Dan-D Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 A nowy sprzęt dotarł ( narty ) i jeżeli tak czy został przetestowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 A nowy sprzęt dotarł ( narty ) i jeżeli tak czy został przetestowany? Niestety nie. Nowe narty odbiorę dopiero przed przyszłym sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Trzymam kciuki za Ciebie bo Polaków to tam można na palcach 2 rąk policzyć na listę ok 300 zawodników? Dziękuję. Polaków jest sporo. Dzisiaj osobiście spotkałem kilku znajomych, którzy jutro startują wsród nich Marcina Szafrańskiego. Przy okazji z mojego numeru startowego zrobiłem sobie wartościową pamiątkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 JC w podróży Dzień dobry, czas ruszać na start . Trzymajcie kciuki! Na stronie www.gardenissima.eu jest możliwość oglądania relacji online. Start o 8:00 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Trzymam,trzymam i czekam na relację! Cóż Cię tak wzięło na te długie giganty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Goście na mecie padają, to widać, że nie jest to bułka z masłem . Fajna impreza, jak widać na streamie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Cały i zdrowy, co nie wszystkim się udało, dotarłem do mety Gardenissimy 2015. Czas nie powala, ale następnym razem będzie lepiej. 5. miejsce w kategorii dziennikarzy. Atmosfera zawodów wspaniała. 6 km giganta weryfikuje kondycję bardzo dobrze. Miło pościgać się z gwiazdami PŚ. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 (edytowane) Cały i zdrowy, co nie wszystkim się udało, dotarłem do mety Gardenissimy 2015. Czas nie powala, ale następnym razem będzie lepiej. 5. miejsce w kategorii dziennikarzy. Atmosfera zawodów wspaniała. 6 km giganta weryfikuje kondycję bardzo dobrze. Miło pościgać się z gwiazdami PŚ.... Najważniejsze że cały i zdrowy. Jak patrzyłem live, to zawodnicy faktycznie padali na mecie. Czas może i nie powala :wink:, ale zdjęcia z gwiazdami powalają w całej rozciągłości. Pozdrawiam Edytowane 28 Marzec 2015 przez Piotr_67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Oglądanie trasy giganta to jest na takich zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 Oglądanie trasy giganta to jest na takich zawodach? Tak, można było oglądać przez godzinę przed startem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2015 JC w podróży Według oficjalnych wyników zająłem 4. miejsce wsród dziennikarzy. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Według oficjalnych wyników zająłem 4. miejsce wsród dziennikarzy. BRAWO!!! :applause: To wspaniały wynik i wysoka lokata. Tylko to czwarte miejsce zawsze jest takie wkurzające.Pozostawia pewien niedosyt. Bo tylko o jedno oczko i byłoby się na "pudle".: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Według oficjalnych wyników zająłem 4. miejsce wsród dziennikarzy. Słyszałem że było w sumie ich 5, a jeden był DNF:biggrin: :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Słyszałem że było w sumie ich 5, a jeden był DNF:biggrin:.....No nie:A tu chyba całość wyników: http://www.valgardena.it/dl/gardenissima/2015/Classifica_categorie_2015.pdfCiężko ocenić bo po Włosku "non kumato:biggrin::wink:"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Widziałem,widziałem Pana Admina na trasie Gardenissimy,bo wcześnie wystartowałem...Już miałem coś napisać,ale jak zobaczyłem,to tak,jak bym się chciał ścigać z Hirscherem,więc wolę poczytać o Gardenissimie widzianej oczyma Pana Admina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Alta Badia dzisiaj ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Jacek,nie mógłbyś mnie tam teleportować? :wink: Tutaj najbliższy tydzień ma być mega paskudna pogoda.Jedyny plus - może dosypie na Kasprowym,a nawet na Pilsku czy Skrzycznem. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Widziałem,widziałem Pana Admina na trasie Gardenissimy,bo wcześnie wystartowałem...Już miałem coś napisać,ale jak zobaczyłem,to tak,jak bym się chciał ścigać z Hirscherem,więc wolę poczytać o Gardenissimie widzianej oczyma Pana Admina... To na drugi raz proszę podejść, powiedzieć - Cześć jestem ...!!! Spotkałem wielu znajomych i szkoda, że nie poznałem się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Wróciłem już do biura. Wstawiłem pierwszą galerie zdjęć z regionu Alta Badia. Miejsce polecam wszytskim tym, którzy szukają rodzinnego regionu z możliwością wielu atrakcyjnych ski-wycieczek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Pozwolę sobie dołączyć własne zdjęcie z Gardenissimy,w przeciwieństwie do Pana Admina nie uległem ideologii genderi zachowałem klasyczne preferencje,dlatego na zdjeciu jestem z Vereną S... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Pozwolę sobie dołączyć własne zdjęcie z Gardenissimy,w przeciwieństwie do Pana Admina nie uległem ideologii gender i zachowałem klasyczne preferencje,dlatego na zdjeciu jestem z Vereną S... ... i dołożyłeś mi 24 sekundy . Postaram się zrewanżować z przyszłym roku. Muszę sobie gumę sprawić, bo w falbanie nie da się ścigać. I proszę przestań z tym Panem! Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Przeglądam wyniki i jeśli wzrok mnie nie myli, to w Gardenissimie uczestniczyła także 82-letnia Włoszka (SUSTER Gesumina Maria) i bynajmniej nie była ostatnia! Pozostaje tylko zazdrościć formy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Traktuj to jako triumf starego konserwatysty nad młodym postępowcem,co do gumy-wszyscy znajomi,którzy po latach je sobie sprawili,narzekają-"teraz już nie mam na co zrzucić",więc się dobrze zastanów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 ... i dołożyłeś mi 24 sekundy . Postaram się zrewanżować z przyszłym roku. Muszę sobie gumę sprawić, bo w falbanie nie da się ścigać. I proszę przestań z tym Panem! Jacek Traktuj to jako triumf starego konserwatysty nad młodym postępowcem,co do gumy-wszyscy znajomi,którzy po latach je sobie sprawili,narzekają-"teraz już nie mam na co zrzucić",więc się dobrze zastanów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Przeglądam wyniki i jeśli wzrok mnie nie myli, to w Gardenissimie uczestniczyła także 82-letnia Włoszka (SUSTER Gesumina Maria) i bynajmniej nie była ostatnia! Pozostaje tylko zazdrościć formy! ...a mnie pan w wieku 73 lat dołożył blisko pół minuty-tylko się załamać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi