Pinio46 Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 To chyba jest nieuleczalne Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Śmiejcie się! Kiedyś Ania bardzo fajnie jeździła SL i zapewne do tego wróci w tym sezonie po to, żeby zdeklasować rywalki w klasyfikacji generalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Trzeba więc wywrzeć społeczną forumowa presję na JC w kwestii typowania. DOMAGAMY się stanowczo uaktywnienia typowania zawodów alpejskich !!! Zarówno Pucharu Świata jak i Mistrzostw Świata!!. Niezrealizowanie tego kategorycznego postulatu może przynieść fatalne skutki dla społeczności forum. Możliwe są nawet rozruchy z tego powodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 JC ogarnie, zawsze ogarnia przed startem. Wierzę w niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Wiadomo, że A.L Svindal może w ogóle nie wystartować w tym sezonie. Ciekawe czy Eurosport mimo to nadal będzie katował w przerwach reklamy Longinesa i Trentino ze Svindalem w roli głównej, czy też zainwestowali w jakąś bardziej przyszłościową postać. Ciekawe też ile razy się dowiemy , że Manuela to siostra Manfreda i odwrotnie. To takie smaczki zimowego sezonu, trochę irytujące, ale i tak nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Wiadomo, że A.L Svindal może w ogóle nie wystartować w tym sezonie. Ciekawe czy Eurosport mimo to nadal będzie katował w przerwach reklamy Longinesa i Trentino ze Svindalem w roli głównej, czy też zainwestowali w jakąś bardziej przyszłościową postać. .... Nie rozumiem. Co w tym irytującego? Czy przez kontuzje przestał być rozpoznawalną Postacią PŚ? Przestał być znakomitym zawodnikiem? Przestał być godzien występować w reklamach??? Zabił kogoś? Poniżał niepełnosprawnych? Uwodził dzieci??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Tadeuszu nie zrozumiałes mnie. Irytujące są po raz setny powtarzane informacje o rodzeństwie M i M przez jednego z komentatorów, którego mimo wszystko i tak lubię, oraz same reklamy Longines'a a nie A.L Svindal. Postać kultowa w narciarstwie, także dla mnie. Ale świat i media pustki nie lubią, już wczoraj pojawiła się informacja o kontrakcie firmy zegarkowej na L. z młodą amerykańską gwiazdą slalomu na S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 To zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Niom :thumbup::D:D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Tina :eek::eek::eek::what::what: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 No to się zaczęło!!!długo oczekiwany puchar świata na śniegu:laughing:i co-nic się nie zmienia na razie faworytki wygrywają,pierwszy przejazd dla amerykanki-jazda super i nasz Anka F.JEST DOBRZE:stupid:czekam na drugi przejazd--pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 No i na początek takie atrakcje. :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 (edytowane) Oj będą się cięły w tym sezonie :)Obie świetnie jechały i zostawiły resztę z tyłu.A Julka dopiero 17... chyba nie miała specjalnego stroju :)Tak było jeszcze niedawno: ... a po zawodach wszyscy spotkamy się tutaj :stupid:[ATTACH=CONFIG]16676[/ATTACH] Edytowane 25 Październik 2014 przez ROCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rush Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Jutro zawody bez Bodzia, jeszcze nie gotowy do sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 kilka obserwacji z dziś: -Hirscher znakomity, wygląda na wiekszego niż w poprzednich latach, ciekawe czy odbije się do na wynikach slalomu -Pinturault i Ligety jeszcze bez błysku, ale Francuz w kontekście generalki zrobił swoje inna sprawa, że mało przekonująco i dość szczęsliwie wdrapał się na podium -jedynym zawodnikiem, który jechał w tempie Hirschera był Kristoffersen, on nadal wygląda szczuplutko, więc w slalomie powinno być dobrze, a i w gigantach zdaje się być niezwykle mocno -powrót Justina Murisiera, kilka lat temu uważany za największy talent, dwa sezony z głowy i wraca w forme, która może zwiastować błyskawiczny awans do czołówki, ciekawe w jakiej jest formie w innych konkurencjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Witam wszystkich forumowiczów biorących udział w naszej zabawie:angel:-przed chwilą prześledziłem typowania i nie mogę się nadziwić osobą które nie umieją czytać i słuchać.Ludzie czytajcie na stronie fis listę startową a jak nie możecie to chociaż czytajcie wiadomości narciarskie:stupid:Kto obstawiał pana Neureuthera Felixa powinien dać sobie spokój z typowaniem a może nie więcej punktów zostanie dla nas czytających ze zrozumieniem-pozdrowienia:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Witam wszystkich forumowiczów biorących udział w naszej zabawie:angel:-przed chwilą prześledziłem typowania i nie mogę się nadziwić osobą które nie umieją czytać i słuchać.Ludzie czytajcie na stronie fis listę startową a jak nie możecie to chociaż czytajcie wiadomości narciarskie:stupid:Kto obstawiał pana Neureuthera Felixa powinien dać sobie spokój z typowaniem a może nie więcej punktów zostanie dla nas czytających ze zrozumieniem-pozdrowienia:laughing: a ja zapomniałem... (( typować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Witam wszystkich forumowiczów biorących udział w naszej zabawie:angel:-przed chwilą prześledziłem typowania i nie mogę się nadziwić osobą które nie umieją czytać i słuchać.Ludzie czytajcie na stronie fis listę startową a jak nie możecie to chociaż czytajcie wiadomości narciarskie:stupid:Kto obstawiał pana Neureuthera Felixa powinien dać sobie spokój z typowaniem a może nie więcej punktów zostanie dla nas czytających ze zrozumieniem-pozdrowienia:laughing: @darek67- Mistrzu dedukcji i tytanie spostrzegawczości. Neurreuthera np. obstawiłem przed ukazaniem się listy startowej na stronie FIS. A typowania, jak się okazało dziś rano nie można było zmienić, o czym w postach wyżej pisali inni. A niby w jaki sposób umieszczenie w typowaniu zawodników , którzy nie mogli wystąpić ma utrudniać zdobywanie punktów np. takim spostrzegawczym jak np. darek67. Powinno być chyba łatwiej. Nie fair np. było w zeszłym roku przez błędy w typerze i przesunięcie terminu zawodów, zmiana typowania po zawodach , które już się zakończyły, a tak zrobili niektórzy zdobywając maksa. Typowanie to zabawa a nie śmiertelny wyścig. Mimo wszystko, życzę Ci miłej zabawy i trafnych typowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Mi się m.in podobała, że "stary Benek" otarł się o pudło, w taki czy inny sposób ale jednak o 0,01 !!! Hirscher zaczął z wysokiego C, zobaczymy jak dalej. Wczoraj zaskoczyło mnie, że Anka przegrała płaski dól, a w zasadzie, że Amerykanka go wygrała. Nie podobało mi się jak Włodek D. marudził jak to co poniektórzy jada "konserwatywnie", w tym Benek. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrn Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 A naszych ktos widzial? fajnie sie oglada ale przydaloby sie troche kibolskich emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 A naszych ktos widzial? fajnie sie oglada ale przydaloby sie troche kibolskich emocji W zawodach panów nie startował żaden Polak. W sobotę Maryna Gąsienica-Daniel zajęła 41 miejsce, ponad 7 sekund straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 @darek67- Mistrzu dedukcji i tytanie spostrzegawczości. Neurreuthera np. obstawiłem przed ukazaniem się listy startowej na stronie FIS. A typowania, jak się okazało dziś rano nie można było zmienić, o czym w postach wyżej pisali inni. A niby w jaki sposób umieszczenie w typowaniu zawodników , którzy nie mogli wystąpić ma utrudniać zdobywanie punktów np. takim spostrzegawczym jak np. darek67. Powinno być chyba łatwiej. Nie fair np. było w zeszłym roku przez błędy w typerze i przesunięcie terminu zawodów, zmiana typowania po zawodach , które już się zakończyły, a tak zrobili niektórzy zdobywając maksa. Typowanie to zabawa a nie śmiertelny wyścig. Mimo wszystko, życzę Ci miłej zabawy i trafnych typowań. OK.jestem spostrzegawczy:stupid:a o naszym Niemcu pisali na necie że nie wystąpi i to dużo,dużo wcześniej nim kolega zagłosował.A tak po prawdzie po co te nerwy-:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Czasem się takie niedopatrzenia zdarzają. Ja sam chciałem na Felixa postawić. Miałem bardzo ciężki tydzień, typowania dokonałem jadąc autobusem z telefonu, także wiem, że czasem ktoś po prostu może nie mieć czasu nawet na takie "standardowe" używanie internetu Na szczęście rozmawiałem z Wróżką i w czasie rozmowy wyszło, że Felix narzeka na ból i możliwe, że odpuści. Gdyby nie Kasia, możliwe, że i ja bym się dopuścił podobnego błędu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Pierwsze zawody to zawsze emocje i zagadka - kto w jakiej jest formie W zasadzie z całego weekendu największe wrażenie zrobił na mnie 2 przejazd Marcela, który oglądałam z zapartym tchem - wyglądał jak pitbull spuszczony ze smyczy... Przypakował w lato i to widać. Ciekawe jak będzie sie zbierał w SL i czy nie ucierpi na tym.... ale w GS był szybki, zwinny, "żyłka" a nie "paker", więc może w SL będzie też mocny Sezon zapowiada się ciekawie! U Pań oczywiście będę kibicować Mikaeli Co Ona zrobiła na tym dolnym odcinku.... Ciekawa jestem czy będzie jeździła szybkościowe. Cudowny weekend !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Ja będę kibicował Mikaeli też... trochę Tak na drugim miejscu może nawet, bo faktycznie pozamiatała :biggrin: U facetów byłem blisko, tylko trochę nie pykło... :sorrow::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi