mareknot Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Sorki, ale wychodzi fajna sytuacja. Jeden, niekoniecznie wasyła pewnychch X do krajów wiecznych łowów (był kiedyś taki fajny film) a jeden wybiera się na łowy? ? Dajcie znać co z tego wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 To mnie nie dotyczy . Ale miejscówka siadła... :applause: :biggrin: Tylko zastanawiam się,czemu te panie tak poubierane? Jasne! Zima... :stupid: Ten kryzys to nie koniecznie kryzys... To raczej uogólnienie. U jednych załamka i dół,u innych "odnowa" i życie pełną garścią! Reguły nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Sobie pogadacie Panowie... Takie obrazki to ja mam co piątek. Na góry bym popatrzył, na śnieg. Na ratraki i armatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Sobie pogadacie Panowie... Takie obrazki to ja mam co piątek. Na góry bym popatrzył, na śnieg. Na ratraki i armatki... Jak sobie życzysz. Od soboty będzie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Sobie pogadacie Panowie... Takie obrazki to ja mam co piątek. Na góry bym popatrzył, na śnieg. Na ratraki i armatki... Wykupiłeś kanały z filmami dla dorosłych tylko na piątki :eek: Która stacja ma taką oryginalna ofertę ? :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Soczek, Rochu ma to chyba life co piątek :D:D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Sobie pogadacie Panowie... Takie obrazki to ja mam co piątek. . sie nie chwal.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Soczek, Rochu ma to chyba life co piątek :D:D Wysłane Tapatalkiem Dorabia jako tancerz erotyczny ?? :eek::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Może się sam zainteresowany wypowie :what: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Może się sam zainteresowany wypowie :what: Wysłane Tapatalkiem Halo, to jest wątek o moich podróżach, a nie Rocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Halo, to jest wątek o moich podróżach, a nie Rocha! No właśnie Dziękuję Jacku za zdjęcie! A pozostałym powiem, że trafił Pinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Okazało się że paszport mam ważny i nie będę musiał lecieć przez Gdańsk... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Kierunek Andora ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Kierunek Andora ? :-) SB wie . Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Ładnej pogody! :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Ładnej pogody! :-) "Śmieszne" życzenia, od "zawsze" wiadomo, że On ma taka zawsze :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 "Śmieszne" życzenia, od "zawsze" wiadomo, że On ma taka zawsze :smile: On nie ma tak zawsze. Tylko on nie narzeka . Pozdrowienia z Canillo w Andorze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 On nie ma tak zawsze. Tylko on nie narzeka . Pozdrowienia z Canillo w Andorze Dobra dawaj jakieś zdjęcia z kamieniołomów,bo wiem że biało tam,biało :smile: Ps.Hotel ten sam,fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Dobra dawaj jakieś zdjęcia z kamieniołomów,bo wiem że biało tam,biało :smile: Ps.Hotel ten sam,fajny Mówisz i masz Tym razem jestem w hotelu w centrum Canillo około 20m od dolnej stacji gondoli . No może 25m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Aaa,nie zapomnij pocykać coś na górze,szybkie śniadanko i do roboty znaczy pracy :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Aaa,nie zapomnij pocykać coś na górze,szybkie śniadanko i do roboty znaczy pracy :tongue: Sam wiesz, że tu na narty nie ma się co spieszyć, bo dzień budzi się tutaj wolniej niż u nas. Za to trwa dłużej Foty będą i to dużo, bo pogoda zapowiada się... a co będę pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Tak daleko mam do gondoli . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 W natarciu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 On nie ma tak zawsze. Tylko on nie narzeka . no, ciężko narzekać jak co około dwa tygodnie zalicza się jakiś fajny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Ehh, nie ma sprawiedliwości na tym świecie :banghead: Udanego nartowania Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi