lski@interia.pl Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Wybieram się w piątek oglądać zawody Olimpiady Młodzieży w slalomie,jak tam jest z dojazdem i parkingiem,pamiętam,że był parking na dole i chyba jakiś dowóz a dalej zakaz wjazdu,tylko dla mieszkańców,czy to funkcjonuje w praktyce na poważnie i z kontrolami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Można podjechać pod dolną stację. Jest nowy duży parking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 5 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Ale jest na drodze zakaz czy nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Ale jest na drodze zakaz czy nie ma?Zadzwoń do stacji. Bo nie pamiętam. Ja tam zawsze wjeżdżałem, nawet na zakazie i nigdy jakiś nieprzyjemności nie miałem. Tym bardzie nie sądzę by cię to spotkało, w sytuacji gdy są jakieś zawody młodzieżowe. Choć, pazerność stróżów prawa jest niezbadana... więc telefon powinien rozjaśnić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Spokojnie możesz wyjechać ,bez stresu.Nikt nie poluje na narciarzy.W sezonie zimowym są ustawione światła na drodze.Przejazd jest bardzo bezpieczny.Jeździłem wielokrotnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi