M. Szafrański informował, że obok trasy jakaś fanka zasłabła lub doznała urazu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Ee wolno chłopaki jadą, tylko 146 na godzinę :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Kamil Stoch wygrał dzisiejszy konkurs w Zakopanem! :happy: Może w tym sezonie wskoczy jeszcze do pierwszej piątki w generalce... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 (edytowane) Czwartek 22.01. 11:30 Kitzbühel, - Zjazd mężczyzn, trening (90min) E2 Piątek 23.01. 11:30 Kitzbühel, - Superkombinacja mężczyzn, supergigant (90min) E2 15:45 Kitzbühel, - Superkombinacja mężczyzn, supergigant (60min) Powt. 16:45 Kitzbühel, - Superkombinacja mężczyzn, slalom (60min) Sobota 24.01. 10:15 St Moritz, - Zjazd kobiet (90min) E2 11:45 Kitzbühel, - Zjazd mężczyzn (75min) 16:15 Kitzbühel, - Zjazd mężczyzn (30min) Powt. Niedziela 25.01. 10:00 Kitzbühel, - Slalom mężczyzn, 1. przejazd (45min) E2 12:15 St Moritz, - Supergigant kobiet (60min) E2 13:15 Kitzbühel, - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (60min) E2 14:30 Kitzbühel, - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (30min) Powt. Wtorek 27.01. 17:45 Schladming, - Slalom mężczyzn, 1. przejazd (60min) 21:00 Schladming, - Slalom mężczyzn, 2. przejazd (45min) Edytowane 22 Styczeń 2015 przez Dumpling Zębowa Wróżka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 A. Pinturault nie stracił dużo w SG. Hirscherowi może być ciężko go dogonić...Ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Nikt nie zauważył że MB wrzucił dziś parę setnych Marcelowi? SL zapowiada się ciekawie, z przodu sami zjazdowcy, niewielkie różnice, oj będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gira Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Nikt nie zauważył że MB wrzucił dziś parę setnych Marcelowi? SL zapowiada się ciekawie, z przodu sami zjazdowcy, niewielkie różnice, oj będzie się działo. ja zauważyłem ale ze w innym wątku (Polacy na MŚ) napisałem, ze MB jest bez formy to niezręcznie mi było o tym pisać :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Ojjj Maciek Maciek żeby nie ta jedna bramka... ! :applause: :applause: :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Ostatecznie 12 miejsce, miło :smile:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Ojjj Maciek Maciek żeby nie ta jedna bramka... ! :applause: :applause: :applause: No pół sek. tam poleciało jak nic. Może by był w 10 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Srednio oglądam puchar świata ale zjazd w kitz trzeba jutro obejrzeć choćby po to aby zobaczyć znanych pamiętam w zeszłym roku Ecclestone i Schwarzeneger więcej ich pokazywali niż głównych aktorów zjazdu. Także jutro o 12.00 przed telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 wreszcie POLAK w czołówce! TAK TRZYMAJ! i do przodu :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Srednio oglądam puchar świata ale zjazd w kitz trzeba jutro obejrzeć choćby po to aby zobaczyć znanych pamiętam w zeszłym roku Ecclestone i Schwarzeneger więcej ich pokazywali niż głównych aktorów zjazdu. Także jutro o 12.00 przed telewizor Nie lepiej pooglądać filmy z odpowiednia obsadą i F1 ? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Arnold to jest w Kitz co roku od paru ładnych lat. Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2015 Nikt nie zauważył że MB wrzucił dziś parę setnych Marcelowi? SL zapowiada się ciekawie, z przodu sami zjazdowcy, niewielkie różnice, oj będzie się działo. ja zauważyłem ale ze w innym wątku (Polacy na MŚ) napisałem, ze MB jest bez formy to niezręcznie mi było o tym pisać :redface: Proszę pisać wyraźnie o kogo chodzi. :wink: :tongue: Bo ja nie koniecznie chcę być z tym powiązany.:crazy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Spora szansa na punkty PŚ dla Karoliny Chrapek, tylko trzba do mety dojechać, bo Panie do meta docierają z rzadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Spora szansa na punkty PŚ dla Karoliny Chrapek, tylko trzba do mety dojechać, bo Panie do meta docierają z rzadka. Dojechała... 34. miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Zapraszam do naszej galerii. Wstawiłem zdjęcia zawodników teamu Atomica z zawodów w Kitzbuehel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david135 Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2015 Transmisja tv Szanowni Forumowicze, macie swoje sprawdzone strony/kanały, na których oglądacie transmisje z PŚ ? Oprócz Jurosportu rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi