mareknot Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Spoko. To tylko tak wygląda, reszta to uprzedzenia. Naptawdę jest to super jedzonko. Homar w smaku nie ma nic z ryb, czy też skorupiaków. Delikatne, przyjemne mięsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Wierzę Tylko nigdy nie miałem okazji spróbować... A zawsze bałem się zamówić, że sobie nie poradzę z obieraniem czy porcjowaniem tych wszelakich owoców morza W zeszłe wakacje byłem na Krecie i zakumplowalem z właścicielem restauracji ----> kalmary mam już za sobą i muszę przyznać, że było to bardzo pozytywne doznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2014 Mój obiad wyglądał m.in. tak Are you talking to me? I dokładka Były też ośmiornica, ośmiorniczki, kalmary, krewetki itp. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Bogactwo! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Były też ośmiornica, ośmiorniczki, kalmary, krewetki itp. A policzki wołowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Policzki wołowe w sosie cytrynowym, najlepsze są w Fr. Krewetki słuszne wzrostem, ale zabawa z nimi też. Łupania dosyć miałeś przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 JC w podróży Dzisiaj chciałem skoczyć do La Moliny ale nic nie działa. Nie wiem dlaczego bo śniegu dużo . W związku z tym biuro przeniosłem w plener 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Bogactwo! :D A na deser była Cherimoya Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Z troski o Ciebie - nie jedz pestek! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 JC w podróży Z troski o Ciebie - nie jedz pestek! :wink: Jako, że jeszcze piszę, znaczy pestki zostały na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Przypuszczam,że w morzu dałoby się jeszcze wykąpać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Przypuszczam,że w morzu dałoby się jeszcze wykąpać... Temperatura wody 22C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 A może by zmienić tytuł wątku na "JC co je?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 A może by zmienić tytuł wątku na "JC co je?" JC je webmasterem i nic nie będzie zmieniał. A po za tym jak je w podróży to je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 A pulpa (ośmiornica) trochę duża, będzie twarda. Lepsze są mniejsze, młode. Super smakują na zimno w sosie. Sprostowanie. Nie Pulpa tylko Pulpo . Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 JC = celebryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Jak JC pójdzie w kierunku foto jedzenia - to w grudniu zobaczymy Kuchenne Rewolucje na Skionline :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 I Magdę G na nartach :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Sprostowanie. Nie Pulpa tylko Pulpo . Sent from my iPhone using Tapatalk Ja miałem na myśli ją nie jego!:sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Temperatura wody 22C I jak tu nie zakochać się w Hiszpanii??? :applause: Jak nie narty to plaża! Pomyśleć tylko,że kiedyś kąpałem się w Bałtyku,kiedy ten miał +12 st... :eek: To były ostatnie 2 dni wczasów,a ja nie zamierzałem ich zmarnować... Zmienił się prąd - ponoć w tym roku zdarzyło się coś podobnego w środku lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Stwierdzam, że taki JC to chodząca definicja "YOLO" - dla starszych wyjaśnienie: YOLO = Carpe Diem [co bardziej dociekliwi mogą wygooglowac] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 JC w podróży JC = celebryta Ojej. Bo się zamknę w sobie . Tylko nie celebryta proszę! Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Jak JC pójdzie w kierunku foto jedzenia - to w grudniu zobaczymy Kuchenne Rewolucje na Skionline :laughing: Żeby nie było, że tylko o jedzeniu, to kilka zdjeć Barcelony jakiej się z wicieczką nie zobaczy. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 JC w podróży A tak na marginesie. Jeżeli ktoś z Was, lub może większa grupa chciałaby pojeździć na nartach i jak Johnny wykąpać się w morzu w zimie (trochę cieplejszym niż Bałtyk w lecie), to mogę pomóc w organizacji wyjazdu na narty do Hiszpanii. Jeżeli zebrałaby się większa grupa, to mogą być tyczki i szkolenie... dla dzieci też. Koszty podobne jak za wyjazd w Alpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 Pomyśleć tylko,że kiedyś kąpałem się w Bałtyku,kiedy ten miał +12 st..ponoć w tym roku zdarzyło się coś podobnego w środku lata. Nie dramatyzuj pół wakacji woda miała 14 st. :eek: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi