Helipad Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Chce zaprosić "koleżanke" na narty ale nie wim którą Która lepij umie czy tą która gorzej. Może ktoś mi doradzi (obydwie są ładne;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiedzmaHardCore Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! heh ta co nie umi, jak sie bedzie przewracac to bedziesz ja ratowal a ona zobaczy w Tobie super bohatera hrhhrhrhrhr bedziesz wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! zaproś na zmiane:D jedna w jedna sobote drooga w droogą sobote;d ta co umie lepiej pojeździsz fajnie z nia z ta gorzej będziesz ratował:P itd itp:P ja bym tą ktora nie umie brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beabike Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! Wiedzma ma racje ,ta co nie UMIE bedziesz ratowal i wyjdziesz na super-bohatera, a jak pojedziesz z ta co UMIE to mozesz sie czegos nauczyc i jak Cie jej umiejetnosci nie przestrasza i docenisz jej styl jazdy to tez wyjdziesz na super-faceta.Masz kolego rzeczywiscie trudny wybor.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 30 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! no ba, pewnie ze ta co nie umie;) nie ma nic lepszego na nartach niż pług we dwoje ) a jak weźmiesz ta co umie to sie jeszcze okaze ze jeździ lepiej i kicha bo jej bedzie głupio ze tobie jest głupio ze.. no wiadomo albo z drugiejk strony bedziesz musiał ciagle na nia czekac, a to juz podwójna kicha pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! moze zaproś tą co ci się bardziej podoba, albo może ta co ma większe cycki lub lepszy tyłek:-) ja bym brał tą co ma lepszy tyłek:-) yyyy nie, jednak tą co ma większe cycki, a zreszta obie bym zaprosił:-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazio-2k4 Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! Jesli masz kompleks nizszosci i chcesz sie zaprezentowac jak super ... zapros ta co nie umie. Jak chcesz sie czegos nauczyc to ta co umie. Jak chcesz pojezdzic to wybierz sie na narty z kumplem a z kolezankami na balety. Cheers Kazio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! hi ja bym wzial ta ladna co umie bo lepiej byc ratowany jak ratowac al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! Po co ci dwie?.Odstap jedna-moze byc ta co nie umie;) Osobiscie to bym wybral ta, ktora bardziej mi sie podoba, bez wzgledu na unmiejetnosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! zalezy co chcesz robic jezeli chcesz połaczyc przyjemne z pozytecznym to wez to ca lepiej jezdzi, a jezeli chcesz sie wykazac i zabłysnąc to ta co gorzej jezdzi:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ambitny Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! Ja bym brał obie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! ja bym chyba jednak wybrał ta co lepiej jezdzic, kocham dziewczyny ale narty chyba bardziej,wiec nie chciałbym tracic na stoku, czasu moge tracic po nartach na imprezie, a poza tym siniaki na kobiecym ciele nie sa zbyt sexi:):) pozdrawiam......ale jak w czesniej pisałem zalezy jak chcesz wypasc przed dziewczyną!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 31 Styczeń 2005 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2005 Do chłopaków!!!!!! a ja tą co lepiej jeździ! miło spędzisz czas i jeszcze sobie pojeździsz gożej jak się będzie z ciebie śmiała i jej nie zaimponujesz tak że jest się nad czym zastanowić pozdrawiam szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helipad Napisano 4 Luty 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2005 Do chłopaków!!!!!! Dżenks za wszystkie rady. Pzdr dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi