SB Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 A Ty całe życie marzysz o wyjeździe w Sudety.: Bo przecież jeszcze nigdy tam na nartach nie byłeś.:applause: No to jedyna szansa że bym tam zawitał, pod przymusem, bo wiadomo że z własnej nie przymuszonej woli tak się nie pojawię:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 A Ty całe życie marzysz o wyjeździe w Sudety.: Bo przecież jeszcze nigdy tam na nartach nie byłeś.:applause: Jego spełnieniem narciarskich marzeń będzie założenie dziewiczego śladu na Puchatku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Jego spełnieniem narciarskich marzeń będzie założenie dziewiczego śladu na Puchatku. Ja wówczas powinienem robić za "cameramana". Może jakieś "lwy" albo inne "oscary" mi się trafią wtedy.:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Oj najeździłem się dzisiaj... samochodem . Był śnieg, zaspy, orczyki... rakiety 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 Rakiety :crazy: Myślałem o takich traperskich rakietach śniegowych. A tu takie Putinowskie,a właściwie Breżniewowskie albo nawet wcześniejsze.:applause: I jak zwykle celowe działanie JC. Ani słowa wstępnego,...gdzie też to może być. Niestety ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 7 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2015 (edytowane) Dolny Śląsk:laughing:Góry Sowie Potoczek:eek:ten ratrak już dawno zapuścił tam korzenie,Walim i rakieta V2 przy sztolniach, Rzeczka, Sokolec...oświetlony stok to chyba Zieleniec...:happy: Dla interesujących się historią polecam przeczytać o "projekt Riese"- to w nawiązaniu do rakiety. Edytowane 7 Styczeń 2015 przez atenka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Dolny Śląsk:laughing:Góry Sowie Potoczek:eek:ten ratrak już dawno zapuścił tam korzenie,Walim i rakieta V2 przy sztolniach, Rzeczka, Sokolec...oświetlony stok to chyba Zieleniec...:happy: Dla interesujących się historią polecam przeczytać o "projekt Riese"- to w nawiązaniu do rakiety. Ja bym jeszcze dopisał Dzikowiec koło Boguszowa-Gorc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ten parking płatny to pamiętam jeszcze z lat 80-tych . Zawsze mnie irytował swoją ceną. Jakoś latem nikt nie pobierał opłat. W latach 70 był całkowicie bezpłatny. Fajne podejście jest z niego do schroniska Orzeł i dalej na Wielką Sowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Dzisiaj Podhale. Przede mną Białka, Bukowina, Jurgów, Koziniec, Litwinka, Nowy Targ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 I jak tu nie kochać Białki. :cheerful: :applause: I zobaczcie te zapasy (jak zawsze tam) śniegu po prawej stronie fotki.:smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 JC w podróży I jak tu nie kochać Białki. :cheerful: :applause: I zobaczcie te zapasy (jak zawsze tam) śniegu po prawej stronie fotki.:smile: Dodam jeszcze coś, takie życiowe. Czysto, ciepło, bezpłatnie i... pachnąco! Można!? Czyli toalety w Białce nie ustępują reszcie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Po dobrze przygotowanych trasach to druga najważniejsza rzecz.:laughing: Bo zjeść to można nawet kiełbaskę z rożna pod gołym niebem,ale ten/taki przybytek musi być ciepły i czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Gdyby ta ekipa od Białki miała Kasprowy... Rozmarzyłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Gdyby ta ekipa od Białki miała Kasprowy... Rozmarzyłem się... Albo Pilsko lub SON Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemon Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Gdyby ta ekipa od Białki miała Kasprowy... Rozmarzyłem się... Mitek by nie chciał:biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Co Was tak te czyste kible w Białce zauroczyły? Jeden juz tu pisał, że przy autostradach to ino "sika", a Wy co, zamiast jeżdzić.....?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Myślę, że Mitek nie miałby nic przeciwko, gdyby tylko w jakiś sposób wyeliminować zaślepioną widmem białego szaleństwa, nigdy nie zaspokojoną tłuszczę zwaną potocznie "narciarzami w kolejce do wyciągu" Ale z tego, co mi się wydaje, MB (dawniej Figo) również nie pała miłością do Białki z podobnych powodów, mylę się? Tak czy owak na zdjęciach warun pierwsza klasa i ten brak ludzi... :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Myślę, że Mitek nie miałby nic przeciwko, gdyby tylko w jakiś sposób wyeliminować zaślepioną widmem białego szaleństwa, nigdy nie zaspokojoną tłuszczę zwaną potocznie "narciarzami w kolejce do wyciągu" Ale z tego, co mi się wydaje, MB (dawniej Figo) również nie pała miłością do Białki z podobnych powodów, mylę się? Tak czy owak na zdjęciach warun pierwsza klasa i ten brak ludzi... :angel: Ludzie przyjadą, juz od soboty! Teraz właśnie załatwiają ostatnie formalności zwiazane z kredytami na tą jazdę.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Drogi ROCHU...sprawdź sobie proszę w słowniku synonimów słowo"tłuszcza" nie wiem jak mam odebrać twojego posta...trochę jeżdżę tu i tam....kolejki są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Co Was tak te czyste kible w Białce zauroczyły? Nie kible, tylko stok przygotowany niczym w Alpach, pomimo powszechnej bryndzy ze śniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Co Was tak te czyste kible w Białce zauroczyły? Właśnie nie kible!!! W Białce są toalety! A to czyni różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Jurgow warunki bardzo dobre 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Czarna Góra - Koziniec warunki bardzo dobre 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Grapa Litwinka warunki dobre 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Właśnie nie kible!!! W Białce są toalety! A to czyni różnice. Toalety, problem nadal aktualny. Może teraz ktoś zrealizuje mój studencki pomysł. Pomysł na sieć luksusowych toalet. "Z grubej rury", tak miałaby brzmieć jej nazwa!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi