marionen Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 (edytowane) To na pożegnanie 2 fotki Niki (może nie znikną)!!!:applause::sorrow: I jeszcze 2 już w "cywilu" Edytowane 2 Czerwiec 2015 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 (edytowane) Andrea Fischbacher, też powiedziała adieu! Brakło Jej motywacji i chęci do dalszego ciężkiego treningu! Szkoda, bo sypią się nam dziewczyny. Ile jeszcze odejdzie? Edytowane 11 Czerwiec 2015 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekko12 Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Czy w tym roku będzie Puchar Świata w Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Czy w tym roku będzie Puchar Świata w Wiśle? http://www.fis-ski.com/mm/Document/documentlibrary/Skijumping/04/33/25/GP_Calendar_JP-15_Neutral.pdf http://www.skijumping.pl/pokaz.php?show=lgp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Może ktoś przetłumaczyć z fanpejdża Anny Feninger a co chodzi, czy odchodzi czy nie? Bo jak mi fejsbuk przetłumaczył te dżizas :eek: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Austriacki Związek Narciarski dogadał się z Anną i konfliktu już nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Danke :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Kathrin Zettel dziś w Wiedniu ogłosiła zakończenie kariery.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Zawsze szkoda, kiedy karierę kończy sportowiec takiego formatu jak Kathrin Zettel, ale z drugiej strony najlepsze lata miała już chyba, niestety, za sobą. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 13 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2015 Prawda, Kathrin to świetny sportowiec, ale niestety... zmaga się z chorobą biodra,nie może startować. :sad: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Kathrin Zettel dziś w Wiedniu ogłosiła zakończenie kariery.... Dla mnie to bardzo smutne. Zawsze z wielkim zainteresowaniem oglądałem jej występy. Jej jazda była zawsze taka leciutka. Szacunek. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Jej jazda była zawsze taka leciutka. Szacunek. Jak dla mnie to zawsze taka jakaś przygarbiona - zgięta jeździ, ale zwija się szybko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 (edytowane) ...... taka jakaś przygarbiona - zgięta jeździ, ale zwija się szybko.... Chciałbym taki pogięty być :biggrin: [video=youtube;JVU9l2zZ2oA] Notabene to wszystkie trzy z tego filmiku zawiesiły już narty na kołku. Szkoda. Ale cóż takie życie - "Niech żyje młodość" http://eurosport.onet.pl/zimowe/narciarstwo-alpejskie/kathrin-zettel-zakonczyla-kariere/rzrylx Pozdrawiam Edytowane 14 Lipiec 2015 przez Piotr_67 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Mamy chyba jakąś epidemie. Jessica Lindell Vikarby też kończy kariere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Kathrin Zettel dziś w Wiedniu ogłosiła zakończenie kariery.... łoj nie będzie na czym oka zawiesić w PS:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 14 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2015 Taka uwaga nie przystoi moderatorowi forum. Ja np. bardzo lubiłem styl K. Zettel i jej dopingowałem. Ocenianie jej przez przez pryzmat czyjejś prywatnej subiektywnej oceny wyglądu jest nieeleganckie co najmniej. Osobiście bardzo żałuję , że nie będzie w PŚ zarówno K. Zettel, J. Lindell-Vikarby jak i muzy SB- i T. Maze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 15 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Oj nie przesadzaj, p.e.t.e, przecież wiesz, że to żarciki i znasz żarty SB nie od dziś Każdy wie, że to świetna zawodniczka, ale nie musimy gadać zawsze sztywno i merytorycznie - żarciki dodają smaku Miała dość charakterystyczny styl jazdy, z "kuperkiem", plecy bolały mnie od samego patrzenia, bo miała taki przeprost w części lędźwiowej, ale jest to niezwykle sympatyczna i wesoła zawodniczka (zamieniłam z Nią kiedyś kilka słów) i tak Ją zapamiętam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Oki,oki. Wczoraj miałem chyba obniżony nastrój . Niech będzie , że to przez pogodę. A styl K. Zettel jest nie do powtórzenia i nikt podobnie nie jeździ. Jej rodzice prowadzą pensjonat w domu, gdzie Kattrin się wychowała, może i ona zajmie się tą branżą. Szkoda, że odchodzi czołówka pewnej generacji narciarskiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 Oj nie przesadzaj, p.e.t.e, przecież wiesz, że to żarciki... Dziękuję Pani mecenas, proszę o podanie numeru konta celem rozliczenia się za usługę:biggrin: .... Ciekawe co Ci się musi robić jak słyszysz kiedy Tomek Kurdziel jak mantra za każdym razem powtarza podczas przejazdu Kaśki że ma krótkie nogi i długi korpus :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 T. Kurdziel denerwował mnie tym ciągle powtarzanym sformułowaniem nt. konstytucji K. Zettel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) ... kiedy Tomek Kurdziel jak mantra za każdym razem powtarza podczas przejazdu Kaśki że ma krótkie nogi i długi korpus :stupid: Kurcze! Nie zauważyłem by tak było (z nogami i korpusem)... Echh, coraz częściej przekonuję się jak prawdziwe są słowa piosenki Starszych Panów "Wesołe jest życie staruszka" brzmiące tak: "... Tu biuścik zachwyci, tam nóżka - bo nie ten, bo nie ten już wzrok..." :smile: Tadek Edytowane 15 Lipiec 2015 przez Tadeusz T 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2015 T. Kurdziel denerwował mnie tym ciągle powtarzanym sformułowaniem nt. konstytucji K. Zettel. Konstrukcji?:tongue: O ciele kobiety mówisz konstrukcja?:eek: :tongue::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 16 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 To przeczytaj dokładnie to słowo a nie tak jak Ci się wydaje. Koniec OT z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi