mysiauek Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 No tak można, ale jak chcesz wgrać coś na szybko prosto z telefonu to nie ma innej możliwości jak Tapatalk. No właśnie kurcze kumam problem... szybkość... musi być jakieś obejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Jak widać na zdjęciach aktualnie spędzam trochę czasu w Hiszpanii. Mam okazję trochę pojeździć samochodem i ... kilka spostrzeżeń: - wynajęcie samochodu typu Opel Astra, to koszt 75 Euro na tydzień + paliwo (dostajesz auto z pełnym zbiornikiem, a oddajesz z pustym), Jacku jak możesz to podaj z jakiej firmy wynajmujesz auto za takie pieniadze,bo wychodzi mi to za free(autko plus paliwo) : Od piatku bede służbowo w Hiszpani i zawsze wynajmuje za dużo większe pieniadze i przy rozliczaniu szef się mi gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Jacku jak możesz to podaj z jakiej firmy wynajmujesz auto za takie pieniadze,bo wychodzi mi to za free(autko plus paliwo) : Od piatku bede służbowo w Hiszpani i zawsze wynajmuje za dużo większe pieniadze i przy rozliczaniu szef się mi gotuje Jak byłem w Hiszpani (okolice Malagi), to wypożyczałem w GoldCar. Za Opla Corsę 1.2 diesel wyszło po 13 euro na dzień przy 2 tygodniowym wypożyczeniu. Za pełny bak dodatkowo kasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Przy tych wynajmach regionalnych (miejscowe firmy) to zwróćcie uwagę na teksty umów, a przede wszystkim kwestię ubezpieczeń w nich zawartych. Bo naprawdę mogą być problemy z ewentualnym odszkodowaniem w przypadku jakiegoś zdarzenia (nikomu nie życzę tego). Wg. mnie lepiej trochę dopłacić i mieć pełne ubezpieczenie, niż potem płacić. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Firma nazywa się Sol-MarPoniżej rozliczenie samochodu na 8 dni[ATTACH]15854[/ATTACH]Mobilnie Jacek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Firma nazywa się Sol-Mar JC a nie masz gdzieś warunków ubezpieczenia...w normalnym języku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Firma nazywa się Sol-Mar Poniżej rozliczenie samochodu na 8 dni Mobilnie Jacek Teraz to wygląda wiarygodnie,żle zinpretowałem Twojego posta :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 22 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2014 Poniżej rozliczenie samochodu na 8 dni [ATTACH]15854[/ATTACH] Czy dobrze widzę, ze tam paliwo jest po 1,9481 EUR/litr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Czy dobrze widzę, ze tam paliwo jest po 1,9481 EUR/litr? Paliwo na stacjach kosztuje ok 1.3 - 1.4 euro Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 23 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2014 Paliwo na stacjach kosztuje ok 1.3 - 1.4 euro Ale z tego rachunku wychodzi cena ok. 1.95 EUR/litr! 90,16/56 = 1,61 EUR/l (netto) 1,61 * 1,21 = 1,9481 EUR/l Być może to właśnie jest kluczem do niskiej ceny za wynajem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Zauważyłem z drogi, więc z ciekawości podjechałem. Z pozdrowieniami dla Mostostala [ATTACH]16264[/ATTACH][ATTACH]16265[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 JC w podróży Ponad 500km, setki zdjęć, ale warto było brodzić po kostki w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Czyżby Tatry (z Łomnicą i trasami do Tatrzańskiej Łomnicy) z drogi w okolicach Spisskiej Białej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Czyżby Tatry (z Łomnicą i trasami do Tatrzańskiej Łomnicy) z drogi w okolicach Spisskiej Białej ? Dokładnie :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 JC w podróży Ostatnio dużo jeździłem fotografując dziury w ziemi i sterty błota. Przyszedł czas zmienić obiekty przed obiektywem. Ale zanim to nastąpi trzeba się odpowiednio przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 A co to za ciemniejszy pasek w tej oponie? Jakaś wstawka z innej gumy? Wygląda dosyć intrygująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 A co to za ciemniejszy pasek w tej oponie? To pasek oznaczający wydatek :sorrow: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 A co to za ciemniejszy pasek w tej oponie? Jakaś wstawka z innej gumy? Wygląda dosyć intrygująco. Ten pasek oznacza, ze JC wybral miękki komplet opon. Jak w F1. Jakby nie było,większość nowinek trafia właśnie stamtąd. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 A co to za ciemniejszy pasek w tej oponie? Jakaś wstawka z innej gumy? Wygląda dosyć intrygująco. Nawet nie zwróciłem uwagi na to . Ale to opony Pirelli więc muszą mieć coś z F1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Dalej wnioskuje,ze JC jedzie w miejsce,gdzie będą niskie temperatury,zwłaszcza nawierzchni drogi. Do tego może być kręto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 ...ale na tych oponach to nie,nieee : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 (edytowane) ...ale na tych oponach to nie,nieee : Domyślam się,ze te opony wyp... t.j. "zutylizowal" Bieżnika tam za wiela ni ma. Pewnie dla górników miały być, ale ci się wyjątkowo wypieki... :tongue: Edytowane 2 Październik 2014 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Dalej wnioskuje,ze JC jedzie w miejsce,gdzie będą niskie temperatury,zwłaszcza nawierzchni drogi. Do tego może być kręto... Będzie kręto i zimno. Amerykanie przepowiadają wczesną zimę, więc jest już przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Najpierw pomyślałem, że są bieżnikowane :eek: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Będzie kręto i zimno. Na Przegibek się wybierasz?:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi