maciekna Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 (edytowane) UWAGA!!! Zmiana terminu - 8-15 marca Witam, szukam kursu/instruktora dla syna 6 lat w terminie jak w temacie w Paganelli. Syn uczy się "od 0" moj tel: 501500411. Pozdrawiam, Maciek Edytowane 26 Luty 2014 przez maciekna zmiana terminu wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekna Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 szukam chętnych na kurs/lekcje Witam, na razie znalazłem tyle: w lokalnej szkole (Scuola Italiana Sci Dolomiti di Brenta) pracuje włoska instruktorka która ma podobno licencję na naukę po Polsku. W tym terminie można się umawiać na: - kurs 5 dniowy (7-10 dzieci) w godzinach 9-11 za 100 EUR - kurs 5 dniowy (7-10 dzieci) w godzinach 11-13 za 120 EUR - lekcje indywidualne za 40 EUR za godzinę. Szukam chętnych do dołączenia do kursu albo lekcji indywidualnych - zależy mi, żeby syn nie był jedynym Polakiem w grupie. Zainteresowanych proszę o kontakt 501500411 Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Witam, szukam kursu/instruktora dla syna 6 lat w terminie jak w temacie w Paganelli. Syn uczy się "od 0" moj tel: 501500411. Pozdrawiam, Maciek Dzwoniłem, ale nie odbierasz. Wyślę Ci priva namiary na szkółkę, z której w tym roku korzystałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 na razie znalazłem tyle:.... tak? a gdzie to znalazłeś?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekna Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 tak? a gdzie to znalazłeś?: OHO - brzmi jak żółta kartka Otóż wszedłem na stronę ośrodka (http://www.paganella.net/sito/scuolasci.php) i napisałem zapytanie mailem do kilku szkół z Andalo. To streszczenie moich ustaleń z jedną ze szkół. A czemu pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 OHO - brzmi jak żółta kartka Otóż wszedłem na stronę ośrodka (http://www.paganella.net/sito/scuolasci.php) i napisałem zapytanie mailem do kilku szkół z Andalo. To streszczenie moich ustaleń z jedną ze szkół. A czemu pytasz ? Wybieram się tam i chał bym ustawić córkę na krawędzi, bo mi tak na razie tarasi, a chała by tak jak brat, zresztą zobacz od 7 min: [video=youtube;8EEwqrsWGrs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 (edytowane) Wybieram się tam i chał bym ustawić córkę na krawędzi, bo mi tak na razie tarasi, a chała by tak jak brat, zresztą zobacz od 7 min: Ooo! czyżby efekt moich relacji ?:wink: wiem, pochlebiam sobie :stupid: Co do szkółki- Zależy kiedy jedziesz. Jest tam do 15 marca szkółka z jednego biura podróży z Katowic, z którego i ja i Przemek korzystaliśmy w tym roku, a ja również w poprzednich latach. Szkółka jest polska i wg mnie bardzo ok. Na załapanie się z całą grupą - to jak zadzwonisz do biura, to powiedzą ci pewnie, że jest to możliwe tylko jak wykupisz u nich apartament/hotel - czyli szkółka tylko dla klientów biura. Warto jednak zadzwonić do szefa szkółki, który jest na miejscu i pogadać o innych możliwościach - np. nie jest się klientem biura a chce się skorzystać z instruktorów indywidualnie lub dołączyć do grupy. Kontakt zarówno do biura jak i do szefa szkółki podesłać mogę na priv. PS. muza w filmiku już tradycyjnie mnie rozwaliła :biggrin: Edytowane 11 Luty 2014 przez dembus ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Ooo! czyżby efekt moich relacji ?:wink: wiem, pochlebiam sobie :stupid: Oczywiście że tak, po to Twoje, moje i innych relacje są i bardzo fajnie że taki zwyczaj zapanował na forum. Ja się mogę pochwalić że pierwsza foto relacja na forum to była moja, było to w sylwestra 2007 roku, sylwestrowaliśmy z JC przez szkiełko i Jacek mnie instruował jak wstawić zdjęcia do galerii, pierwsze zdjęcia ukazały się dokładnie o północy:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekna Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Hmm - mam wrażenie, że z młodym byliby w innych grupach Planujesz wyjazd w tym samym terminie ? 1-8 marca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekna Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Co do szkółki- Zależy kiedy jedziesz. Jest tam do 15 marca szkółka z jednego biura podróży z Katowic, z którego i ja i Przemek korzystaliśmy w tym roku, a ja również w poprzednich latach. Szkółka jest polska i wg mnie bardzo ok. Na załapanie się z całą grupą - to jak zadzwonisz do biura, to powiedzą ci pewnie, że jest to możliwe tylko jak wykupisz u nich apartament/hotel - czyli szkółka tylko dla klientów biura. Warto jednak zadzwonić do szefa szkółki, który jest na miejscu i pogadać o innych możliwościach - np. nie jest się klientem biura a chce się skorzystać z instruktorów indywidualnie lub dołączyć do grupy. Kontakt zarówno do biura jak i do szefa szkółki podesłać mogę na priv. :biggrin: To bardzo poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 To bardzo poproszę. Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekna Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Prosze bardzo Dzięki - chciałem podziękowac PW ale mam za mało postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość thecandi2981 Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Dzień dobry. Bardzo ciekawi mnie jak to wszystko działa. Jaka jest kolejność wykonywanych czynności i jakie jest prawdopodobieństwo popełnienia błędu, który rzutuje później na efekty końcowe. Czy ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł1 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Andalo- szkółka Ooo! czyżby efekt moich relacji ?:wink: wiem, pochlebiam sobie :stupid: Co do szkółki- Zależy kiedy jedziesz. Jest tam do 15 marca szkółka z jednego biura podróży z Katowic, z którego i ja i Przemek korzystaliśmy w tym roku, a ja również w poprzednich latach. Szkółka jest polska i wg mnie bardzo ok. Na załapanie się z całą grupą - to jak zadzwonisz do biura, to powiedzą ci pewnie, że jest to możliwe tylko jak wykupisz u nich apartament/hotel - czyli szkółka tylko dla klientów biura. Warto jednak zadzwonić do szefa szkółki, który jest na miejscu i pogadać o innych możliwościach - np. nie jest się klientem biura a chce się skorzystać z instruktorów indywidualnie lub dołączyć do grupy. Kontakt zarówno do biura jak i do szefa szkółki podesłać mogę na priv. PS. muza w filmiku już tradycyjnie mnie rozwaliła :biggrin: ----------------------------------------------------- Witam, Pisałeś w jednym z postów, że masz namiary na polską szkółkę z biura podróży z Katowic w Andalo. Wybieram się tam z dziećmi 9,12 l. za tydzień od 31.01.16. Czy mógłbym Cię prosić o przesłanie namiarów na to biuro i szefa tej szkółki? Dziękuję i pozdrawiam, Paweł Łazicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł1 Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Witam, Czy mogę także prosić o namiary na polską szkółkę w Andalo, o której wspominał dembus? Dziekuję Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi