mareknot Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Cały czas, tylko o nim ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Już po zawodach. Wyników jeszcze nie znam, ale jest szansa na pudło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 To czekamy Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Było typowanie i teraz emocje prawie jak podczas zawodów w PŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 JC w podróży Cześć wszystkim. Dzisiaj pogoda zafundowała nam narty wodne. Zrobiło się ciepło, na górze padał mokry śnieg. Ze względu na odwilż (bezpieczeństwo) zawody zostały przeniesione z trasy FIS na krótszą, na której ustawiony jest ogólno dostępny gigant z pomiarem czasu. Nie stłumiło to ducha rywalizacji. Przed startem nastroje były bardzo bojowe . Mi udało się dojechać dwa przejazdy, czego nie można powiedzieć o Piotrku Zelcie, który w drugim przejeździe zaliczył "szpicora" z efektownym saltem zakończonym lekkim podparciem. . Na mecie emocje były spore ponieważ o miejscach decydowały setki sekundy. Ze względu na pogodę ceremonię dekoracji przeniesiono na wieczór, więc oficjalnych wyników nie znam. Natomiast nie oficjalnie jest szansa na pudło. Co do naszego typowania, to napewno Antoni Pawlicki będzie tym razem trzeci. Widać lepiej pasują mu twarde stoki. Więc to jest pewne. Co do miejsca Piotra Zelta i mojego musimy poczekać do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Qrka to już jedno miejsce mam :biggrin: Naczelny to jakie nagrody funduje skionline.pl ??:cheerful::applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Qrka to już jedno miejsce mam :biggrin: Farciuch!!!! No to dopisz sobie 5 pkt... ja mam tylko 3 w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Sorry, że z opóźnieniem, ale trochę się działo w miedzy czasie. Podaje wyniki "super typowania": Ciszak, Zelt, Pawlicki. Piotr Zelt walczył wspaniałe. Uzyskał dokładnie taki sam czas jak ja, jednak o miejscu zadecydował drugi przejazd. Antek Pawlicki tego dnia nie zaliczy do udanych. W generalne zajął dopiero 5. miejsce. Czas miał gorszy od Agnieszki, która wygrała giganta kobiet! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Gratulujemy 1 miejsc! Tzn wszystkich gratulujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Nie dajecie żadnych szans konkurentom.:biggrin: BRAWO!!! Dominacja pełna.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Czyli trafiłem maksa :D Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 (edytowane) Gratulacje przede wszystkim dla JC i Agnieszki! :applause: Zakładam,że w zawodach startowało więcej osób niż Ciszak, Zelt, Pawlicki i Agnieszka... :wink: :tongue Gratulujemy 1 miejsc! Tzn wszystkich gratulujemy żart oczywiście! :cheerful: Edytowane 20 Grudzień 2014 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2014 Czyli trafiłem maksa :D Tapatalkiem Gratulacje! Ja nie wiedziałem, że kobiety też mogliśmy typować gdybym wiedział, to pewnie bym na Anne F. postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Jak by Anna F jechała to Naczelny pewnie by się do drugiego przejazdu nie zakwalifikował porażony jej urokiem Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2014 Jak by Anna F jechała to Naczelny pewnie by się do drugiego przejazdu nie zakwalifikował porażony jej urokiem Tapatalkiem Na bank by sobie z nią foty strzelał i tutaj wrzucal!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Gratulacje przede wszystkim dla JC i Agnieszki! :applause: Zakładam,że w zawodach startowało więcej osób niż Ciszak, Zelt, Pawlicki i Agnieszka... :wink: :tongue żart oczywiście! :cheerful: Oczywiście, że startowało więcej zawodników. I wcale ja nie wygrałem giganta. Zająłem 2. miejsce. Typowanie dotyczyło trzech osób (mnie, Piotra i Antka), z którymi udało mi się przegrać w trakcie ubiegłych Polskich Dni w Andorze . Zawody wygrał Bartek Szydłowski z czasem 18.31, ja (dla przypomnienia) miałem 18.71. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 18.71 i było pudło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 A ja w pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Sudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Sudety Będziesz wracał bez korków :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPW Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Byłem tam w weekend na nocnym łażeniu i polecam wszystkim bo gdyby nie lepsza infrastruktura w Alpach to gościłbym tam częściej. Wspaniałe góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Jedni mają wolne inni pracują... a jeszcze innym samo rośnie . Kopa Biały Jar Skiarena Szrenica Świeradów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Jedni mają wolne inni pracują... a jeszcze innym samo rośnie No sobie troszkę pojeździłeś.:angel: Troszkę po sudeckich trasach. I troszkę po mnie i SB.:tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 Jedni mają wolne inni pracują... a jeszcze innym samo rośnie No to skoro wiesz że mi samo roście i nie muszę robić nic, to trzeba było dzwonić że masz roboty huk i trza Ci pomóc:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2015 No to skoro wiesz że mi samo roście i nie muszę robić nic, to trzeba było dzwonić że masz roboty huk i trza Ci pomóc:rolleyes:: A Ty całe życie marzysz o wyjeździe w Sudety.: Bo przecież jeszcze nigdy tam na nartach nie byłeś.:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi