Piotr_67 Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Witam. Ostatni wypad forumowy na Kasprowy Wierch zaowocował nowym materiałem:biggrin: Na publikację otrzymałem zgodę zainteresowanych więc wklejam:smile: W ramach rekompensaty dołożyłem "czysty" przejazd Mariusza - marboru, który umknął mi w czasie składania filmu z Kasprzaka. [video=youtube;JDPn9dxugHQ] Upadek jest ewidentnie wynikiem "zmęczenia materiału" - czyli jak w tytule "Syndrom ostatniego zjazdu" Miłego oglądania. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 To samo pomyslalem Piotrze zanim przeczytalem co napisales. Zmeczenie i nic wiecej. Kazdy z nas byl na granicy pewnie nie raz. Wtedy mam ochote sie tylko polozyc, a przeciez jade za szybko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Kilka upadków a nie wzlotów :cheerful: [video=youtube;UHaz2Aku6r4] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 (edytowane) Tak jak obiecalem, jeszcze jedna wtopa w moim wykonaniu. Testowalem narty kolegi i na sam koniec .... sami zobaczcie :biggrin: Edytowane 6 Kwiecień 2015 przez artix 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Cześć Kilka upadków a nie wzlotów :cheerful: [video=youtube;UHaz2Aku6r4] zieś Pisałem już Mariusz pod Twoim filmem, że sposób jazdy ławą jest naprawdę niebezpieczny. Do czasu kończy się tylko niemrawym ratowaniem i upadkami bez konsekwencji... do czasu. W każdym razie wspólny wyjazd mamy z głowy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Cześćzieś Pisałem już Mariusz pod Twoim filmem, że sposób jazdy ławą jest naprawdę niebezpieczny. Do czasu kończy się tylko niemrawym ratowaniem i upadkami bez konsekwencji... do czasu. W każdym razie wspólny wyjazd mamy z głowy. Pozdro Nie łapię nic.. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi