JC Napisano 31 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Siedzę na lotnisku w Monachium. Chwilę wcześnie zrobiłem małe doświadczenie. W Monachium na lotnisku coraz więcej czynności jest zautomatyzowanych. Automaty wydają karty pokładowe, automaty przyjmują walizki, automaty udzielają pomocy. Sprawdziłem dzisiaj, czy automatyczne stanowisko do przyjmowania bagażu przyjmie bagaż, który przekracza dopuszczalną wagę. Dodam, że bagaż powinien ważyć 23 kg, a ważył 24 kg. I jak myślicie, czy maszyna okazała się bezduszna? Niestety tak! Nie ma opcji! Kilogram za dużo i dowodzenia. Poszedłem więc do ... ludzi i bez problemu mój bagaż został przyjęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Jacku mam nadzieję, że lotu Ci nie scancelowali przez ten delikatny nadbagaż? A tak na serio - szczęśliwego powrotu do domu Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 BMW i8 - to nie przypadkiem elektryczne? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 JC w podróży Jacku mam nadzieję, że lotu Ci nie scancelowali przez ten delikatny nadbagaż? A tak na serio - szczęśliwego powrotu do domu Ci życzę. Oszesz ty!!! Scancelowali!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 Oszesz ty!!! Scancelowali Właśnie wiem... ...potęga internetu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2015 (edytowane) Oszesz ty!!! Scancelowali!!!! Właśnie wracaliśmy z Rybnika - widoczność miejscami nie przekracza 20 m! Pewnie temu... :frown:: Edytowane 31 Październik 2015 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Kolej doświadczenie lotnicze za mną . Miałem okazje przekonać się na własnej skórze, co się dzieje jak odwołają lot. Tak sobie myśle, że szczęście miałem, że to Hanslufa odwołała lot, a nie jakaś tania linia. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Przebukowanie biletu na dzisiaj, rezerwacja hotelu, transfer. Małe niedogodności, to fakt, że do hotelu zabrali wszystkich tak jak stali na lotnisku, bez bagaży. Mam nadzieję, że pogoda w Krakowie będzie lepsza koło południa . Pozdrawiam z Monachium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Mam nadzieję, że pogoda w Krakowie będzie lepsza koło południa . U mnie we wsi można lądować, przejrzystość powietrza 100%:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 U mnie we wsi można lądować, przejrzystość powietrza 100%:smile: Kurde, ale muszę lądować w Krakowie, bo zostawiłem tam Tarpana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Kurde, ale muszę lądować w Krakowie, bo zostawiłem tam Tarpana.Spoko, pożyczę Ci pojazd ekologiczny, szybko i sprawnie dotrzesz na Balice, pojazd zmieści się bagażnika Tarpana, tak więc podrzucisz mi go jadąc do domu:smile: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Taka sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Buty na indywidualne zamówienie ??? ciekawe jaka firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Otwieram oczy i widzę to... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Otwieram oczy i widzę to... Dzień dobry Wygląda jak byś spał na stojąco:tongue: A tak poza tym to ja bym był już spalony na starcie... tak daleko do klaty na gorę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 Oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 JC w podróży Dzisiaj postanowiłem zmienić miejsce nartowania. Pojechałem do Maso Corto. Pogoda bajka! Tylko.., tylko wiatr. Na parkingu dowiedziałem się, że nic nie jeździ . Jak widać na zdjęciach więcej osób czekało na na cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Zmieniłem miejsce zakwaterowania na takie z większą wanną i lepszym samochodem A tak poważnie to jestem w Soelden na prezentacji kolekcji Nordica na sezon 16/17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Moja praca ma to do siebie, że czasami spotykam bardzo interesujących ludzi. Tym razem Kjetil André Aamodt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Zalewasz! Dałeś zdjęcie z tatą i niby że pracujesz:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Zalewasz! Dałeś zdjęcie z tatą i niby że pracujesz:smile: Tylko jest problem, bo tata jest młodszy ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Czułem!!!:eek: Skąd macie maszynkę do podróży w czasie??? Od MI6??? czy odkopali w Solden???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan-D Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Czułem!!!:eek: Skąd macie maszynkę do podróży w czasie??? Od MI6??? czy odkopali w Solden???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Dzisiaj miałem okazje potestować "na sportowo" Beskid Sport Arenę. Warun był zacny . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 JC w podróży Kierunek Dolomity - jutro ma sypnąć 50cm puchu. I tym razem jestem dooobrze przygotowany. Pod butem będzie 114mm! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 aż mnie skręca z zazdrości :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi