Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

JC w podróży

JC

Rekomendowane odpowiedzi

JC w podróży

Cześć wszystkim. Dzisiaj pogoda zafundowała nam narty wodne. Zrobiło się ciepło, na górze padał mokry śnieg. Ze względu na odwilż (bezpieczeństwo) zawody zostały przeniesione z trasy FIS na krótszą, na której ustawiony jest ogólno dostępny gigant z pomiarem czasu.

Nie stłumiło to ducha rywalizacji. Przed startem nastroje były bardzo bojowe :).

Mi udało się dojechać dwa przejazdy, czego nie można powiedzieć o Piotrku Zelcie, który w drugim przejeździe zaliczył "szpicora" z efektownym saltem zakończonym lekkim podparciem. ;).

Na mecie emocje były spore ponieważ o miejscach decydowały setki sekundy. Ze względu na pogodę ceremonię dekoracji przeniesiono na wieczór, więc oficjalnych wyników nie znam. Natomiast nie oficjalnie jest szansa na pudło. :)

Co do naszego typowania, to napewno Antoni Pawlicki będzie tym razem trzeci. Widać lepiej pasują mu twarde stoki. Więc to jest pewne. Co do miejsca Piotra Zelta i mojego musimy poczekać do wieczora.

Sorry, że z opóźnieniem, ale trochę się działo w miedzy czasie. Podaje wyniki "super typowania":

Ciszak, Zelt, Pawlicki.

Piotr Zelt walczył wspaniałe. Uzyskał dokładnie taki sam czas jak ja, jednak o miejscu zadecydował drugi przejazd. Antek Pawlicki tego dnia nie zaliczy do udanych. W generalne zajął dopiero 5. miejsce. Czas miał gorszy od Agnieszki, która wygrała giganta kobiet!

• Like 3

Gratulacje przede wszystkim dla JC i Agnieszki! :applause:

Zakładam,że w zawodach startowało więcej osób niż Ciszak, Zelt, Pawlicki i Agnieszka... :wink: :tongue

Gratulujemy 1 miejsc!

Tzn wszystkich gratulujemy :)

żart oczywiście! :cheerful:

Edytowane przez johnny_narciarz

Gratulacje przede wszystkim dla JC i Agnieszki! :applause:

Zakładam,że w zawodach startowało więcej osób niż Ciszak, Zelt, Pawlicki i Agnieszka... :wink: :tongue

żart oczywiście! :cheerful:

Oczywiście, że startowało więcej zawodników. I wcale ja nie wygrałem giganta. Zająłem 2. miejsce. Typowanie dotyczyło trzech osób (mnie, Piotra i Antka), z którymi udało mi się przegrać w trakcie ubiegłych Polskich Dni w Andorze :). Zawody wygrał Bartek Szydłowski z czasem 18.31, ja (dla przypomnienia) miałem 18.71.

• 2 weeks later...