Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Andora 2014 - mocna ekipa w terenie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już w domu:frown::

Zabrałem zamiast dowodu paszport... nie ważny paszport:mad::

Już nic nigdy nie zaplanuję, zawsze się pakuję na wariata, dzień wcześniej szukam gdzie spać, albo jadę w ciemno, zawsze wszystko jest OK, planowanie w moim przypadku się zwyczajnie nie sprawdza...

• Like 1

Jakie to szczęście że mam jakieś już doświadczenie w organizowaniu wyjazdów narciarskich,

:D:D

swoją drogą, nie wiem jak można nie zabrać ze sobą DO...

żeby nie było, że się nabijam, bo sam na Twoim miejscu byłbym bardzo "zdenerwowany" - współczuję, bo już witałeś się z gąską, a tu taka niespodzianka...

• Like 2

Już nic nigdy nie zaplanuję, zawsze się pakuję na wariata, dzień wcześniej szukam gdzie spać, albo jadę w ciemno, zawsze wszystko jest OK, planowanie w moim przypadku się zwyczajnie nie sprawdza...

To się nazywa porażka nada się valused w dużej dawce:sad:

Juto o 11:00 z Bielska wyjeżdża autokar - w Barcelonie jesteś w niedzielę o 22:30 :)

A z Barcelona - Grandvalira to juz tylko 200 km :)

Ty mnie chyba nie lubisz:rolleyes::, 36 godzin w autokarze:eek:, aż tak bardzo to mi się tych nart nie chce:biggrin:

W zeszłym roku po raz drugi w życiu dostałem się na wakacje za pomoca samolotu - tak, to zawsze autokar :)

Przerwy robią tak często, że nawet nie zdąży Ci się pęcherz napełnić :D Bierzesz sobie zero ziben (z resztą i tak to konieczne nie jest, bo zawsze się ktoś chętny do częstowania znajdzie). Zrobisz sobie balantynkę z kimś na pół na lepsze spanie i gitarka :) Najważniejsza rzeczą jest kosmetyczka w podręcznym. Rano śmigasz na stacje, umyjesz gębę, zęby i możesz jak nowo narodzony jechać. Paaanie, słuchawki w uszy, łeb w szybę, paczka żelków i mogę jechać 36 godzin. Od dziecka mnie fascynuje oglądanie tego, co za oknem, dlatego prawie w ogóle nie śpię w autokarach. A masz tachymetr w zegarku? To dopiero jest zabawa, jak porównujesz czy kierowca stosuje sie do znaków ograniczenia prędkości :D

• Like 5

W zeszłym roku po raz drugi w życiu dostałem się na wakacje za pomoca samolotu - tak, to zawsze autokar :)

Przerwy robią tak często, że nawet nie zdąży Ci się pęcherz napełnić :D Bierzesz sobie zero ziben (z resztą i tak to konieczne nie jest, bo zawsze się ktoś chętny do częstowania znajdzie). Zrobisz sobie balantynkę z kimś na pół na lepsze spanie i gitarka :) Najważniejsza rzeczą jest kosmetyczka w podręcznym. Rano śmigasz na stacje, umyjesz gębę, zęby i możesz jak nowo narodzony jechać. Paaanie, słuchawki w uszy, łeb w szybę, paczka żelków i mogę jechać 36 godzin. Od dziecka mnie fascynuje oglądanie tego, co za oknem, dlatego prawie w ogóle nie śpię w autokarach. A masz tachymetr w zegarku? To dopiero jest zabawa, jak porównujesz czy kierowca stosuje sie do znaków ograniczenia prędkości :D

ROCH!!! Masz dar pisarski!!! Błagam, nie zmarnuj go!!!

Zlałam się :)

• Like 1

Posprzatane :stupid:

Już widzę jak SB po 1 godzinie jazdy w autokarze nerwowo za okno spogląda i dziwi się że jeszcze Alp nie widać :biggrin:

Przecież On by się własnymi rękami zabił :biggrin: na śmierć!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

OffTop:

Kurde... jutro nie ma Pucharu Świata... pusto tak...

Edytowane przez Dumpling Zębowa Wróżka

no widzisz. a tak niedawno pisałeś takie tam :biggrin: o przygotowanich

może ci ryżu zabrakło ?