ojciecpramatki Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Końcówka sezonu olimpijskiego zwykle jest momentem pożegnań z zawodami wyjątkowo dużej ilości zawodników, myślę że podobnie będzie już wkrótce. Więcej informacji na ten temat będzie się zapewne pojawiać w kolejnym tygodniu, póki co pożegnaliśmy dwóch medalistów MŚ, kariery bowiem zakończyli Gauthier de Tessieres (super-g Schladming 2013), oraz Michael Janyk (slalom Val d`isere 2009). Myślę, że kilku starszych zawodników, którzy mieli nieudany sezon, już nie zobaczymy w zawodach (Pranger, Kostelic, Deville,Blardone?) i już weekend w Kranskiej będzie pożegnaniem dla niektórych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 9 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 I Mike Janyk ładnie się pożegnał z PŚ, wygrywając swój ostatni w życiu przejazd i mało co musiałby jeszcze przełożyć o tydzień emeryturę, bo zabrakło mu tylko kilku punktów żeby w finałach się znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 10 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Kranjska Gora była ostatnim startem w karierze dla Mitji Valencica (Słoweńcy zostają bez żadnego slalomisty punktującego w PŚ) i Akiry Sasakiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 10 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Dzisiaj na konferencji w Helsinkach ogłosiła zakończenie kariery Tanja Poutiainen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaju Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Sezon zimowy wraz z końcem pucharu świata w skokach narciarskich dla mnie się kończy, a już za chwilę Planica. Do zobaczenia w listopadzie/grudniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Maria Hoefl-Riesch zakończyła karierę... Wysłane z mojego HTC One V przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Maria Hoefl-Riesch zakończyła karierę... 30 lat i koniec kariery :stupid: , coś mi tu śmierdzi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 (edytowane) Po ostatnim wypadku bardzo krzyczała musiało cholernie boleć, włos się jeżył- te mikrofony na stoku :sorrow: Edytowane 20 Marzec 2014 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 16 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Do listy dopisujemy dwóch mistrzów świata, Johna Kucerę oraz Manfreda Prangera, a także najlepszego zjazdowca niemieckiego ostatniej dekady Stephana Kepplera. Koniec kariery ogłosili również Brad Spence, Thomas Frey, Gabriel Rivas I manuel Kramer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi