marcinn Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Hmm,jak byś się miał udusić to faktycznie lepiej się pochwalić :tongue:,tym bardziej że po części ma to związek z nartami :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Hmm,jak byś się miał udusić to faktycznie lepiej się pochwalić :tongue: No ja np. przed chwilką spełniłem swoje marzenie, zawsze chciałem jak agent CBA czy CBŚ, albo inny GROM wywalić drzwi z buta i dziś na reszcie to mnie spotkało, u moich rodziców zaciął się zamek w drzwiach i nie było innej rady musiałem je z buta wywalić, cudowne uczucie:applause: Też się pochwalę, a co:stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 No ja np. przed chwilką spełniłem swoje marzenie, zawsze chciałem jak agent CBA czy CBŚ, albo inny GROM wywalić drzwi z buta i dziś na reszcie to mnie spotkało, u moich rodziców zaciął się zamek w drzwiach i nie było innej rady musiałem je z buta wywalić, cudowne uczucie:applause: Oczywiście wcześniej szklanki i butelki latały :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Taka sytuacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 "Jazda z Andrzejem Bachledą"..świetnie prowadził program o nartach. czy wróci na antenę?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 "Jazda z Andrzejem Bachledą"..świetnie prowadził program o nartach. czy wróci na antenę?:smile: Tak, rozmawiałem z nim i powiedział, że program będzie na Polsacie od grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Jeżeli będziecie mieli możliwość ogładzić, to polecam film Streif! Ciary na plecach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Taka sytuacja Ha jak bym wiedział!!! Widziałem się dziś z Agnieszką podróżowaliśmy schodami ruchomymi w przeciwnych kierunkach, tak że zdążyliśmy zamienić "3 słowa na krzyż" , jak bym wiedział że Ona słomiana wdówka to bym ją porwał na jakieś lody:smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Zbroimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Jacek, a gdzie można obejrzeć Streifa??? Byłam ostatnio w AUT to już nie grają oczywiście tego w kinach, a zdobyć inną drogą na razie jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Jacek, a gdzie można obejrzeć Streifa??? Byłam ostatnio w AUT to już nie grają oczywiście tego w kinach, a zdobyć inną drogą na razie jest ciężko Rozmawiałem z organizatorami pokazu i... Niestety kiepsko z tym. Seans na którym byłem był jednorazowym. Szkoda, bo film genialny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kttosiek Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Zbroimy się Ojej różne szerokości na przód i tył - czyżby jeździmy lanserskim pojazdem marki zaczynającej się na M :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2015 Ojej różne szerokości na przód i tył - czyżby jeździmy lanserskim pojazdem marki zaczynającej się na M :biggrin: Nie, no coś ty. To skromny, bezpieczny pojazd zapewniający komfort w trakcie dziesiątek podróży w Alpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Rozmawiałem z organizatorami pokazu i... Niestety kiepsko z tym. Seans na którym byłem był jednorazowym. Szkoda, bo film genialny! Ze zdobyciem filmu drogą kupna też jest kiepsko... Po co kręcić coś czego nie można później zobaczyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Ze zdobyciem filmu drogą kupna też jest kiepsko... Po co kręcić coś czego nie można później zobaczyć...? Pewnie będę miał okazje spotkać osoby tzw decyzyjne, to zapytam dlaczego tak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Super - dzięki Może podpowiedzą gdzie można taki filmik nabyć np. na DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 (edytowane) Super - dzięki Może podpowiedzą gdzie można taki filmik nabyć np. na DVD amazon.de "Streif-One Hell of a Ride", dvd 18 euro. Edytowane 6 Październik 2015 przez atenka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Niby tak, ale we wszystkich sklepach piszą że "This title will be released on November 12, 2015." Trza czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atenka Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 W Weltbild film kosztuje 16.99 euro..pojawi się 12.11.2015. ano trza czekać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 W Weltbild film kosztuje 16.99 euro..pojawi się 12.11.2015. ano trza czekać. Jeszcze tutaj można zamówić: DVD za 14,99 Euro https://www.jpc.de/jpcng/movie/detail/-/art/streif-one-hell-of-a-ride/hnum/8342356 Blu-Ray za 19,99 Euro https://www.jpc.de/jpcng/movie/detail/-/art/streif-one-hell-of-a-ride/hnum/8342333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 http://kickmovies.com/free/play.php?movie=4208660 Uwaga. Niektórzy mogą mieć problem i muszą lecieć przez sensowne proxy. Doświadczyli tego znajomi z łączami od TPSA. Przechodza karty kredytowe wirtualne... Co nie zawsze jest regułą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Niby tak, ale we wszystkich sklepach piszą że "This title will be released on November 12, 2015." Trza czekać Chyba logiczne Magia świąt i te klimaty, dlatego tak zwlekaja... Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Tak moja praca wygląda od strony internauty A tak z mojej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Dzisiaj było intensywnie.., jak to w robocie. Do południa narty i zdjęcia. Po południu dłuższa chwila w ICE Q, restauracji, w której kręcono nowego Bonda. Jeżeli będziecie w Soelden odwiedźcie to miejsce koniecznie. Wszystko tu powala: miejsce, dojazd, widoki i jedzenie. Wieczorem kolacja, jak to wieczorem i przypadkowa możliwość zapoznania się z nowym cackiem BMW. A teraz pora spać, oczywiście w towarzystwie James'a Bonda , który gościł w pokoju obok. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Jacek, jak dla mnie, to pasuje Ci ta beema No i podobno w Bondzie od następnej części wakat... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi