ROCH Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Jak w tytule... Nawet nie wiem, co napisać. Wielka strata dla narciarstwa. Nigdy nie byłem jej fanem, zawsze ją podziwiałem. Wszechstronna zawodniczka. Jeszcze przez kilka sezonów mogła z powodzeniem w każdy zimowy weekend dostarczać wielu emocji. Szkoda, że zakończyła karierę w taki sposób. Na stronie fis ukazał się taki artykuł: MHR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Pa, pa... :(Rzeczywiście szkoda... jest wszechstronna, w tym roku jeździła świetnie... ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 [ATTACH=CONFIG]14882[/ATTACH] Maryśki już nie ma [ATTACH=CONFIG]14883[/ATTACH] Tani też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Mnie najbardziej pasjonowała wtedy, gdy czasie w największej świetności Lindsay Vonn była jedyną która nie tylko potrafiła z nią rywalizować w DH i SG ale jeszcze jej momentami dołożyć :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Moje słowa w temacie podsumowującym sezon 13/14 były złowieszcze-(HOEFLE-RIESCH pewnie po tej kontuzji skończy karierę) i tak się stało,ale odchodzą stare wygi a na ich miejsce pojawiają się nowe nazwiska.I w tym przypadku też tak będzie,przyroda nie lubi próżni Chociaż pewnych osób będzie brakować-pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 szkoda:sorrow: najbardziej wszechstronna alpejka w ostatnich latach ja ją lubiłem a tak BTW , patrząc na zdjęcia JC i Wróżki, to był z niej kawał zawodniczki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 a tak BTW , patrząc na zdjęcia JC i Wróżki, to był z niej kawał zawodniczki :wink: Oj tak Powiększ sobie moją fotkę i zobacz jakie ma łapsko Jak coś chwyci i zgniecie to :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Oj tak Powiększ sobie moją fotkę i zobacz jakie ma łapsko Jak coś chwyci i zgniecie to :eek: Wróżka, od razu mi się skojarzyło, jak może orzechy obierać: Denis Cyplenkov VS orzechy wloskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Oj tak Powiększ sobie moją fotkę i zobacz jakie ma łapsko Jak coś chwyci i zgniecie to :eek: biedny ten Pan Hoefl , jak Maryśce podskoczy i jak dostanie klapsa taką rąsią to oj,oj,oj...:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 biedny ten Pan Hoefl , jak Maryśce podskoczy i jak dostanie klapsa taką rąsią to oj,oj,oj...:sorrow: To prawda, kobietom powyżej 175 powinni ścinać głowy :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Wróżka, od razu mi się skojarzyło, jak może orzechy obierać: Denis Cyplenkov VS orzechy wloskie nic nadzwyczajnego to samo robię z orzeszkami ziemnymi:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 Oj tak Powiększ sobie moją fotkę i zobacz jakie ma łapsko Jak coś chwyci i zgniecie to :eek: "Jak weźmie marchewkę w rękę i ściśnie, o tak, to samo suche zostanie" To taki cytat z filmu Motodrama.: Kto chce zobaczyć i usłyszeć to 41.41 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 Uświadomiłam, że zabraknie też Jej zawsze idealnie wyglądającego męża Kena i wesolutkiego Ziggiego :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi