JC Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Jako, że czasami mi się zdarza podróżować postanowiłem założyć wątek, w którym będę zamieszczał ciekawe i mniej ciekawe wieści z moich wyjazdów. Dzisiaj postanowiłem sobie polatać Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Powiadasz polatać: Eee no chyba jakiś cel w tym locie jest :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 a kto bogatemu zabroni polatać bez celu ? To może mała zabawa w typowanie ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Powiadasz polatać: Marcin, polatało by się też, co?:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Marcin, polatało by się też, co?:wink: Hmm,najlepiej z nartami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Marcin, polatało by się też, co?:wink: Z tego co pamiętam, to sobie polatacie... z nartami! A ja wyjątkowo, bez nart. Ale cel narciarski, cel podróży. Mobilnie Jacek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 No to fruuuuu Mobilnie Jacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Dzisiaj w pracy Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Powiedział bym że Dubaj,ale nie bo jesteś w kurtce-Barcelona :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Znajomo to wygląda!? Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Giewont :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Giewont :wink: Giewont przenieśli w Pireneje? Cholera... dawno telewizji nie oglądałem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Giewont :wink: Giewont widziany od strony Gubałówki dodam nawet :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Maroko? Góra rzeczywiście podobna do Giewontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Azerbejdżan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 JC w podróży W trakcie mojej ostatniej podróży pstryknąłem fotkę z wysokości 11 km. Kto rozpozna jaki ośrodek jest na zdjęciu? (Odpowiedź jest dość prosta) Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Kto rozpozna jaki ośrodek jest na zdjęciu? (Odpowiedź jest dość prosta) Jeszcze tam nie byłem, ale takie skrzyżowanie dolinek to jest chyba tylko w rejonie Kaprun / Zell am See. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Pogańska pora dnia, ale jak trzeba do ROBO to trzeba. Transport czeka Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Nie marudz,tylko pakuj sie do tej konserwy i jazda! Ile mamy czekac na relacje? Raus!!! :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Nie marudz,tylko pakuj sie do tej konserwy i jazda! Ile mamy czekac na relacje? Raus!!! :tongue: Jaka relacja? Chyba z wpisu w dziennik pokładowy, przecież JC zatrudniła się jako stewardes, bo sezon był słaby i musi dorobić na dodatkowym etacie:rolleyes:: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 przecież JC zatrudniła się jako stewardes, I nie boi sie,ze go Niemcy pobija? :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 I nie boi sie,ze go Niemcy pobija? :stupid: Eeeee, nie no coś ty, oni tylko polują na europosłów:wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Piękny poranek Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Tutaj też ładnie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 Za dużo zagadek.: Jestem zniecierpliwiony już.:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi