SB Napisano 24 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Kilka fotek, pisać nie ma co, jedynie to że tłumy na trasach są nie do wytrzymania :tongue: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Imponujące widoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Imponujące widoki : Bardzo ładne zdjęcia :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Ech,odżywają wspomnienia. : Wszędzie tam fajnie. Ale,... Pas de la Casa mnie przynajmniej zauroczyło. Nie architektonicznie,ale jako tereny narciarskie. Choć to zdjęcie nie koniecznie oddaje całą wartość tego terenu narciarskiego. Z resztą,tam wszędzie było (jest) fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Mirek mam to samo,ale wiesz że ja bardzo lubię klimaty wysokogórskie a tam to jest :-) Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 hej qrde dobrze że SB dotarł bo są jakieś fotki z areału a nie tylko jakieś rysunki na talerzach ::biggrin: pozdr.Torres 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Straszne tłumy wręcz nie da się jeździć -prawie jak w Białce w ferie :biggrin: Pozdrawiam i zazdroszczę :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Uuu, już południe, a tu zero relacji :sorrow: Widać wieczorek zapoznawczy był :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Sb zaczyna apre ski. [ATTACH]14960[/ATTACH]. :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Zaczęła się ceromonia wręczenia numerów startowych przed jutrzejszymi zawodami o Puchar Polskich Dni w Andorze. Ja cisnęli z numerem 8 Wszystkim przygrywają Żuki Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Czy na stronie FIS będą wyniki live?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Czy na stronie FIS będą wyniki live?? :biggrin: Oczywiście i o 11:00 transmisja w Eurosport Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Kolejny dzień w Andorze za nami. Dzisiaj było zimowo, bardzo zimowo . Sypało cały dzień. Na koniec zawsze zaliczamy czarną trasę w kierunku Canillo, ale dzisiaj zjazd był wyjątkowy! Duuuużo świeżego śniegu . A po nartach zakupy Mobilnie Jacek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Sb zaczyna apre ski. Raczej bilet na samolot w drogę powrotną, bo się okazało że skoro nie polecałem w jedną stronę to może się okazać że będzie problem polecieć w drogę powrotną:eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Pogoda dzisiaj była zmienna, rano słoneczko, potem trochę wiatr dokuczał, a od południa sypiący śnieg, przy ograniczonej widoczności, ale bez dramatu, dało się jeździć.W południe w związku z trwającymi polskimi dniami w Andorze w jednej z knajp na stoku była impreza rozdania numerków startowych do jutrzejszego giganta. Tam miałem okazję poznać Piotra Zelta. Po imprezie jeszcze pojeździliśmy chwilę w towarzystwie Piotra. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Sławek zapomniał jeszcze powiedzieć że Piotr opowiedział nam kawał o zdechłej wiewiórce,ale niestety nie mogę się nim z Wami podzielić,bo dostał bym na miejscu bana :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Nie ma problemu - napisz ten kawał wszystkim na PMa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Na dobranoc - "Kamieniołom wieczorową porą" :happy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2014 Jacek, podziękowaliśmy Ci z Marcinem, wypadało by żebyś to samo w naszych postach uczynił, nie skąp się:stupid: ...wiesz taki trend zaobserwowałem w innym temacie:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Sławek zapomniał jeszcze powiedzieć że Piotr opowiedział nam kawał o zdechłej wiewiórce,ale niestety nie mogę się nim z Wami podzielić,bo dostał bym na miejscu bana :-P Dawaj ten kawał.:biggrin: Bana nie będzie. Szefostwo na jakimś wyjeździe jest.:wink: :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Dawaj ten kawał.:biggrin: Bana nie będzie. Szefostwo na jakimś wyjeździe jest.:wink: :tongue: Dobra przetworzymy go dzisiaj po narciochach do stanu czytalności i chyba wkleimy :-PB-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Dzisiaj zimowo ale przejaśnia się coraz bardziej :-D. [ATTACH]14989[/ATTACH] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Pogoda zimowa ale pomału się przejaśnia. [ATTACH]14991[/ATTACH]. :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Pogoda zimowa ale pomału się przejaśnia. [ATTACH]14991[/ATTACH]. :-D oo widze, że macie tam do testów najnowszy model plecaka z ABS :D:D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Andora 2014 - mocna ekipa w terenie Zawody Polskich Dni w gigancie za nami. Ja zaliczyłem glebę i ostatecznie wylądowałem na 4. miejscu , ale... Agnieszka stanęła na wysokości zadania i wygrała rywalizację kobiet! A było o co walczyć - pierwszą nagrodą było wejście na mecz otwarcie MŚ w piłce siatkowej w Wwie, oraz bilet na koncert Budki Suflera Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi