Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Puchar Świata 2014/15

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba więc wywrzeć społeczną forumowa presję na JC w kwestii typowania.

DOMAGAMY się stanowczo uaktywnienia typowania zawodów alpejskich !!!

Zarówno Pucharu Świata jak i Mistrzostw Świata!!.

Niezrealizowanie tego kategorycznego postulatu może przynieść fatalne skutki dla społeczności forum. Możliwe są nawet rozruchy z tego powodu.

• Like 1

Wiadomo, że A.L Svindal może w ogóle nie wystartować w tym sezonie. Ciekawe czy Eurosport mimo to nadal będzie katował w przerwach reklamy Longinesa i Trentino ze Svindalem w roli głównej, czy też zainwestowali w jakąś bardziej przyszłościową postać. Ciekawe też ile razy się dowiemy , że Manuela to siostra Manfreda i odwrotnie.

To takie smaczki zimowego sezonu, trochę irytujące, ale i tak nie mogę się doczekać.

Wiadomo, że A.L Svindal może w ogóle nie wystartować w tym sezonie. Ciekawe czy Eurosport mimo to nadal będzie katował w przerwach reklamy Longinesa i Trentino ze Svindalem w roli głównej, czy też zainwestowali w jakąś bardziej przyszłościową postać. ....

Nie rozumiem. Co w tym irytującego?

Czy przez kontuzje przestał być rozpoznawalną Postacią PŚ? Przestał być znakomitym zawodnikiem?

Przestał być godzien występować w reklamach???

Zabił kogoś? Poniżał niepełnosprawnych? Uwodził dzieci???

Tadek

Tadeuszu nie zrozumiałes mnie.

Irytujące są po raz setny powtarzane informacje o rodzeństwie M i M przez jednego z komentatorów, którego mimo wszystko i tak lubię, oraz same reklamy Longines'a a nie A.L Svindal. Postać kultowa w narciarstwie, także dla mnie.

Ale świat i media pustki nie lubią, już wczoraj pojawiła się informacja o kontrakcie firmy zegarkowej na L. z młodą amerykańską gwiazdą slalomu na S.

• Like 1

Oj będą się cięły w tym sezonie :)Obie świetnie jechały i zostawiły resztę z tyłu.A Julka dopiero 17... chyba nie miała specjalnego stroju :)Tak było jeszcze niedawno:

SAM_3230.jpg

... a po zawodach wszyscy spotkamy się tutaj :stupid:[ATTACH=CONFIG]16676[/ATTACH]

SAM_3296.jpg

SAM_3230.jpg.d79cc88586e951bd4f36ad44a25a2c04.jpg

SAM_3296.jpg.80824d84cc3891a711921a76fc3bcd25.jpg

Edytowane przez ROCH

kilka obserwacji z dziś:

-Hirscher znakomity, wygląda na wiekszego niż w poprzednich latach, ciekawe czy odbije się do na wynikach slalomu

-Pinturault i Ligety jeszcze bez błysku, ale Francuz w kontekście generalki zrobił swoje inna sprawa, że mało przekonująco i dość szczęsliwie wdrapał się na podium

-jedynym zawodnikiem, który jechał w tempie Hirschera był Kristoffersen, on nadal wygląda szczuplutko, więc w slalomie powinno być dobrze, a i w gigantach zdaje się być niezwykle mocno

-powrót Justina Murisiera, kilka lat temu uważany za największy talent, dwa sezony z głowy i wraca w forme, która może zwiastować błyskawiczny awans do czołówki, ciekawe w jakiej jest formie w innych konkurencjach

Witam wszystkich forumowiczów biorących udział w naszej zabawie:angel:-przed chwilą prześledziłem typowania i nie mogę się nadziwić osobą które nie umieją czytać i słuchać.Ludzie czytajcie na stronie fis listę startową a jak nie możecie to chociaż czytajcie wiadomości narciarskie:stupid:Kto obstawiał pana Neureuthera Felixa powinien dać sobie spokój z typowaniem a może nie więcej punktów zostanie dla nas czytających ze zrozumieniem-pozdrowienia:laughing:

Witam wszystkich forumowiczów biorących udział w naszej zabawie:angel:-przed chwilą prześledziłem typowania i nie mogę się nadziwić osobą które nie umieją czytać i słuchać.Ludzie czytajcie na stronie fis listę startową a jak nie możecie to chociaż czytajcie wiadomości narciarskie:stupid:Kto obstawiał pana Neureuthera Felixa powinien dać sobie spokój z typowaniem a może nie więcej punktów zostanie dla nas czytających ze zrozumieniem-pozdrowienia:laughing:

a ja zapomniałem... :((( typować

@darek67-

Mistrzu dedukcji i tytanie spostrzegawczości. Neurreuthera np. obstawiłem przed ukazaniem się listy startowej na stronie FIS. A typowania, jak się okazało dziś rano nie można było zmienić, o czym w postach wyżej pisali inni. A niby w jaki sposób umieszczenie w typowaniu zawodników , którzy nie mogli wystąpić ma utrudniać zdobywanie punktów np. takim spostrzegawczym jak np. darek67. Powinno być chyba łatwiej. Nie fair np. było w zeszłym roku przez błędy w typerze i przesunięcie terminu zawodów, zmiana typowania po zawodach , które już się zakończyły, a tak zrobili niektórzy zdobywając maksa.

Typowanie to zabawa a nie śmiertelny wyścig. Mimo wszystko, życzę Ci miłej zabawy i trafnych typowań.

Mi się m.in podobała, że "stary Benek" otarł się o pudło, w taki czy inny sposób ale jednak o 0,01 !!! Hirscher zaczął z wysokiego C, zobaczymy jak dalej.

Wczoraj zaskoczyło mnie, że Anka przegrała płaski dól, a w zasadzie, że Amerykanka go wygrała.

Nie podobało mi się jak Włodek D. marudził jak to co poniektórzy jada "konserwatywnie", w tym Benek.

Pozdrawiam,

@darek67-

Mistrzu dedukcji i tytanie spostrzegawczości. Neurreuthera np. obstawiłem przed ukazaniem się listy startowej na stronie FIS. A typowania, jak się okazało dziś rano nie można było zmienić, o czym w postach wyżej pisali inni. A niby w jaki sposób umieszczenie w typowaniu zawodników , którzy nie mogli wystąpić ma utrudniać zdobywanie punktów np. takim spostrzegawczym jak np. darek67. Powinno być chyba łatwiej. Nie fair np. było w zeszłym roku przez błędy w typerze i przesunięcie terminu zawodów, zmiana typowania po zawodach , które już się zakończyły, a tak zrobili niektórzy zdobywając maksa.

Typowanie to zabawa a nie śmiertelny wyścig. Mimo wszystko, życzę Ci miłej zabawy i trafnych typowań.

OK.jestem spostrzegawczy:stupid:a o naszym Niemcu pisali na necie że nie wystąpi i to dużo,dużo wcześniej nim kolega zagłosował.A tak po prawdzie po co te nerwy-:laughing:

Czasem się takie niedopatrzenia zdarzają. Ja sam chciałem na Felixa postawić. Miałem bardzo ciężki tydzień, typowania dokonałem jadąc autobusem z telefonu, także wiem, że czasem ktoś po prostu może nie mieć czasu nawet na takie "standardowe" używanie internetu :)

Na szczęście rozmawiałem z Wróżką i w czasie rozmowy wyszło, że Felix narzeka na ból i możliwe, że odpuści. Gdyby nie Kasia, możliwe, że i ja bym się dopuścił podobnego błędu :)

• Like 1

Pierwsze zawody to zawsze emocje i zagadka - kto w jakiej jest formie :)

W zasadzie z całego weekendu największe wrażenie zrobił na mnie 2 przejazd Marcela, który oglądałam z zapartym tchem - wyglądał jak pitbull spuszczony ze smyczy... Przypakował w lato i to widać. Ciekawe jak będzie sie zbierał w SL i czy nie ucierpi na tym.... ale w GS był szybki, zwinny, "żyłka" a nie "paker", więc może w SL będzie też mocny :)

Sezon zapowiada się ciekawie!

U Pań oczywiście będę kibicować Mikaeli :) Co Ona zrobiła na tym dolnym odcinku.... Ciekawa jestem czy będzie jeździła szybkościowe.

Cudowny weekend !!! :)