lski@interia.pl Napisano 2 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2014 (edytowane) Czy ktoś z Was był tam może na nartach-wybieram się tam samochodem w połowie czerwca i nie wiem,czy zabrać sprzęt,nie mogę dokładnie dowiedzieć się,jak tam w lecie z nartami,bo zimowe kurorty tuż pod stolicą Bishkekiem funkcjonują do kwietnia,a o letnim sezonie heliskiingu i lodowców nie mogę nic znaleźć-tyle że jest... Edytowane 2 Maj 2014 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 nie byłem , szkoda :sorrow::wink: ale tu coś może znajdziesz : http://www.heli-ski.kg/ czerwiec to chyba jednak już trochę za późno na dobre narty w Kirgistanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 (edytowane) Dzięki,na tej stronie już byłem i wiem,że tylko do kwietnia,ale w przewodniku Lionely Planet piszą,że jeździ się także w lecie-i tyle piszą... Góry są tam na tyle wysokie,że śnieg na pewno będzie.Na wszelki wypadek wezmę jabłuszko do zjeżdżania... Edytowane 3 Maj 2014 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 W góry są tam na tyle wysokie,że śnieg na pewno będzie.Na wszelki wypadek wezmę jabłuszko do zjeżdżania... No , w sumie takie jabłuszko to niegłupia rzecz . Małe , lekkie , a ile radochy podczas zjazdu:biggrin: A tak poważniej , to góry tam rzeczywiście wysokie , pewnie powyżej 4 tyś. m n.p.m śnieg będzie , więc jakieś problemy związane z wysokością mogą się już pojawiać . Ciekawe czy któremuś operatorowi heli będzie się w tym czasie opłacało tam działać ? ale oczywiście życzę powodzenia :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi