johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Jakie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Jacek w jakim rejonie ten śnieg Od środy urzędował będę w Bolzano i nie wiem czy w lewo czy w prawo obierać stacje :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Chyba bez znaczenia , ma przywalić konkretnie w całych dolomitach w weekend. Zobacz na mapki prognozowanych opadów na dole - całe Trentino i Południowy Tyrol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Ta prognoza to miód na moje serce bo będe tam od soboty 12.03 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Podróż trochę trwała. Krotki odpoczynek i na stok testować nowe Blizzardy Quattro RX długość 181cm, 84mm pod butem, promień 17,5m. Warun doskonały 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Obereggen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Obereggen? Okładanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 A widzisz . Nie ma to jak dobrze oświetlona trasa. Udanych podbojów życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 JC w podróży Dzisiaj był POWder day!!! Sypało cały dzień i sypie dalej. Pierwszy raz, od zakupu kilka lat temu, mogłem sprawdzić narty Fischer Watea 114. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Jacek trzymaj opady do wtorku,maksymalnie środy :stupid: Następne dni słoneczko :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Jacek trzymaj opady do wtorku,maksymalnie środy :stupid: Następne dni słoneczko :biggrin: Ma sypać non stop do jutra. Myśle, że będzie to najlepszy dzień na freeride od wielu lat . Śniegu będziesz miał opór! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Dzisiaj odwiedziłem po raz pierwszy, mały jak na warunki alpejskie, ośrodek Carezza w Południowym Tyrolu. Jako, że śnieg nie przestał padać cały dzień spędziłem w lesie:D 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 kurcze bajeczka!!! :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 To co jest na zdjęciach to nic! Postaram się wstawić film, na którym widać dokładnie, że w lesie jest ponad 130cm puchu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Pokaż filmik jak tam się jeździ :-) Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 JC w podróży Na szybko poskładałem filmik z jazdy w ośrodku Carezza w Południowym Tyrolu. Było obłędnie! PS. Carezza jest stacją, w której byłem pierwszy raz, więc z przyjemnością dodaję to miejsce do mojej stopki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 No warunki ...rewelacja :shocked: Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 To się nazywa korzystać z okazji. Bajka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Hiszpańskie kontrasty 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Rozumiem,że strój z plaży obowiązywał również na stoku? :applause: Jakoś w tym roku nie było mi dane pojeździć w krótkich gaciach,choć jeszcze sezonu nie zakończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2016 Hiszpańskie kontrasty A gdzie to ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 A gdzie to ? Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Hiszpania - narty La Molina, morze Lloret de Mar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 Ładowanie akumulatorów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2016 A żeby Ci śnieg stopniał :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2016 Hiszpania - narty La Molina, morze Lloret de Mar Tak coś myślałem, że to Lloret Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi