Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Fotki prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Zawody Polskich Dni w gigancie za nami. Ja zaliczyłem glebę i ostatecznie wylądowałem na 4. miejscu , ale... Agnieszka stanęła na wysokości zadania i wygrała rywalizację kobiet! .. No to jak wyglądały "pudła"? A ty JC najgorsze miejsce dla sportowca:frown:: Dołączam się do prośby Wróżki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Gromkie brawa dla ekipy Skionline.:biggrin: Hip,hip,hurrra dla Agnieszki za zwycięstwo.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Zaraz coś wrzucę. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 oo widze, że macie tam do testów najnowszy model plecaka z ABS :D:D A może to jest "panna młoda",która czekała na SB za tymi udekorowanymi drzwiami?:stupid: Nie sądzicie,że tak właśnie jest? :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 ta, a jakiś snowboardzista mu ją porwał z przed ołtarza :stupid::biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 A pełne wyniki,gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 U nas regularna zimaOjezdzilismy się dzisiaj jak warioty,niestety jutro last days :sorrow:Kilka fotek z zatłoczonego ośrodka Granvalia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 marcinn Kilka fotek z zatłoczonego ośrodka Granvalia Teraz rozumiem dlaczego to się nazywa Polskie Dni gdyby nie Wy to by zamknęli ten ośrodek :laughing::laughing::laughing: no sorry ...ale nie mogłem się powstrzymać tak czy siak zazdroszczę przestrzeni i warunków do jazdy... Pozdr.Torres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Z racji że nie ma u mnie, a i u Marcina również ducha walki i nie braliśmy udziału w gigancie, urwaliśmy się od reszty ekipy w duecie na cały dzień.Dzisiaj pogoda pod znakiem permanentnej zimy z ciągłym opadem śniegu, kiepskiej widoczności i wiejącym wietrze. Miejscami po nocy było nawet 05 metra świeżego śniegu. Jakie to szczęście że zabrałem narty które użyczył mi Dareklewandowski, 80mm pod butem Head iSupershape TitanSW SP13. Narty są rewelacyjne, idą jak czołg po wszystkim:smile:Ciekawe czy MB(dawniej Figo) uwierzy że popier...m po lesie między kujokami(choinkami):tongue: Po drodze napotykamy ciekawe krzesło i talerzyk, nie wiemy dokąd to jedzie, ale wygląda imponująco:stupid: No i jeszcze wykresik z Iski tracker:http://www.iskitracker.com/tracks/shared/pm11CT1sUyGyWuup456oNie wiem czy wygląda imponująco, to nie mnie oceniać: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Dawaj ten kawał.:biggrin: Bana nie będzie. Szefostwo na jakimś wyjeździe jest.:wink: :tongue: Tak jak obiecałem kawał Piotra Zelta (na potrzeby forum ocenzurowany :redface:) Niedżwiedz zwołuje zebranie dla mieszkańców lasu na którym oznajmia że wśród nas znajduje się zboczeniec. Wzrok swój kieruje na zająca i wskazując grożnie palcem oznajmia ze chodzi o niego Zając dopuszcza się czynności lubieżnych na zdechłych wiewiórkach. Zapowiada ze jesli jeszcze raz przyłapie zająca na czynnościch lubieznych to go zje i wydali. Grożnie pokrzykując wymachuje palcem do zająca i zapowiada ze nie będzię tolerował takiego zachowania. Zając wracając do domu powtarza w kółko to samo,czyli nie będę (r....ł) zdechłych wiewiórek. Nagle na swojej drodze napotyka piekną,jeszcze cieplutka z puszystym ogonkiem zdechłą wiewiórke. Zając zatrzymuje się i powtarza sobie nie mogę tego zrobić,nie mogę tego zrobić,ale pokusa jest silniejsza. Zając obiecuje sobie ze to juz ostatni raz.Gdy zaczyna dobierać się do wiewiórki nagle zza drzewa wyskakuje niedżwiedż. Krzyczy mam cię zając,a zając piskliwym głosem krzyczy do niedżwiedzia,uwierz zdechła mi na przyrządzie.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Miejscami po nocy było nawet 05 metra świeżego śniegu. Jakie to szczęście że zabrałem narty które użyczył mi Dareklewandowski, 80mm pod butem Head iSupershape TitanSW SP13. Narty są rewelacyjne, idą jak czołg po wszystkim:smile: Ciekawe czy MB(dawniej Figo) uwierzy że popier...m po lesie między kujokami(choinkami) Nie wierzę.: Myślę,że najzwyczajniej lać Ci się chciało.:tongue: Jest jeszcze druga możliwość.Po spotkaniu z Piotrem Zeltem i wysłuchaniu kawału,... ...szukałeś zdechłych wiewiórek po lesie.:crazy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Oj było po czym jeździć :applause: Agnieszka w lesie Moi gigantowi rywale - Piotr Zelt (aktor), Czesław Lang (srebro IO i srebro MŚ) i Michał Olszański (PR3) Agnieszka na podium Medaliści Polski Dni w Andorze - Piotr Zelt i Agnieszka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Nie wierzę.Sam w to nie wierzę:eek:A dzisiaj jest tak:Ja to nawet dzisiaj kawy nie przewiduję na stoku, sikania też, więc łatwo nie będzie:rolleyes:: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Ja już przebierał nogami,nie wiem czy iść w ogóle na śniadanie B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Dzisiaj bajka!!!! Mobilnie Jacek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 (edytowane) Różowe porteczki :biggrin: Jakaś nowa moda? :crazy: :applause: Doborowe towarzystwo do nartowania. Mój senior,jako narciarzo-kolarz najbardziej chciałby z panem Czesławem ponartować,jak mu pokazałem tę fotkę. Edytowane 27 Marzec 2014 przez MB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Różowe porteczki :biggrin: Jakaś nowa moda? :crazy: Cie choroba, będę musiał swej połowicy porcięta w takowym kolorze zadobyć:wink: Doborowe towarzystwo do nartowania.... Niewyjęcie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Powoli koniec nartowania Krótka przerwa na gorącą czekoladę Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Powoli koniec nartowania ... Strasznie Wam zazdroszczę, że tam jesteście... :smile: Ale też trochę współczuję. My tu już od jakiegoś czasu w pozimowym kieracie, a Wy po tej bajce od nowa musicie się wdrożyć:wink: Od dawna obiecuję sobie, że ta Andora to już w tym roku. Zerwane więzadła i dwuletnia przerwa trochę pokrzyżowały plany, ale jak patrzę na Wasze zdjęcia, to w przyszłym roku na bank:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Dzisiaj ostatni dzień i Andorskie stoki porzegnały nas super pogodą i perfekcyjnie przygotowanymi trasami trzymającymi do końca dnia :-)[ATTACH]15037[/ATTACH][ATTACH]15038[/ATTACH][ATTACH]15039[/ATTACH][ATTACH]15040[/ATTACH][ATTACH]15041[/ATTACH][ATTACH]15042[/ATTACH] 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 (edytowane) Takie tam nudy dzisiaj cały dzień W każdym razie za takie warunki, to ja mogę nawet sam ryż jeść:stupid:Nawet ten chiński:tongue: Edytowane 27 Marzec 2014 przez SB 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 SB, jeśli w przyszłym roku o tej porze nie będę w Andorze ... Walnij mi czerwieńca, ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Ekipa już w autobusie pędzi do Barcelony, a ja mam okazję jeszcze raz zerknąć na trasy w Soldeu i El Tarter Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 A 3 godziny pózniej... Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi