jodek1 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Czas się pakować, za kilka godzin ruszam niestety ostatni już raz w tym sezonie do Tyrolu. Wyjazd nie jest długi tylko 4 dni śmigania, ale zapowiada się bardzo intensywnie , pierwszy dzień Ischgl, wieczorem transfer do doliny Otztal ... by pośmigać w Solden i Gurglach. Pogoda zapowiada się fajnie w skrócie - Lampa i Sztruks, znajomy będący na miejscu w sobotę napisał: W Zillertal dziś byliśmy cały dzień. Na dole kasza i 15 stopni na plusie ale północne trasy i wszystko powyżej 2000 metrów rewelka Ostatniego dnia, wisienką na torcie będzie Electric Mountain Festival odbywający się w Solden na Giggijoch-u .... wystąpią Chuckie i Showtek :biggrin: wstęp = karnet :angel: Postaram się zdać zdać szczegółową relację. :wink: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Przedniej zabawy! Ja zakończę sezon 10 kwietnia. Czekam na relacje, jak Alpy wytrzymają podczas twojego pobytu, dadzą radę jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Muszą dać radę bo obiecałem swoim dziewczyną jakiś wypadzik ,który postaram się połączyć z nartami :-aP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Dziś w Ischgl warunki mega - jak zwykle - rano wszystko zmrożone , potem jak kto woli - na północnych stokach twardo do końca dnia mimo pełnej lampy i temperatury +21 stopni na 2000 mnpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenepher Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 od ktorej breja? Pytanie do tych, ktorzy byli i doswiadczyli. Od ktorej godziny jest breja na Pitzi i Stubai'u w II polowie kwietnia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 wystąpią Chuckie i Showtek Pewnie już paznokcie z podniecenia obgryzasz :stupid: :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Pewnie już paznokcie z podniecenia obgryzasz :stupid: :sorrow: Mam 38 lat ... fakt lubie clubing : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Ciezko mi jest cos napisac....lampa ,sztruks, mega warunki , szok !!!!! ischgl to jest jak zwykle top !!!!...w Samnau Dorf jest DutyFreey... wiec relacja bedzie krotka....:biggrin: szczegoly pozniej ... Jest mega narciarsko poznań 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 (edytowane) Dzięki Jodek, ale mnie podjarałeś :biggrin:... jutro startuje na Stubai, też na 4 dni, mam nadzieje, na minimum 2 dni lampy. I co ważniejsze - 28 kwietnia kolejne odwiedziny Tyrolu - mniam! PS. a to poza trasą to miękkie jest czy zlodzone ? Może próbowałeś ? Edytowane 31 Marzec 2014 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Ciezko mi jest cos napisac....lampa ,sztruks, mega warunki , szok !!!!! ischgl to jest jak zwykle top !!!!(...) Jest mega narciarsko poznań Hej, nie zajezdzaj mi drogi! Serio, to mijamy sie gdzies tu tutaj jestem do wtorku tu. Poza trasami raczej spoko, wiosenny zleżały śnieg. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Mam 38 lat ... fakt lubie clubing : Ja lubiłem 20 lat temu :eek:, teraz lubię Disco-Polo :stupid: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Hej, nie zajezdzaj mi drogi! Serio, to mijamy sie gdzies tu tutaj jestem do wtorku tu. Poza trasami raczej spoko, wiosenny zleżały śnieg. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Milo by poznac ... :angel: Ja lubiłem 20 lat temu :eek:, teraz lubię Disco-Polo :stupid: :tongue: Mam 37 i nadal clubing mnie kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Wczoraj bylismy w Gurglach .... nic nie pisalem jack 1,75 litra za 120 zl z Samnaun pokonal nas :eek: Co tu pisac.... warunki rewelacyjne sniegu starczy do czerwca , slonce , malo ludzi .... rewela!!!!!! Kto ma checi ....kierunek jest prosty..... !!!! Zdjecia wrzuce pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Wczoraj bylismy w Gurglach .... nic nie pisalem jack 1,75 litra za 120 zl z Samnaun pokonal nas :eek: a ilu było do rozdania ? :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Tak na mój rozum. Skoro było tylko 1,75 i wystarczyło do pokonania, do rozdania musiało być nie więcej jak 2, i to średniaków. :smile: No dobra, Jodek, może nie średniaków, ale napisz czy wymioty były? Jak bez wymiotów, to średnia, wyższa półka! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Tak na mój rozum. Skoro było tylko 1,75 i wystarczyło do pokonania, do rozdania musiało być nie więcej jak 2, i to średniaków. :smile: No dobra, Jodek, może nie średniaków, ale napisz czy wymioty były? Jak bez wymiotów, to średnia, wyższa półka! :smile: Jack byl na deser ... zaczelismy po Polsku 3*0,7 Narciarze nie wymiotuja :tongue: pija do odcinki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Jack byl na deser ... zaczelismy po Polsku 3*0,7 Narciarze nie wymiotuja :tongue: pija do odcinki .... krótko mówiąc : pierwsi na stoku , pierwsi w barze:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 2 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Gurgle wczoraj... szok!!!!![ATTACH=CONFIG]15237[/ATTACH] Czerwona trasa 28 z gondola ... jest dla mnie best of gurgle 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 a ja nie mogłem już usiedzieć w mieście i wylądowałem u podnóża Stubaiu, już rano na nartki :wink:. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Panowie , ja w przyszlym tygodniu wale na Tux. Jakie macie opony ? Ja juz mam lato na aucie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Kiedyś długi weekend majowy spedzałem na Stubaiu. Oczywiście pojechałem juz na oponach letnich. Jednego dnia nie udało mi się z rana dojechać do parkingu przy dolnej stacji. Zabrakło moze 800m, moze kilometr. Udało się jakoś utrzymać na drodze i zawrócić. Musiałem skorzystać ze skibusa. Wracając po południu z lodowca nie widziałem juz nawet śladów śniegu na drodze ani na łąkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Panowie , ja w przyszlym tygodniu wale na Tux. Jakie macie opony ? Ja juz mam lato na aucie ... Jeszcze zimowe, w przyszłym tygodniu zmiana :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Rozsondniej bedzie zmienic na zimowki , macie racje , a noz widelec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman300 Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Panowie , ja w przyszlym tygodniu wale na Tux. Jakie macie opony ? Ja juz mam lato na aucie ... Lepiej zmień na zimowe http://www.auto-motor-i-sport.pl/wiadomosci/opony-zimowe-gdzie-sa-obowiazkowe-opony-zimowe-zimowki-w-jakich-krajach-opony-sa-obowiazkowe-Europa,16111,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 4 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2014 W środę i czwartek byliśmy w Solden - zaczęło się wesoło :biggrin: [video=youtube_share;2gbRC0tUrb4] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi