Kiniu Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Wczoraj się zarejestrowałem na Forum więc chyba przydałoby się przywitać ze wszystkimi. Zarejestrowałem się bo oprócz czytania informacji chciałem też móc o coś zapytać no i napisać też coś od siebie. Mam na imię Dominik i mieszkam w Warszawie, choć moim rodzinnym miastem jest Kalisz ( dla ułatwienia podpowiem, że najstarsze miasto w Polsce ). Na nartach jeżdżę od 14 lat. Początki były nie zdecydowane czy będzie to 1 deska czy 2 deski, ale ostatecznie stanęło na 2 deskach i jest super. W sumie to chyba tyle. Jak to fajnie napisał Killarmy "Liczę na Waszą pomoc i oczywiście jak tylko będę mógł to się odwdzięczę". :smile: Pozdrowienia Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Witaj Dominik,nie po raz pierwszy :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Cześć Dominiku - czuj się jak "u siebie" w domu :cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi