JC Napisano 6 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 W oczekiwaniu na następny lot na Lotnisku w Monachium - darmowa kawa, herbata... wf-fi. Za reklamą - tak powinno być na każdym lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 W oczekiwaniu na następny lot na Lotnisku w Monachium - darmowa kawa, herbata... wf-fi. Za reklamą - tak powinno być na każdym lotnisku. Lotnisko w Monachium, fakt, dość ładne, ale jeszcze przyjemniej gdy się lata Lufthansa :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 JC w podróży ... i już Mediolan . Tez free wi-fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 JC w podróży Sextner Dolomiten - wspaniały ośrodek... bo jestem tu pierwszy raz . Wczoraj po przylocie była wieczorna jazda a teraz jadę sprawdzić nowe gondole i trasy otwarte przed tym sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 ... i już Mediolan . I było tak: [video=youtube;qc5tNeuYRG8] :biggrin: Zastanawiam się czy jest sens w to miejsce z woj. śląskiego lecieć samolotem:confused:: Na moją logikę to raczej nie ma to żadnego sensu, wychodzi mi nawet że to potrwa dłużej niż jazda samochodem, zakładając że nic na drodze się nie dzieje dotrę tam w niespełna 9 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Nie ma co się zastanawiać : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 JC w podróży Dywagacje, dywagacjami a pracować trzeba . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Selfik... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Renifer klasa, ale co mu tam weszło na pierwszy plan? :mad: Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Sextner Dolomiten w Południowy Tyrol - Inne Włochy. Holzriese - najstromsza trasa we Włoszech. Nachylenie 71%, długość 720m, różnica wysokości 304m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 JC w podróży Żeby nie było... przyznaję się sam.. będę się chwalił. Tym razem mniej narciarsko. Ale mina syna była bezcenna jak zobaczył to: Oczywiście bilety są dwa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Było super! Warto zobaczyć Messiego i spółkę na żywo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 (edytowane) Gratuluję wysokiego poziomu meczu.Mnie jednak bardziej cieszyła kopanina w Warszawie i zobaczenie na żywo obu bramek Milika i Mili. Wreszcie pokonaliśmy Germanię. A dzień przed meczem nie wiedziałem jeszcze, że będę w Warszawie po dwudziestu paru latach i na dodatek na narodowym w samym centrum kibicowskiego kotła!!! Edytowane 20 Marzec 2015 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Zalety wyjazdu do Barcelony. Wieczorem mecz rano narty! Tym razem Vallnord w Andorze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Zalety wyjazdu do Barcelony. Wieczorem mecz rano narty! Tym razem Vallnord w Andorze. Miałem się ponapierdzielać,że taki kawał świata lecieć po to żeby tylko piłkę kopaną obejrzeć itd,itp. Wiedziałem jednak,że odpowiedź może być miażdżąca jak trafny lewy sierpowy. I nie myliłem się.:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Proszę o pomoc. Czy ktoś rozpoznaje tego pana na zdjęciu i może mi podpowiedzieć kto to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 G. Mielcarski, były piłkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 G. Mielcarski, były piłkarz Dziękuję. Teraz właśnie on ogląda mecz Barcelony z Realem na stadionie.. Razem lecieliśmy samolotem, byliśmy w oceanarium i na meczu . A nie wiedziałem kto to . Na lotnisku kilku gości robiło sobie z nim selfiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Dziękuję. Teraz właśnie on ogląda mecz Barcelony z Realem na stadionie.. Razem lecieliśmy samolotem, byliśmy w oceanarium i na meczu . A nie wiedziałem kto to . Na lotnisku kilku gości robiło sobie z nim selfiki. Ba, nawet komentuje ten mecz dla Canal+ także możesz go posłuchać. Grzegorz równy gość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Ba, nawet komentuje ten mecz dla Canal+ także możesz go posłuchać. Grzegorz równy gość . Teraz załapałem. Właśnie taki ze mnie fun piłki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 JC w podróży Test już za mną. Czas na ściganie. Jutro Gardenissima! Pozdrowienia z Południowego Tyrolu We Włoszech posypało. Chciałem przejechać z Alta Badia do Val Gardena i niestety zamknięto mi przełęcz Gardena . Kto zna teren to wie, że czeka mnie dłuuuugi objazd . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemon Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 To jutro bajeczne warunki na trasie będą.Objazd bajkowy:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 JC w podróży To jutro bajeczne warunki na trasie będą.Objazd bajkowy:applause: Tak objazd bajeczny ? zamiast 35km 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Uffff jestem już w Val Gardena. Przełęcz otwarli o 16 . Pakiet startowy odebrany . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filemon Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Oj tam,oj tam i tak jesteś farciarz:smile:dopadało na zawody i teraz ratraki zrobią bajeczne warunki to i te 100 kilosów zniesiesz.Znam takich co nie trawią gondoli i krzeseł tylko by orczykami śmigali:biggrin: Trzymam kciuki za Ciebie bo Polaków to tam można na palcach 2 rąk policzyć na listę ok 300 zawodników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi