lski@interia.pl Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Normalny sezon,jak zeszły,kosztował go w GSMP na Clio ok.300 000 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 2 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2020 Najważniejsze to mieć przyjemność z tego co się robi. Sam bym chętnie w takich zawodach startował, ale mnie nie stać. Musi mi wystarczyć czasem wypad na tor. Syn sie ściga i to już są mega koszty Motorsport jest bardzo drogi gdy chce się jeździć w czołówce, oczywiście talent też musi być. Konkurencja mojego syna w gokartach wydaje na sezon 100 tyś Euro, niektórzy jeszcze więcej. Ciężko bez sponsora z takimi walczyć. Bumer jak będziesz miał zawody to pisz relacje, chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 W dniu 2.10.2020 o 15:13, lski@interia.pl napisał: Normalny sezon,jak zeszły,kosztował go w GSMP na Clio ok.300 000 zł... No to już jest trochę forsy. Wiadomo, czym więcej tym lepiej, górnej granicy chyba nie ma. Ja napisałem o takim minimum aby wystartować w GSMP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi