tonii Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Jeżeli ktoś jeszcze nie wie... Warto uderzyć do Ski Teamów. Jak w temacie, od piątku "Cała zima za pół ceny". Udanych zakupów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsleyrider Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Dodatkowo masz darmowy skipass na austrie 2 dni, tylko nikt nie wie czy to system losuje lodowiec czy mozna wybrac samemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Dodatkowo masz darmowy skipass na austrie 2 dni, tylko nikt nie wie czy to system losuje lodowiec czy mozna wybrac samemu... Czyli rozumiem, że obsługa sklepu nie potrafi udzielić precyzyjnej informacji, tak? Każdy, kto dokona zakupu dostaje taki skipass czy trzeba pokonać jakąś "magiczną" barierę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Aha, coś już wiem - na stronie skiteamu jest napisane, że trzeba zrobić zakupy za minimum 250 zł, żeby otrzymać taki prezent. Czyli jakbym chciał pojechać z dziewczyną, to musimy zrobić zakupy na 250 zł dwa razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Regulamin promocji: 1. Promocja dotycyz Klientów, którzy dokonali zakupu po 22 listopada 2013 roku. 2. Dwudniowy skipass może być aktywowany do 27 kwietnia 2014 oku i wykorzystany do 4 maja 2014. 3. Kuponu nie można odstąpić ani sprzedać innej osobie nie można także zrealizować go w gotówce. 4. Kupon można zamienić na 2-dniowy skipass tylko za okazaniem dokumentu ze zdjęciem. 5. Jedna osoba może zrealizować tylko jeden kupon w trakcie sezonu. 6. Dochodzenie roszczeń na drodze prawnej jest wykluczone. 7. Wybór lodowców jest ograniczony. 8. Wylosowanego lodowca nie można zamienić na inny. 9. Wysłanie formularza jest jednoznaczne ze zgodą na przetwarzanie danych w celach marketingowych przez firmę Ski Team. Czyli jak ktoś chce jechać we dwie osoby, to patykiem na wodzie pisane, że trafi się do tego samego ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 W zeszłym roku wszyscy "losowali" Kaunertal :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Hmmmm.... czyli cień szansy jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Ja wylosowałem Tuxa i karnet sprzedałem bez problrmu bo mam zawsze sezonówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 A ja nie musiałem losować i bez problemu można było wybrać Solden... karnet sprzedany... Regulamin promocji: 1. Promocja dotycyz Klientów, którzy dokonali zakupu po 22 listopada 2013 roku. 2. Dwudniowy skipass może być aktywowany do 27 kwietnia 2014 oku i wykorzystany do 4 maja 2014. 3. Kuponu nie można odstąpić ani sprzedać innej osobie nie można także zrealizować go w gotówce. 4. Kupon można zamienić na 2-dniowy skipass tylko za okazaniem dokumentu ze zdjęciem. 5. Jedna osoba może zrealizować tylko jeden kupon w trakcie sezonu. 6. Dochodzenie roszczeń na drodze prawnej jest wykluczone. 7. Wybór lodowców jest ograniczony. 8. Wylosowanego lodowca nie można zamienić na inny. 9. Wysłanie formularza jest jednoznaczne ze zgodą na przetwarzanie danych w celach marketingowych przez firmę Ski Team. Czyli jak ktoś chce jechać we dwie osoby, to patykiem na wodzie pisane, że trafi się do tego samego ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 To jak to zrobiłeś? Poprosiłeś o konkretny ośrodek czy masz konszachty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Ja wylosowałem Tuxa i karnet sprzedałem bez problrmu bo mam zawsze sezonówkę Czy orientujesz się, to był karnet tylko na Tuxa, czy na cały Zillertal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Chyba tylko na Tuxa , o ile dobrze pamiętam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 To jak to zrobiłeś? Poprosiłeś o konkretny ośrodek czy masz konszachty? Podałem kod i wyświetliło się okienko z wyborem tak jak w #1 tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/19007-Sprzedam-dwudniowy-karnet-na-5-lodowc%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi