Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Amerykanie przepowiadają wczesną zimę, więc jest już przygotowany Dobrze, że użyłes słowa "przepowiadają" Indianie przychodzą do szamana i pytają: - Jaka będzie zima w tym roku? - Bardzo mroźna, zbierajcie chrust na opał. Jednak zima była łagodna. Po roku Indianie znów odwiedzają szamana. - Jaka będzie zima w tym roku? - Bardzo mroźna, zbierajcie chrust na opał. Jednak zima znów była łagodna. Po roku szaman nie chcąc znów się ośmieszyć, poszedł do meteorologa i pyta: - Jaka będzie zima w tym roku? - Oj, bardzo mroźna! Indianie już dwa lata chrust zbierają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Na Przegibek się wybierasz?:tongue: Prawie Tylko w drugą stronę. Samochód przygotowany teraz buty, narty, kije, kamery, aparaty, smary, rękawice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Mocne! JC powbijaj parę gwoździ, będziesz miał na lodowisko, jak znalazł! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Mocne! JC powbijaj parę gwoździ, będziesz miał na lodowisko, jak znalazł! :-) Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Prawie Tylko w drugą stronę. Samochód przygotowany teraz buty, narty, kije, kamery, aparaty, smary, rękawice ... Eeeee... to falstart, na razie zimy nie widać, nie jedź nigdzie, to bez sensu:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Eeeee... to falstart, na razie zimy nie widać, nie jedź nigdzie, to bez sensu:stupid: właśnie się bije z myślami. Może masz rację. Poczekam aż naśnieżą Dębowiec :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 JC w podróży Patrzcie jakie auto dzisiaj spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Spotkałem, czy dosiadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Tym razem spotkałem i usiadłem. Nie było czasu spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Szkoda! Nie, to Mitsubishi! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Samuraj, ale fajnie odpicowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Nie, to Mitsubishi! :biggrin: Limitowana wersja,plus dodają do tego boks i slalomki SL :smile: http://www.outlanderfischer.pl/wersja-limitowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 mnie to bardzij na ASXa wygląda niż na Outlander'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Bo dokładnie to jest ASX limitowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 No to mnie zaintrygowało, bo nigdy nie słyszałem, że ASX w tej wersji też był produkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Spakowany. Narty, buty, aparaty, kamery, zasilacze... Dużo tego. Tak sobie pomyślałem, że wielkość mojego bagażu ma się nijak do długości wyjazdu. Zawsze za dużo. Tym razem mam ze sobą kamerę, ktorej premiera jest zaplanowana w najbliższych dniach. Jestem bardzo ciekawy jak sobie poradzi w zimowych warunkach. Przede mną kilka bardzo intensywnych dni. Dużo jeżdżenia.... samochodem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 (...) Dużo jeżdżenia.... samochodem . To raczej przyjemność... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Spakowany. Narty, buty, aparaty, kamery, zasilacze... Dużo tego. A ryż?!:tongue: Zapomniałeś o ryżu:biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 To raczej przyjemność... :wink: Eee,ja bym tam wolał na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Eee,ja bym tam wolał na nartach Też tak bym wolał,ale jak samochód godny,to jazda jest przyjemna... :wink: : Choć przy dzisiejszym tłoku na drogach,zarówno za granicą jak i w PL,to przyjemność ograniczona. :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 No to ruszamy, tam gdzie jest zimno, a drogi są kręte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 No to ruszamy, tam gdzie jest zimno, a drogi są kręte . I pewnie mamy zgadywać gdzie ruszacie?:smile: Może do Wilamowic? Bo tam dzisiaj zimno i drogi kręte.:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 I pewnie mamy zgadywać gdzie ruszacie?:smile:Może do Wilamowic?Bo tam dzisiaj zimno i drogi kręte.:tongue:Trafiłeś idealnie. Ciągnęła nam się dzisiaj droga. Czesi, Austriacy, Niemcy wszyscy remontują drogi. Mieliśmy być na miejscu o 16, a dojechaliśmy na 18.30. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 JC w podróży Od rana w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi