JC Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Śmiesznie będzie jak ma lotnisku jedną parę będziesz musiał zostawić Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Ooo to i ja :redface: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Ciekawe czy panowie stoją w korku w Tychach? Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Nie bo Oni jadą A1 z Pawłowic przez Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 SB ma małą przygodę. Jak nie napisze dzisiaj, to jutro opiszemy Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 (edytowane) Tylko go z oka spuszczę.:wink: I już jakieś problemy.:tongue: Ryżu nabrał za dużo,czy co???:laughing: Edytowane 21 Marzec 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 SB ma małą przygodę. Jak nie napisze dzisiaj, to jutro opiszemy Mobilnie Jacek życie,,ku...życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Ja już w domu:frown:: Zabrałem zamiast dowodu paszport... nie ważny paszport:mad:: Już nic nigdy nie zaplanuję, zawsze się pakuję na wariata, dzień wcześniej szukam gdzie spać, albo jadę w ciemno, zawsze wszystko jest OK, planowanie w moim przypadku się zwyczajnie nie sprawdza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Jakie to szczęście że mam jakieś już doświadczenie w organizowaniu wyjazdów narciarskich, :D swoją drogą, nie wiem jak można nie zabrać ze sobą DO... żeby nie było, że się nabijam, bo sam na Twoim miejscu byłbym bardzo "zdenerwowany" - współczuję, bo już witałeś się z gąską, a tu taka niespodzianka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger27 Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Ja już w domu:frown:: Zabrałem zamiast dowodu paszport... nie ważny paszport:mad:: Już nic nigdy nie zaplanuję, zawsze się pakuję na wariata, dzień wcześniej szukam gdzie spać, albo jadę w ciemno, zawsze wszystko jest OK, planowanie w moim przypadku się zwyczajnie nie sprawdza... To się nazywa porażka nada się valused w dużej dawce:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 SB wsiadaj w pierwsze cokolwiek co leci, jedzie w tamtą stronę, stracisz max 2 dni, trochę więcej kasy, ale nie stracisz całego wyjazdu, a przez te 4 dni też się wyjeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Oj tam...oj tam...tylko żywym się zdarza:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Masakra... Szkoda chopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 wyrazy ubolewania:sorrow: ja bym chyba wbił zęby w ścianę : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 SB w poniedziałek masz połączenie do Barcelony Wizzair'em za 529pln. Pakuj się do aeroplanu i leć! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 (edytowane) Juto o 11:00 z Bielska wyjeżdża autokar - w Barcelonie jesteś w niedzielę o 22:30 A z Barcelona - Grandvalira to juz tylko 200 km Edytowane 21 Marzec 2014 przez ROCH 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Wcale bym się nie zdziwił jakby SB już teraz był w drodze :laughing: Niefart cholerny, ale ja Sławkowi kibicuję, żeby jak najszybciej dotarł do reszty ekipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Juto o 11:00 z Bielska wyjeżdża autokar - w Barcelonie jesteś w niedzielę o 22:30 A z Barcelona - Grandvalira to juz tylko 200 km Ty mnie chyba nie lubisz:rolleyes::, 36 godzin w autokarze:eek:, aż tak bardzo to mi się tych nart nie chce:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 W zeszłym roku po raz drugi w życiu dostałem się na wakacje za pomoca samolotu - tak, to zawsze autokar Przerwy robią tak często, że nawet nie zdąży Ci się pęcherz napełnić Bierzesz sobie zero ziben (z resztą i tak to konieczne nie jest, bo zawsze się ktoś chętny do częstowania znajdzie). Zrobisz sobie balantynkę z kimś na pół na lepsze spanie i gitarka Najważniejsza rzeczą jest kosmetyczka w podręcznym. Rano śmigasz na stacje, umyjesz gębę, zęby i możesz jak nowo narodzony jechać. Paaanie, słuchawki w uszy, łeb w szybę, paczka żelków i mogę jechać 36 godzin. Od dziecka mnie fascynuje oglądanie tego, co za oknem, dlatego prawie w ogóle nie śpię w autokarach. A masz tachymetr w zegarku? To dopiero jest zabawa, jak porównujesz czy kierowca stosuje sie do znaków ograniczenia prędkości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 W zeszłym roku po raz drugi w życiu dostałem się na wakacje za pomoca samolotu - tak, to zawsze autokar Przerwy robią tak często, że nawet nie zdąży Ci się pęcherz napełnić Bierzesz sobie zero ziben (z resztą i tak to konieczne nie jest, bo zawsze się ktoś chętny do częstowania znajdzie). Zrobisz sobie balantynkę z kimś na pół na lepsze spanie i gitarka Najważniejsza rzeczą jest kosmetyczka w podręcznym. Rano śmigasz na stacje, umyjesz gębę, zęby i możesz jak nowo narodzony jechać. Paaanie, słuchawki w uszy, łeb w szybę, paczka żelków i mogę jechać 36 godzin. Od dziecka mnie fascynuje oglądanie tego, co za oknem, dlatego prawie w ogóle nie śpię w autokarach. A masz tachymetr w zegarku? To dopiero jest zabawa, jak porównujesz czy kierowca stosuje sie do znaków ograniczenia prędkości ROCH!!! Masz dar pisarski!!! Błagam, nie zmarnuj go!!! Zlałam się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Obserwator powiedziałby że to zaplanowana Akcja Była:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 ROCH!!! Masz dar pisarski!!! Błagam, nie zmarnuj go!!! Zlałam się Kasia, generalnie to chyba nie najlepiej się stało, jak sie stało, bo teraz sprzątać musisz.. No chyba, że się zlałaś potem A ja to jak Norwid jestem, do szuflady piszę :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 (edytowane) Posprzatane :stupid: Już widzę jak SB po 1 godzinie jazdy w autokarze nerwowo za okno spogląda i dziwi się że jeszcze Alp nie widać :biggrin: Przecież On by się własnymi rękami zabił :biggrin: na śmierć!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: OffTop: Kurde... jutro nie ma Pucharu Świata... pusto tak... Edytowane 21 Marzec 2014 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Jest - w skokach. SB w podróży: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2014 Ja już w domu:frown:: Zabrałem zamiast dowodu paszport... nie ważny paszport:mad:: Już nic nigdy nie zaplanuję, zawsze się pakuję na wariata, dzień wcześniej szukam gdzie spać, albo jadę w ciemno, zawsze wszystko jest OK, planowanie w moim przypadku się zwyczajnie nie sprawdza... no widzisz. a tak niedawno pisałeś takie tam :biggrin: o przygotowanich może ci ryżu zabrakło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi