marboru Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Marcinie, wszystkiego to co najlepsze! Zdrówka, spełnienia marzeń. Zawsze pięknych, dobrych zdjęć... ...by alpoholizm zaszczepiony w tym roku - trwał po kres... ...zwyczajnie wszystkiego dobrego i metra śniegu pod nartą co najmniej - metra! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka,góry pieniędzy i czego sobie jeszcze zamarzysz!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Wszystkiego dobrego Marcin. Dużo śniegu i wspaniałych zjazdów :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 36 urodziny ma kmarcin Przyłączam się, najlepszego, całuski od świeżej osiemnastki Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Dziękuję Wam pięknie za życzenia z okazji właśnie osiemnastki, ale x2 :stupid: A ten świeżo zaszczepiony alpoholizm niech trwa już wiecznie ze zdrowiem i finansami pozwalającymi wyjeździć się odpowiednio :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Sto lat .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 no dobra, emocje opadły to teraz ja: zdrooooooooooooooooooooooooooooooooooofka. bo jak ono będzie, to reszta,też się znajdzie. PS wisisz mi wyjazd :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Z leksza spóżnione ale szczere :smile: Zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Ja też spóźnione, ale szczere: życzę Ci, żeby zima w końcu nadeszła i trzymała w PL do końca kwietnia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Marcin, wszystkiego najlepszego! Sto lat w zdrowiu i szczęściu! Na śniegu! :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Wszystkiego dobrego :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 PS wisisz mi wyjazd :angel: Wiem, pamiętam i cholera myślałem, że to spokojnie na początku stycznia da radę, ale zima tak średnio dała :angry: Ale sprawa cały czas jest aktualna :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Wiem, pamiętam i cholera myślałem, że to spokojnie na początku stycznia da radę, ale zima tak średnio dała :angry: Ale sprawa cały czas jest aktualna :happy: żartowałem :biggrin: chciałem tylko sprawdzić twoją czujność w tym pięknym dniu :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Marcin, i ode mnie najlepsze życzenia. Niech Ci się wiedzie Jubilacie i na nartach, i w domu, no i w robocie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Spełnienia marzeń i metra śniegu pod nartami w piękne słoneczne dni! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Jeszcze raz dziękuję wszystkim :happy: a każdemu z Was w ramach podziękowań samych takich chwil, takich dni i takich warunków: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 MARCIN spóźnione ale szczere życzenia z okazji 2x18-tych urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Ja też ... podpisuję się i życzę słońca, śniegu, fajnych dziewczyn i uśmiechniętych gęb wokół :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Wszystkiego NAJlepszego życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi