JC Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Tytuł taki sobie, ale dokładnie oddaje z kim miałem przyjemność jeździć na nartach, a wszystko przez to zdjęcie, które odkopałem przy okazji robienia porządków w archiwach. Lodowiec Moeltaller 24 września 2005 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Jakiś Pan w śmiesznym stroju zrobił sobie z Tobą zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Miłe takie "archiwalne porządki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 26 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2014 No pięknie, pięknie - a pogadaliście sobie - bo podobno bardzo małomówny był ? :smile: To cytat rozmowy z Karolem XVI Gustawem na igrzyskach w Lake Placid w 1980 r. po zjeździe w gigancie kiedy zdobył złoto. "...Bałem się, że się przewrócisz - zaczął król. - Ja też - odparł narciarz...". I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi