JC Napisano 26 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Zagadka - w jakim regione jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Sądząc po piwie to Sudety Wschodnie- gory Jesenickie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 (edytowane) Jestes w rejonach Jesioniki t.j. Dolni Morava(na fotkach),Cervena Voda i kilka innych klimatycznych małych osrodków bo tam jest ten browarek bardzo popularny. Edytowane 26 Listopad 2014 przez jaca72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Zagadka - w jakim regione jestem Jeszcze powiedz że to wypiłeś, to odpadnę:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Też będzie mi ciężko w to uwierzeć :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 JC w podróży To wypije i postawię duże piwo jak ktoś zgadnie gdzie teraz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 JC podszedł pewnie do obcego stolika,jak Czech nie patrzył... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 SKIAREÁL KOPŘIVNÁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 26 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 JC w podróży To wypije i postawię duże piwo jak ktoś zgadnie gdzie teraz jestem Ski centrum Karlov pod Pradědem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Szczyrk Salmopol temp -1C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Masz dar do drażnienia ludzi... Spytaj,czy jutro odpala - please! :biggrin: PS.Właśnie ktos smiga na Złotym Groniu,przy dolnej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Oj tam drażnienia Pod Golgotą są już nowe bramki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Oj tam drażnienia Wygląda na to,że dałoby się zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Choćby na dupolocie :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Prawie,jak Teifenbach. :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 To wypije i postawię duże piwo jak ktoś zgadnie gdzie teraz jestem Wygrałem to piwo?, bo sie poskarżę Panu z serwisu Sport Center Gliwice, że nie dotrzymujesz słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Prawie,jak Teifenbach. :biggrin: :biggrin: :biggrin: O zgrozo! Aleś do pieca dowalił... :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2014 Wygrałem to piwo?, bo sie poskarżę Panu z serwisu Sport Center Gliwice, że nie dotrzymujesz słowa Jasne, masz piwo! I gratulacje za wiedzę, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 O zgrozo! Aleś do pieca dowalił... :stupid: Przecież napisałem [prawie],a jak wszyscy wiemy [prawie] czyni wieeeeelką różnicę.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Hmmm... No może i tak, chociaż to dość mocno naciągnięte "prawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Pierwszy narciarz Rzeczypospolitej na stoku! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 JC w podróży Kurde Johny jakoś tak zmizerniałeś od czasu jak Cie poznałem;) Teraz to się tylko módl, żeby halny taki jak rok temu nie orzyszedł bo Cię porwać może;) A tak serio to gratulacje, też by mi się taka dietka przydała Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2014 Pierwszy narciarz Rzeczypospolitej na stoku! Bo się zamknę w sobie... :wink: Rzadko kiedy podoba mi się moje zdjęcie,ale to wyszło fajnie. Kurde Johny jakoś tak zmizerniałeś od czasu jak Cie poznałem;) Teraz to się tylko módl, żeby halny taki jak rok temu nie orzyszedł bo Cię porwać może;) A tak serio to gratulacje, też by mi się taka dietka przydała Wysłane za pomocą Tapatalk Dzięki Grzesiek! Dieta + rower + wyprawy w góry + basen, zrobiły swoje.Ale też chyba z tego powodu znikło mi trochę mięśni z chorej nogi... Między innymi temu też mam problem z jazdą na nartach. :redface: Myślałem,że odrobię straty na rowerze,ale nic z tego! Mam nawet wrażenie,że na nartach pracują trochę inne mięśnie,albo inaczej są obciążane. Pozostaje pracować do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Jak tam u Was na drogach? W Bielsku przy ujemnej temperaturze padał deszcz. Na drodze dramat. Koło mnie stoją dwa autobusy i TIR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi