JC Napisano 7 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 I jeszcze jedna fotka Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 I na razie ostatnia fota Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MRBOZENA2784 Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Witam grupę. Zastanawiam się czy jest możliwość spotkania się na żywo, osoby z okolic i te, którym nie straszne podróże – proszę się zgłaszać. Można coś zorganizować, spędzić wspólnie trochę czasu i zabawić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Po długiej przerwie znowu jestem w podróży. A gdzie? Łatwo zgadnąć: Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Po długiej przerwie znowu jestem w podróży. A gdzie? Łatwo zgadnąć: Mobilnie Jacek Park miniatur Inwałd koło Wadowic:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 JC w podróży Park miniatur Inwałd koło Wadowic:applause: Tak zgasłeś. I jeszcze jedna miniatura z Inwałdu. Trzeba przyznać, że doskonale wykonane. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Czas na kolację na tarasie. Pierwsze danie Tuńczyk na drugie Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2014 Patrzę w lewo Patrzę w prawo Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Co mają na celu te relacje? Pozdrawiam Andrzej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 JC w podróży Co mają na celu te relacje? Pozdrawiam Andrzej Nic specjalnego Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Co mają na celu te relacje? Pozdrawiam Andrzej Ano to, abyś sobie uświadomił, że im więcej będziesz tu klikał, tym więcej takich, i bardziej egzotycznych relacji będziesz od JC miał.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Co mają na celu te relacje? Pozdrawiam Andrzej A Ty popatrz na swoje lewo i swoje prawo. Gdzie byś wolał być :laughing: U mnie po lewej prycza, po prawej prycza. To chociaż sobie popatrzę :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Cześć Co mają na celu te relacje? Pozdrawiam Andrzej A mają na celu to - poza pokazaniem pięknym miejsc, zdjęć, faktów, abyś sobie uświadomił - Ty, Ja i inni oglądający, że warto myśleć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Cześć [...]zdjęć[...] Gdyby tylko możliwe było podziwianie ich w zdecydowanie większej rozdzielczości i jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 A Ty popatrz na swoje lewo i swoje prawo. Gdzie byś wolał być :laughing: U mnie po lewej prycza, po prawej prycza. Sorry, ale gdzie Ty jesteś??? Bo prawdę mówiąc, trochę dziwnie mi się to kojarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Sorry, ale gdzie Ty jesteś??? Bo prawdę mówiąc, trochę dziwnie mi się to kojarzy! :biggrin: Ośrodek odosobnienia dla narciarzy w okresie późnowiosennoletnim! :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 To proste w koszarach:biggrin: Musi BuenosAires żołnierzem jest:wink:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 To proste w koszarach:biggrin: [ATTACH=CONFIG]15843[/ATTACH] Musi BuenosAires żołnierzem jest:wink: Ale w koszarach nie ma prycz, tylko są żelazne łóżka! Chyba, że BuenosAires jest na poligonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Cześć Gdyby tylko możliwe było podziwianie ich w zdecydowanie większej rozdzielczości i jakości Masz rację, tylko że zdjęcia wrzucam z komórki przez Tapatalk i nie bardzo wiem, dlaczego raz zdjęcia są w przyzwoitej rozdzielczości, a raz w bardzo małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2014 Jak widać na zdjęciach aktualnie spędzam trochę czasu w Hiszpanii. Mam okazję trochę pojeździć samochodem i ... kilka spostrzeżeń: - Hiszpanie bardziej przestrzegają ograniczeń prędkości od naszych kierowców - ograniczenia na autostradzie to 100 lub 120 km/h, - na rondach, których jest tu masa jeżdżą jak chcą i trzeba uważać, aby nie zostać "otartym", - radarów jest tu jak grzybów po deszczu, jeszcze nam daleko takiego stanu daleko - wszystkie są oznakowane, - wynajęcie samochodu typu Opel Astra, to koszt 75 Euro na tydzień + paliwo (dostajesz auto z pełnym zbiornikiem, a oddajesz z pustym), - jeżeli staniesz w miejscu niedozwolonym i jesteś w aucie policjant nie wyjmie bloczka z mandatami tylko poprosi cię abyś odjechał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Masz rację, tylko że zdjęcia wrzucam z komórki przez Tapatalk i nie bardzo wiem, dlaczego raz zdjęcia są w przyzwoitej rozdzielczości, a raz w bardzo małej. Nie znam niestety tapatalka bo jestem zwolennikiem klasycznego korzystania z forum. Być może odpowiadają za to jakieś opcje albo program automatycznie kompresuje te fotki w zależności od tego jaki ma dostępny internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Kiedyś tapatalk miał "ograniczenie", że dopasowywał wielkość fotki do łącza. JC, nie ma tam opcji "General" i jakiś ustawień? Trzeba by o tym poczytać. Ja te nie korzystam z tapatalka... nie mogłem się przekonać. Gdzie wypożyczałeś auto? Strasznie tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Ja te nie korzystam z tapatalka... nie mogłem się przekonać. Ja korzystam i mam dwie opcje jakości: małe 320x239 i najlepszy 597x447. Trochę to irytujące bo zdjęcia są w super jakości, a tapatalk ją zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Hmmm, JC a gdyby tak ładować je na skydrive'a a potem do galerii albo od razu galerii ... no wiadomo, więcej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2014 Hmmm, JC a gdyby tak ładować je na skydrive'a a potem do galerii albo od razu galerii ... no wiadomo, więcej roboty No tak można, ale jak chcesz wgrać coś na szybko prosto z telefonu to nie ma innej możliwości jak Tapatalk. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi