nelka Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Schladming , 1- 8.03.2014, dom 100 m od wyciągu (Golden Jet) - dowozi na Planai, więc w butach narciarskich do wyciągu, do centrum piechotą 400m. Co roku wynajmujemy cały dom, w tym roku kilka osób się wykruszyło z przyczyn losowych i zwolniliśmy 3 pokoje ( apartament i 2 pokoje) - koszt około 210 euro za tydzień od osoby. Mogę podać szczegóły na priv lub przez telefon albo dać kontakt bezpośrednio do właściciela domu. transport własny,ale można się jeszcze przegrupować i coś wymyślimy. Nas jedzie 17 osób - szukamy też wspólników do karnetu grupowego polecam - miejsce i termin sprawdzone - od 12 lat to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 polecam - miejsce i termin sprawdzone - od 12 lat to samo A przez ten czas malowali właściciele mieszkanie z2 razy chociaż?:stupid: A tak poważnie, to znacie drogę tylko do Schladming, czy o co chodzi?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 22 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 śmieszne z tą drogą :laughing: co do malowania to tak, co więcej, z okazji zeszłorocznych mistrzostw świata, zrezygnował z krów i świń, które czasami dało się czuć w narciarni :smile: A tak poważnie to taka tradycja - co roku jeden wspólny rodzinno - znajomy wyjazd. Pozostałe wyjazdy w sezonie wszyscy się rozjeżdżają. W Schladming później wymiana doświadczeń, że warto jeździć w inne miejsca, zwiedzać, poznawać i.... co roku się wszyscy i tak się zapisują na wyjazd do Schladming. Do tej pory idealnie trafialiśmy z pogodą, warunkami. Może to o to chodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 A to rozumiem, to akurat fajnie że się tak umawiacie co roku, no i Schladming fajnie, jeszcze lepsze, jak dla mnie, bo byłem tam w 2008 roku, a od tamtej pory to się sporo pozmieniało. Z ciekawości jeszcze zapytam jaki jest zysk na tym karnecie grupowym i ile osób trzeba zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 22 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Karnet grupowy od 20 osób wzwyż. Jeśli dobrze pamiętam, to 6-dniowy karnet kosztuje 227 euro, grupowy 211. Zawsze to obiad, piwko i kawka ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Taka prośba, nie wstawiaj w Twojej oferty w inne tematy, jest jeden temat od tego i wystarczy, już kilka usunąłem, a nie chciał bym podejmować bardziej zdecydowanych kroków:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 22 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 ok, myślałam, że coś źle wpisuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Schladming , 1- 8.03.2014, dom 100 m od wyciągu (Golden Jet) - dowozi na Planai, więc w butach narciarskich do wyciągu, do centrum piechotą 400m. Co roku wynajmujemy cały dom, w tym roku kilka osób się wykruszyło z przyczyn losowych i zwolniliśmy 3 pokoje ( apartament i 2 pokoje) - koszt około 210 euro za tydzień od osoby. Mogę podać szczegóły na priv lub przez telefon albo dać kontakt bezpośrednio do właściciela domu. transport własny,ale można się jeszcze przegrupować i coś wymyślimy. Nas jedzie 17 osób - szukamy też wspólników do karnetu grupowego polecam - miejsce i termin sprawdzone - od 12 lat to samo sorry,ale parę dni wstecz znalazłem oferte z booking za 200 jurków z Hb,o spa i internecie nie wspomnę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 23 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 sorry,ale parę dni wstecz znalazłem oferte z booking za 200 jurków z Hb,o spa i internecie nie wspomnę : Nie twierdzę, że nie ma tańszych noclegów. Po prostu informuję, że w domu, w którym my mieszkamy pozostały wolne pokoje - pokoje są ze śniadaniami i kosztują wtedy 210, apartament bez wyżywienia oczywiście tańszy - ok 180 euro. Dla tych z ekipy, którzy "otwierają i zamykają wyciągi" najważniejsza jest lokalizacja :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 25 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Naprawdę nikt z forum nie będzie bawił w tym czasie w Schladming? Oferta co do karnetu grupowego cały czas aktualna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Naprawdę nikt z forum nie będzie bawił w tym czasie w Schladming? Oferta co do karnetu grupowego cały czas aktualna.... Ależ będzie, z tego co ja wiem to parę osób :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiniu Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 sorry,ale parę dni wstecz znalazłem oferte z booking za 200 jurków z Hb,o spa i internecie nie wspomnę : Wg mnie oferta nie realna ale może słabo szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Wg mnie oferta nie realna ale może słabo szukam. Tak na "powitanie" zarzucasz ,że ten gość zmyśla??? marcinn Nie ładnie Kiniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Naprawdę nikt z forum nie będzie bawił w tym czasie w Schladming? Oferta co do karnetu grupowego cały czas aktualna.... Ależ będzie, z tego co ja wiem to parę osób :smile: A i pewnie tak i zawsze się nasi forumowicze chętnie integrują na wyjazdach na stoku, fajnie jest się spotkać z kimś z kim się tu pisze w wielu przypadkach od lat, no ale bez urazy Nelka, na razie jesteś postrzegana jako osoba co zarejestrowała się na forum tylko po to żeby zrobić interes, a taka postawa zawsze odbierana była w naszym gronie sceptycznie:rolleyes::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Ależ będzie, z tego co ja wiem to parę osób :smile: Jedna para,będzie z pewnością.:tongue: marcinn i... Wróżka :applause: Tylko nie myślcie,że swatam kogokolwiek. Ot taka dwójka forumowiczów. Już to chyba lepiej brzmi niż para. (w Ich przypadku):biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiniu Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Tak na "powitanie" zarzucasz ,że ten gość zmyśla??? No cóż, nie miałem zamiaru nikomu nic zarzucać i wg mnie w moim wyrażeniu własnej opinii tego nie zrobiłem, ale tak jak jest to moja opinia tak twoja może być, że zarzucam. Napisałem prośbę do Marcinna o polecenie takiej super taniej oferty i to jeszcze ze Spa (wypas). Mam nadzieję, że jeszcze są wolne miejsca i po raz kolejny uda mi się pojechać do Schladming. Pozdrowienia dla wszystkich nowych forumowiczów no i dla tych doświadczonych oczywiście również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 sorry,ale parę dni wstecz znalazłem oferte z booking za 200 jurków z Hb,o spa i internecie nie wspomnę : To ja też poproszę o taką ofertę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 26 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Ależ będzie, z tego co ja wiem to parę osób :smile: Ale nie chcą z nami kupować biletu...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nelka Napisano 26 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 A i pewnie tak i zawsze się nasi forumowicze chętnie integrują na wyjazdach na stoku, fajnie jest się spotkać z kimś z kim się tu pisze w wielu przypadkach od lat, no ale bez urazy Nelka, na razie jesteś postrzegana jako osoba co zarejestrowała się na forum tylko po to żeby zrobić interes, a taka postawa zawsze odbierana była w naszym gronie sceptycznie:rolleyes::. interes, interes, no fakt, chciałam tańszego karnetu ..... a z domem to nie interes, chciałam, żeby było więcej ludzi, zawsze to weselej, ciekawiej. Wiem, wiem, gdyby wszyscy byli anonimowymi czytaczami nie byłoby co czytać. Ale dzięki "interesowi" się zarejestrowałm i postaram się czasami coś popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 (edytowane) Napisałem prośbę do Marcinna o polecenie takiej super taniej oferty i to jeszcze ze Spa (wypas). . Kolego Kiniu żadnej wiadomości na priv nie dostałem,ale nie szkodzi,wysłałem Ci co i jak i gdzie szukać,myśle że coś znajdziesz Ps.Jakbyś czytał że tak powiem nie po łepkach :wink: to byś wiedział z wcześniejszych moich postów że od 1.03. kwateruje Radstat nelka z kupnem biletów to różnie bywa : Ja np.zaczynam nartowanie w Obertauer a tam jak wiesz inne skipasy A i powiem Ci że organizacyjnie to też często różnie bywa żeby się zgrać Co innego jak się jedzie w jednej grupie :wink: Takie moje zdanie w tym temacie : Edytowane 26 Luty 2014 przez marcinn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 1.03. kwateruje Radstat Radstat a centrum Schladming to dla mnie ogromna różnica. Więc nie ma co porównywać. Przynajmniej cen kwater. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Radstat a centrum Schladming to dla mnie ogromna różnica. Więc nie ma co porównywać. Przynajmniej cen kwater. Pozdrawiam No toć napisałem dużo wcześniej gdzie rezerwowałem : również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 sorry,ale parę dni wstecz znalazłem oferte z booking za 200 jurków z Hb,o spa i internecie nie wspomnę : Nie w tym wątku i nie w poście odnoszącym się do ceny kwatery w Schladming. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Radstat a centrum Schladming to dla mnie ogromna różnica. Więc nie ma co porównywać. Przynajmniej cen kwater. Pozdrawiam No taka że z Radstat można skoczyć w wielu kierunkach i wszystko to mamy w podobnej odległości, a z Schladming już się robi daleko:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 Nie w tym wątku i nie w poście odnoszącym się do ceny kwatery w Schladming. Pozdrawiam. Oj dobra,dobra,coś się taki wnikliwy zrobił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi