JC Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 JC w podróży W opozycji do kolegów na nartach postanowiłem sprawdzić, czy temp morza jest wyższa niż w Bałtyku latem. Odpowiedź dla Johnnego - JEST Przerwa w pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Nikt się nie kąpie? : Ja bym od razu w parzył do wody! :angel: Co do Barcelony,to dla mnie jest to najpiękniejsze miasto jakie widziałem. A na pewno z najciekawszą architekturą. : JC,jak daleko z La Moliny do morza? Nie koniecznie do Barcelony,ale jakiejś innej miejscowości,gdzie będzie piękna plaża. Lubię nietypowe połączenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Nikt się nie kąpie? : Ja bym od razu w parzył do wody! :angel: Co do Barcelony,to dla mnie jest to najpiękniejsze miasto jakie widziałem. A na pewno z najciekawszą architekturą. : JC,jak daleko z La Moliny do morza? Nie koniecznie do Barcelony,ale jakiejś innej miejscowości,gdzie będzie piękna plaża. Lubię nietypowe połączenia... Kąpało się sporo osób. Na zdjęciu tego nie widać. Co do odległości z La Moliny to ok 1,5h samochodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Zastanawiam się,czy by z dużym wyprzedzeniem nie zarezerwować sobie takiego wyjazdu,żeby kupić tanie bilety. Tylko kto mi śnieg zagwarantuję... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Dzień dobry Kto zgadnie gdzie jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christofer30 Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Nie wiem gdzie ale wolałbym Korbielów albo Szczyrk. Białka, Bukowina albo Beskid Sądecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Wstyd się przyznać, ale w Białce nigdy nie byłem. Niemniej jednak kojarzę ze zdjęć i jestem skłonny zaryzykować jeszce inna opcję: jeśli nie białka, to może... Istebna - Zagroń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Niestety nie. Próbujcie, bo za chwile kolejna zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka nr 2 gdzie jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka nr 2 gdzie jestem? Na pierwszym zdjęciu to chyba u Ani z zielonego wzgórza, patrząc na porę można by snuć teorie spiskowe że pobyt z noclegiem:tongue:, zresztą wynika to z 2 zdjęcia gdzie widać że został z Ciebie tylko cień człowieka:biggrin:. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Może Rusin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Może Rusin? Nie. Duża podpowiedź poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Teraz trudne zagadka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka Nr.2 - Kluszkowce-Czorsztyn Ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka 1 Kaniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka Nr.2 - Kluszkowce-Czorsztyn Ski Kluszkowce tak, Janiowka nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 A teraz banalnie proste. Zagadka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka 2. Spytkowice-Beskid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka 2. Spytkowice-Beskid? Spytkowice brawo - ale to zagadka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Podpowiedź do zagadki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka 4. Bukowina -Rusiń Ski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka 3. Polana Sosny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 A teraz miejsce, którego prawdopodobnie jeszcze nikt nie fotografował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Dla ułatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Korbielów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi