MB Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Wyniki są drukowane , więc nie wiem. Wysłannicy super, ja mam pomarańczowe spodnie i zieloną kurtkę, więc biedaki jeździli za kimś innym Z pewnością tu wyszła moja "wrodzona dokładność".:tongue: I popełniłem czeski błąd,przekazując co mi podawali.:frustrating: Bo numer 50 był chyba jeden prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Wyniki są drukowane , więc nie wiem. Jacek, to chyba nie za uczciwie ? :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Jacek, to chyba nie za uczciwie ? :angel: ale na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Przynajmniej jedne wyniki będą na czas Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Przynajmniej jedne wyniki będą na czas Wysłane Tapatalkiem Czas czasem a tam w tej Austrii tez widać problem z wynikami. 22:53 a tu nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 No właśnie JC się w ogóle nie odzywa, może świętuje zwycięstwo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Czas czasem a tam w tej Austrii tez widać problem z wynikami. 22:53 a tu nic. Widocznie sędzia z komisji śpi a informatycy zostali w Polsce!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Albo opija porażkę :-D jednak bez względu na wynik zazdroszczę mu, że jest teraz tam gdzie jest i ma taką pogodę :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Albo się odwołuje, bo wygrał ktoś, kto nie startował w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Albo się odwołuje, bo wygrał ktoś, kto nie startował w ogóle E, no nie! Startował, startował, i nie tylko jeden, a kilku! Na zielonych nartach, w rozpiętych butach, kurtkach, byli pijani i do tego mieli wąsy! Całe podium zajęli, mimo wywrotek, potknięć i omijania bramek!:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 No właśnie JC się w ogóle nie odzywa, może świętuje zwycięstwo :biggrin: Panowie bez teorii spiskowych. Właśnie wróciłem z zakończenia. Zawody wygrała drużyna TVN, a ja... muszę jeszcze potrenować, bo dzisiaj na lodowcu zawody ukończyłem na 5. miejscu. Szkoda, że trzeba już opuszczać Soelden i przyjaciół z Radia ZET i TVN. Ale... już niedługo rozpocznie się polska edycja Start do Nart, na którą już dzisiaj zapraszam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 że zacytuję klasyka "ależ tu u Was pięknie" ktoś wie z jakiego to filmu ??:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Tak mnie jakoś nosi. Tym razem nikogo nie zdenerwuję . Ps SB zadzwoń proszę jeszcze raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Tak mnie jakoś nosi. Tym razem nikogo nie zdenerwuję No może tylko Wróżkę, bo to ona ma monopol na zdjęcia żarcia na talerzu :D:D:D Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Same znajome widoczki dzisiaj właśnie przyszedl Goopass na Spindleruv Mlyn bo tam głownie nartuje miedzy wyjazdami w Alpy. A może pamiętasz jak się nazywa to cudo na talerzu(bo wyglada bardzo apetycznie a nigdy nie udało mi się tego zamówić)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Same znajome widoczki dzisiaj właśnie przyszedl Goopass na Spindleruv Mlyn bo tam głownie nartuje miedzy wyjazdami w Alpy. A może pamiętasz jak się nazywa to cudo na talerzu(bo wyglada bardzo apetycznie a nigdy nie udało mi się tego zamówić)? No ,...to to se je Homar z wieprzowej łopatki.:tongue: Po csesku na to rzika - vepřová plec :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Veprove to ja lubię pecene koleno i do tego zimny Gambrinus:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Ja już jestem w drodze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 JC w podróży Dzisiaj sprawdzam Pec po Śnieżka i Cerną Horę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Po Andorze,Hiszpanii,Słowacji i Austrii ,te Czechy to prawie jak egzotyczna wyprawa.:crazy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Same znajome widoczki dzisiaj właśnie przyszedl Goopass na Spindleruv Mlyn bo tam głownie nartuje miedzy wyjazdami w Alpy. A może pamiętasz jak się nazywa to cudo na talerzu(bo wyglada bardzo apetycznie a nigdy nie udało mi się tego zamówić)? Nazwa to Krkonoska Cmunda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Patrzę na te zdjęcia i już mnie nosi w robocie... :wink: :frustrating: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Jakieś nowości w Sp.Mlynie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2014 Wprowadzili od tego roku goopasa możesz w necie kupowac skipasy ok 10% taniej.Nabijasz pkt. w restauracjach serwisach wypożyczlniach a w zamian są rabaty i tansze produkty ale juz nie doczytałem jakie i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2014 Kolejny dzień w podróży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi