leitner Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Krynica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Nie trafiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Karpacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Karpacz? Bo halo Spytkowice, Kluszkowce, Bukowina i ... Karpacz??? W jeden dzień? Przecież ja te zdjęcia wstawiam live . Mam nie najgorsze auto, ale do Karpacza bym nie dał rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof W. Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Oczywiście że Białka Tatrzańska:) Pewno ten nowy wyciąg na Wysoki Wierch. Nazywają go Remiaszów. Mam na myśli to pierwsze zdjęcie. To drugie to wyciąg na Jankulowski Wierch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Strzelam i ja „Jankulakowski Wierch- Remiaszów Potok” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Oczywiście że Białka Tatrzańska:) Pewno ten nowy wyciąg na Wysoki Wierch. Nazywają go Remiaszów. Mam na myśli to pierwsze zdjęcie. To drugie to wyciąg na Jankulowski Wierch. Brawo! To już koniec zagadek . Ruszam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Oczywiście że Białka Tatrzańska:) Pewno ten nowy wyciąg na Wysoki Wierch. Nazywają go Remiaszów. Mam na myśli to pierwsze zdjęcie. To drugie to wyciąg na Jankulowski Wierch. Aż mi z głowy parowało od tego,że nie mogłem sobie przypomnieć tej dziwnej nazwy. „Jankulakowski Wierch- Remiaszów Potok” Kiedy sobie przypomniałem i wrzuciłem posta to zauważyłem,że Krzysztof W był pierwszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Żeby mi SB nie zarzucił, że nie dopełniłem obowiązków wynikających z prowadzonej przeze mnie działalności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 E tam. Przecież to już było widać na tej fotce,że to kolej (wyciąg :wink:) wyprzęgana będzie.:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Tablica rejestracyjna z Gryzonii (Graubunden) w Szwajcarii. Może wyciąg, który jest na następnych zdjęciach jest produkcji BMF (Bartholet) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Zagadka nr 4. Tablica rejestracyjna z Gryzonii (Graubunden) w Szwajcarii. Może wyciąg, który jest na następnych zdjęciach jest produkcji BMF (Bartholet) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Tablica rejestracyjna z Gryzonii (Graubunden) w Szwajcarii. Może wyciąg, który jest na następnych zdjęciach jest produkcji BMF (Bartholet) ? Tak, na Rusin-Ski będzie kolej BMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 widzę, że i do Korbielowa zawitałeś będzie więcecj zdjęć i ewentualnie jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Bo halo Spytkowice, Kluszkowce, Bukowina i ... Karpacz??? W jeden dzień? Przecież ja te zdjęcia wstawiam live . Mam nie najgorsze auto, ale do Karpacza bym nie dał rady . Pisałeś, że miejsce, którego nikt nie fotografował, więc z tegorocznych inwestycji został Karpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 widzę, że i do Korbielowa zawitałeś będzie więcecj zdjęć i ewentualnie jakieś info? Mam jeszcze kilka zdjeć dolnej stacji. Niewiele, bo robiło się już ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 Pisałeś, że miejsce, którego nikt nie fotografował, więc z tegorocznych inwestycji został Karpacz Chodziło mi o kolej Remiaszów. Tej jeszcze nikt nie fotografował, tym bardziej górnej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 I to już koniec podróży w najbliższym czasie? A co do auta, to chyba stworzone do takich wycieczek jak to mówią "bez gwiazdy nie ma jazdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 I to już koniec podróży w najbliższym czasie? Nie, nie. Koniec w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Zostaje "jedyny słuszny kierunek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 JC w podróży Zostaje "jedyny słuszny kierunek" Bo właśnie. Jutro obieram słuszny kierunek. Zagadki wielkiej nie będzie, bo jadę dołączyć do ekipy Start do Nart. A gdzie? Każdy wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Eee Solden nuda :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Eee Solden nuda :stupid: Niby tak, ale ja będę widział gdzie jeżdzę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Uuu pojechałeś :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2014 Powiem tak, KANALIE :biggrin: taki żarcik sytuacyjny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi