Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Jest już kalendarz: http://www.fis-ski.com/mm/Document/documentlibrary/AlpineSkiing/03/31/21/1415men_01.06.2014_Neutral.pdf http://www.fis-ski.com/mm/Document/documentlibrary/AlpineSkiing/03/31/20/1415ladies_07.05.2014_Neutral.pdf :biggrin: Odliczamy dni.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Jest już kalendarz:.... Lejesz miód na moje skołatane serce:smile: Jak przeczytasz FB to będziesz wiedzieć w czym rzecz. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Oferta nadal do rozważenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 15 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2014 W kalendarzu mamy jedną istotną nowość, a mianowicie brak zjazdu w Bormio, pod koniec grudnia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Wchodzę dziś na fejsa i widzę: "After 10 months of hard work, it feels great to be doing what I love! Hard work pays off!" - LV :sorrow: <--- to ze wzruszenia A to okraszone takim filmem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 ...taka tam turystyczna jazda :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek96 Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 http://www.fis-ski.com/alpine-skiing/events-and-places/calendar/#view=dcm-calendar-grid&gender= tu jeszcze wrzucam kalendarz przejrzystej formie co prawda pojawił się już jakiś miesiąc temu, ale lepiej późno niż wcale - chociaż w zasadzie nie jest tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Wchodzę dziś na fejsa i widzę: "After 10 months of hard work, it feels great to be doing what I love! Hard work pays off!" - LV :sorrow: <--- to ze wzruszenia A to okraszone takim filmem: Też to przeczytałam i zalajkowałam:-) Forza Lindsey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Cześć. Rozumiem, że w tym roku też bawimy się w typowanie?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Cześć. Rozumiem, że w tym roku też bawimy się w typowanie?:smile: no dobrze by było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Nie wyobrażam sobie zimy bez typowania!!! to jest chyba najlepsza zabawa - oprócz jeżdżenia na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Typowanie? ...znów cała w stresie będę oglądać zawody...:wink: Ten dreszczyk emocji :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 A u mnie w tym sezonie już tak łatwo nie będzie się dało obejrzeć PS bo będzie walka pomiędzy ES a baby tv, innymi kanałami z bajkami dla dzieci. Ale tanio skóry nie sprzedam :cool: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Też to przeczytałam i zalajkowałam:-) Forza Lindsey! Czyżby nowy facet to Włoch ?! :tongue::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 A u mnie w tym sezonie już tak łatwo nie będzie się dało obejrzeć PS bo będzie walka pomiędzy ES a baby tv, innymi kanałami z bajkami dla dzieci. Ale tanio skóry nie sprzedam :cool: Wysłane Tapatalkiem Eee.... Czym skorupka za młodu... Także wiesz, bez pitolenia o jakichś bajkach Bajki mogą być hobby, narciarstwo to sens życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 No będę się starał, ale mają przewagę liczebną one dwie plus mama a ja sam. No chyba że mama stanie po mojej stronie Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Zawsze możesz się łańcuchem do kaloryfera przypiąć i urządzić strajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Obawiam się, że bym tam został na stałe :sorrow: Dobra bo odbiegliśmy od tematu PS, ale żeby było o PS to jakie macie swoje typy na nadchodzący sezon ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Obawiam się, że bym tam został na stałe :sorrow: Dobra bo odbiegliśmy od tematu PS, ale żeby było o PS to jakie macie swoje typy na nadchodzący sezon ?? Serio? :biggrin: Ja chyba nie muszę mówić - moje typy są powszechnie znane :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 No wiadomo Anka F :biggrin: a u panów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Ciężko powiedzieć - mam nadzieję i tego mu bardzo życzę: Pan Tadeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Eee.... Czym skorupka za młodu... Także wiesz, bez pitolenia o jakichś bajkach Bajki mogą być hobby, narciarstwo to sens życia Roch dobrze prawi - trzeba do narciarstwa od małego przyzwyczajać Przecież to samo dobro w najczystszej postaci ! Moje typy są takie jak ROCHa, ale będę również kibicować LV, Tince, Mikaeli, Bodemu i Svindalowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 To ja wiem, że dobrze tylko jak wytłumaczyć dwóm dwulatkom, że zamiast Charliego i cyferek np będą w tv musiały oglądać panie albo panów w obsciślakach pędzących w dół na złamanie karku 150km/h? :D No nic będę się starał jakoś :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 Początki bywają trudne. Mój 6-letni kuzyn (i za razem chrzesniak) chodzi regularnie na hokeja. Trochę z nim popracowalem i już wie, jak wjeżdżać w przeciwnika przy bandzie ale już tak całkiem poważnie, to możesz oglądać a dzieciaki mogą się obok bawić jakimiś klockami - gwarantuje, że baaaaaardzo dużo wylapia. Także trzymamy kciuki za powodzenie tej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 11 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2014 A kochani SL mężczyzn? Jak dla mnie długi Mario może? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi