lokiec3 Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Bo się zamknę w sobie... :wink: Rzadko kiedy podoba mi się moje zdjęcie,ale to wyszło fajnie. Dzięki Grzesiek! Dieta + rower + wyprawy w góry + basen, zrobiły swoje.Ale też chyba z tego powodu znikło mi trochę mięśni z chorej nogi... Między innymi temu też mam problem z jazdą na nartach. :redface: Myślałem,że odrobię straty na rowerze,ale nic z tego! Mam nawet wrażenie,że na nartach pracują trochę inne mięśnie,albo inaczej są obciążane. Pozostaje pracować do skutku. Przesiądź się na rolki. O wiele więcej z tego pożytku pod kątem jazdy na nartach niż z roweru. Przetestowane osobiście. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 (edytowane) MB w podróży Dzisiaj o 4:00 wyruszałem "krowiokiem" do Tychów. Problem w tym,że moje wyruszanie wyglądało podobnie jak tej ciężarówki i tego autobusu pod domem JC.:eek: Na głównych drogach było na szczęście posypane i spokojnie. Edytowane 2 Grudzień 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Wczoraj ok 17 wracałem ze Skoczowa do Cieszyna,szklana 20 aut rozbitych,dzisiaj trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Przesiądź się na rolki. O wiele więcej z tego pożytku pod kątem jazdy na nartach niż z roweru. Przetestowane osobiście. Pozdrawiam. W końcu muszę spróbować Pozdrawiam. Dziś na głównych drogach ok,ale jak wyjechalem poza miasto,to miejscami kiepsko. Ponoć na Przegibku jakaś ciężarówka się rozmaslila,a kierowca ponoć cos wyskakiwa z auta,jak widział, że go ściąga... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 JC w podróży Kolejny raz wywiało mnie z redakcji. Dzisiaj sprawdzam stan przygotowań Vratnej do sezonu. Tak było Tak jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Kolejny raz wywiało mnie z redakcji. A komu by się chciało siedzieć za biurkiem... :tongue: Plener - to rozumiem! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 W ośrodku Rohace Spalena Dolina na Słowacji otworzyliśmy dzisiaj sezon zimowy i nową 6-osobową kanapę firmy Leitner . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 W ośrodku Rohace Spalena Dolina na Słowacji otworzyliśmy dzisiaj sezon zimowy i nową 6-osobową kanapę firmy Leitner . Masz może jakieś wyraźne zdjęcie ekranu tego monitora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Masz może jakieś wyraźne zdjęcie ekranu tego monitora?Specjalnie dla Ciebie :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Zapraszam do dwóch nowych galerii zdjęć. Pierwsza prezentuje nową kanapę w Rohaczach z zewnątrz, a druga pokazuje nowe cacko Leitnera od środka (miałem okazję zajrzeć wszędzie ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 JC w podróży A ja dalej w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Też będziesz tańczył :biggrin: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 A ja dalej w pracy Taka praca może doprowadzić do zawału... Jacku musisz się oszczędzać.. możne masz wolny etat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Czas zmian nastał....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Czas zmian nastał....??? Jest zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 i jeszcze się rusza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Uuu ja tu widzę kryzys wieku średniego :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Kurczę, poczekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Chyba, że na już nie będzie....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Sorry taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 A ja dalej w pracy To też na Rohaczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Uuu ja tu widzę kryzys wieku średniego :tongue: Ale to dopada człeka pomiędzy 30 a 40 rokiem życia... ups! Nieważne... :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Ale to dopada człeka pomiędzy 30 a 40 rokiem życia... ups! Nieważne... :tongue: To mnie nie dotyczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Co chciałeś powiedzieć, ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi