JC Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 skionline.pl najpopularniejszą stroną o nartach - Megapanel PBI/Gemius grudzień 2013 Według badania Megapanel PBI/Gemius za grudzień 2013 strona skionline.pl znalazła się na 18. miejscu w kategorii najpopularniejszych stron o tematyce sportowej w Polsce. Miło nam, że kolejny rok z rzędu wyniki oglądalności portalu, jako jedynego o tematyce narciarskiej, klasyfikują nas w dwudziestce najpopularniejszych stron. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 skionline.pl najpopularniejszą stroną o nartach - Megapanel PBI/Gemius grudzień 2013 Według badania Megapanel PBI/Gemius za grudzień 2013 strona skionline.pl znalazła się na 18. miejscu w kategorii najpopularniejszych stron o tematyce sportowej w Polsce. Miło nam, że kolejny rok z rzędu wyniki oglądalności portalu, jako jedynego o tematyce narciarskiej, klasyfikują nas w dwudziestce najpopularniejszych stron. Jacek, pomyśl co będzie jak efekty zaczną przynosić naklejki, które rozprowadził Sławek...:eek: Naklejka na każdym kasku, naklejka na każdym bagażniku... Ludzie masowo zaczną otwierać stronę, chcąc sprawdzić co to za stwór to całe "skionline" i będą się zastanawiać skąd taki wysyp "skionlinowców" :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 19 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2014 Jacek, pomyśl co będzie jak efekty zaczną przynosić naklejki, które rozprowadził Sławek...:eek: Może, może, kiedyś. Na razie moje ostatnie doświadczenie - 13 dni na nartach (z jedną nową i dwiema starymi nalepkami na kasku) i tylko jedna osoba skupiła wzrok, by przeczytać co tam mam napisane (w gondoli zawsze z premedytacją układałem kask nową nalepką do góry). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 skionline.pl najpopularniejszą stroną o nartach - Megapanel PBI/Gemius styczeń 2014 Według badania Megapanel PBI/Gemius za styczeń 2014 strona skionline.pl znalazła się na 13. miejscu w kategorii najpopularniejszych stron o tematyce sportowej w Polsce. Miło nam, że kolejny rok z rzędu wyniki oglądalności portalu, jako jedynego o tematyce narciarskiej, klasyfikują nas w dwudziestce najpopularniejszych stron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 skionline.pl najpopularniejszą stroną o nartach - Megapanel PBI/Gemius styczeń 2015 W tym roku na wyniki badania Megapanel PBI/Gemius za styczeń 2015 musieliśmy poczekać dłużej niż zwykle. Było warto! Strona skionline.pl znalazła się na 9. miejscu w kategorii najpopularniejszych stron o tematyce sportowej w Polsce. Cieszymy się, że kolejny rok z rzędu wyniki oglądalności portalu klasyfikują skionline.pl jako lidera tematyki narciarskiej. W tym roku jest nam tym bardziej miło, ponieważ pierwszy raz w historii zajęliśmy miejsce w pierwszej dziesiątce najpopularniejszych stron o tematyce sportowej. Dziękujemy!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jacek, ta popularność już Cię musi nudzić... :wink: Serdecznie gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Jacek, ta popularność już Cię musi nudzić... :wink: Serdecznie gratuluję! :laughing: raczej mobilizuje. Kilka lat temu starałem się, aby stronę odwiedziło w miesiącu 300 tys. unikalnych użytkowników - udało się. Potem wyznaczyłem sobie cel 500 tys. - osiągnąłem. Następnie przyszedł czas na 800 tys. - było tym sezonie. A teraz mam nowy cel. Mam nadzieję, że jakością skionline.pl, z pomocą wielu osób, które pracują na nasz sukces w ciągu najbliższych lat złamiemy magiczną liczbę 1 000 000 unikalnych użytkowników w miesiącu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Przed chwilą dotarły do mnie wyniki badanie Megapanel PBI za luty 2015. skionline.pl zostało sklasyfikowane na 12. miejscu wśród wszystkich portali o tematyce sportowej w Polsce. Innych stron o tematyce narciarskiej w zestawieniu brak 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Innych stron o tematyce narciarskiej w zestawieniu brak A są takie? :laughing: Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 A są takie? :laughing: O tak i to bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Przed chwilą dotarły do mnie wyniki badanie Megapanel PBI za luty 2015. skionline.pl zostało sklasyfikowane na 12. miejscu wśród wszystkich portali o tematyce sportowej w Polsce. Innych stron o tematyce narciarskiej w zestawieniu brak Jeśli dobrze rozumiem, w porównaniu ze styczniem 2105 to spadek o trzy miejsca, ale i tak gratuluję! Czasem przeglądam konkurencję, ale tylko czasem, bo chociaż ma silne strony i mocnych autorów, to jednak jako całość przegrywa ze Skionline. Tym bardziej gratuluję. JC, dobra robota! :smile: Życzę tego upragnionego miliona użytkowników i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Jeśli dobrze rozumiem, w porównaniu ze styczniem 2105 to spadek o trzy miejsca, ale i tak gratuluję! Czasem przeglądam konkurencję, ale tylko czasem, bo chociaż ma silne strony i mocnych autorów, to jednak jako całość przegrywa ze Skionline. Tym bardziej gratuluję. JC, dobra robota! :smile: Życzę tego upragnionego miliona użytkowników i pozdrawiam. Dziękuję. Zawsze w syczniu jest największa oglądalność dlatego miejsce w rankingu wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Ja bym chciał pogratulować Jackowi za utrzymywanie forum bez reklam tzn. bez przedstawicieli handlowych. Są ale nie mają łatwo. Porównując do innych polskich forow, na których jestem, to naprawdę ewenement. Gratulacje i oby było tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Miło... kolejny raz, skionline.pl znalazło się w 15 najpopularniejszych stron o tematyce sportowej w Polsce. Statystyki oglądalności naszego portalu, kolejny rok z rzędu, uplasowały nas na 1. miejscu wśród portali o tematyce narciarskiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 Fiu, fiu [emoji6] Brawo. Wg mnie zasłużone! [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 30 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2016 24 minuty temu, JC napisał: Miło... kolejny raz, skionline.pl znalazło się w 15 najpopularniejszych stron o tematyce sportowej w Polsce. Statystyki oglądalności naszego portalu, kolejny rok z rzędu, uplasowały nas na 1. miejscu wśród portali o tematyce narciarskiej. I TAK DALEJ:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi